![]() |
Karty całkiem spoko wam wyszły gratuluje pomysłu i wykonania . Jak by była taka możliwość zrubcie kartę ze mną w roli głównej :)
Edit : @Wieszok Wieszok gratuluje pomysłu na moją kartę całkiem spoko wyszła. Gratuluje :) |
HAHA!
Khan, The Warrior jest lepszy niż Baron Kaldrick, The King :evul: :evul: :evul: (obie karty produkcji neutralnego, bezstronnego Wieszoka) Khan zabija Barona: 3 (bushido +3)>5 Khan blokuje Barona: 3 (bushido +3)>5 Khan daje 3 (bushido +3) - 5 = 1 punkt obrażeń playerowi. Ponadto player musi wyrzucić 3 karty, albo oberwie dodatkowo 3 punkty obrażeń. |
Cytuj:
|
@Khan Odnośnie twoich kart to zawierają one parę błędów, np dopatrzyłem się dwóch artefaktów które są niepoprawnie zrobione albo muszą mięc pewne zmiany w tekscie, artefakt moze posiadac wlasciwosc until end of turn w przypadku gdy na koncu ma dopisek destoy <nazwa art.> at the end opf the turn. w innym przypadku bedzie to instant. drugan sprawa to to ze legendy zawsze są Rarami.
|
to ja bym też prosił o kartę ze mną:D Niech będę Druidem (że nieby w smoka sie zamieniam). Dragon's Druid:D lub Drudi conversion
Dragon, jak uważasz. Interesuję się Tibią, wędkarstwem (ehh, nie ważne;P), grafiką, RPG i dziewczynami oczywiście hehe :P. |
Hehe :) na karcie jestem typ pingwinopodobnym ptakiem :) ale fajne :) dzieki :)
Jeśli chce ktoś w 5 minut zrobićwłasną kartę zapraszam do mojego poradnika :) http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=15093 |
Cytuj:
|
O to jest extra ;)
Poprosze żebyś zrobił ze mną takie coś też :D |
@Matibu:
Wiesz - ja nigdy nie grałem w MtG i wszystkie opisy robie bardziej na wyczucie. Ale dzięki za rady. Postaram się poprawić w przyszłości. |
Cytuj:
Uwielbiam te gierkę ;] |
Cytuj:
|
Jak ktoś zdoła wymyślec jakieś ciekawe combo przy pomocy kart moich i wieszoka to niech pisze :D
Np. Wrog mój atakuje trzema cięzkimi trolami 4/3 podczas ,gdy ja mam tylko dwóch krasnali 3/2. Wiec ja wyrzucam Power Armor, uzywam na sobie, i nie blokuje troli bo gowno mi zrobią :D a dopiero w nastepnej turze atakuje moimi dwarfami. ________________________________________________ @Wieszok: Chyba, ze w mojej talii będą 4x Khan The Artist i 4x Khan Protektor :evul: |
@Khan, dobre kombo to takie, które pozwoli zorłorzyć wroca w 3 tury :P
@ontopic: aktualnie polepszam grafe avatarów i niedługo pojawią się ładniejsze karty :) |
W 3 tury cięzko, bo jeszcze kart mało. :D
Ale jakby zaatakowac 'Khan, The Warrior' + 'Rose Sword (10)' + 'Power Armor' to bylo by wesoło. |
Mnie też by można było wrzucić.
Radek_666 Lubie gry komputerowe i magie(lol?). Komputery też można do magii zaliczyć ;p. |
Zrób mnie;] Najlepiej w dwóch wersjach, jedna holo;]
|
Zrób mnie też kartą :)
|
Cytuj:
Moj ulubiony combos jest z blaze za 1milion dmg:). BTW. Mnie tez mozesz zrobic;D Cos o mnie hymm interesuje sie ogolnie Fantasy, gralem w tibie, czasami pogrywam w M:tG. Chce miec moj ulubiony cytat z M:tG : "It does not wear a crown or sit on a throne of gold, but those who have witnessed its power hail it nonethless" Najlepiej jakbym byl elfikiem:D. Moge miec statsy jak Elvish Champion - 2/2 "All Elves get +1/+1 and have forestwalk." Wchodze za 2 many i rar oczywiscie;). Co do karty Zegenisa: No, no calkiem niezla nawet do gry by mozna wprowadzic;). Tylko chyba powinno byc Creature - Soldier a nie Knight ale tego to nie jestem pewny. |
hhehe zczailes co oznacza moj nick:D spoko karta
|
Niechce tu wklejac kart ale powiem ze MOje działa mozna zobaczyc na www.k20.prv.pl lub na http://lc.er.pl :]]]]]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:55. |