![]() |
Cytuj:
|
Ludzie co sie wypowiadacie jak gowno wiecie.
Marite Pall mial tak malo uhow bo 2x hacked i od niego zjazd. A padli bo troche male lvle ale cóż.... |
Cytuj:
Jak nie miał wystarczającej ilości uh to mógł po prostu tego anni nie robić, zamiast iść bez przygotowania. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down ale z ciebie cipa bubhaHAAHAHAHHAHhaHAHAHahAHhahaHAH ja na anihi nie zużyłem ani jednego uha buahahhaah tylko troche manasów i ssa hahahahhahaha ale ty żal jesteśhahahahahaha hahahah hhahahah tak całkiem na serio: gówno prawda, albo poszedłeś z samymi wysokimi levelami(150+). |
Cytuj:
|
Cytuj:
Można na anni wziąć 300 uh, ale jak się ma 150 lvl i wykonuje ten quest z podobnymi poziomami. Kiedy na anihilator idą 4x 100~ lvle to chyba trzeba się spodziewać dużej straty w uh, i liczyć ze sporym exehaustem na ataki z broni, co zresztą jest ze sobą bezpośrednio powiązane. A jak ktoś mówi, że na anni zużył 3,5bp uh, to chyba na combo ue demony ściągał xDDDD. (ironia) (to jest możliwe, ale nie na 100 lvlu, którego dotyczy ten temat) |
Cytuj:
|
Dobra kazdy "wie jak bylo" my tu gadu gadu a tu prosze
http://hunted.pl/2007/10/25/solo-ann...liwe-a-jednak/ No i co? o ten sam anhi idzie. Gz dla Yamy :D |
300 uhów i na anni ;o ? 300 uhów to ja na rat hunty biorę to co dopiero anni
Poza tym na anni teraz się bierze shield + assassin stars |
Ale Ołned Chahchahc Ale Go Zrobili Pliz Pliz Uhcy Chahchac
No Nie Moge Ale Beqab)b)b) |
OMG
po 1. po update Anni mozna zrobic na 10 bp uh. Na mytherze byl team 2 ek i 2 rp i blokerowi poszlo 100 uh. po 2. koles majac ostatni dzien pacca plus malo kasy,Zaryzykowal, padl to fakt ale gdyby zrobil mialby z 900-1kk wiec ryzyko sie oplaca. po 3. nie widzialem filmiku ze strony Yama~ ale z tego co wiem to on na 1 demonie nie strzelal bo za szybko sie uhal. po 4. zrobienie po update w 3 miesiace 100 lvl rp uwarzam za badzo latwe. Niemiecki server i mozna bic od dosc malego lvla ,Behemoty,demony solo gora dol i sporo na tym zarabijac. Wniosek jaki sie nasuwa widzac ten filmik to Marite mogl pozyczyc od kogos okolo 100k i postawic wszytko na jedna karte ale tego nie zrobil. Przestancie sie Bluchac,klocic o jakies nie istotne szczegoly. Jezeli ma ktos zamiar sie czepiac mojej ortografi to przypominam ze jest to Forum o tematyce Tibijskiej a nie Poprawnej Polszczyzny. Dziekuje za UwageB) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie wiem co chciałeś swoim postem udowodnić i komu :<. |
zal.pl co do twojego przypadku z uhami to mi poszlo na Anni w teamie 2 ek i 2 rp 260 uchow. widzialem duzo filmikow z Anni gdzie idzie ludziom 200-300 uchow wiec Mr.All wiedzacy to nie byl przypadek.
A co chcialem udowodnic swoim postem hmmm. Nic to jest forum i kazdy moze sie wypowiadac, Jezeli nie podobaja ci sie moje posty to nie musisz na nie odpisywac:p |
Fajny Fimik posmiac sie mozna xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53. |