Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Anihilator Obsidia Bardzo śmieszny haha Ps. owned warto zobaczyc :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=150944)

Couranger 21-10-2007 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufox (Post 1700420)
o jejq jakie to romantyczne :(... -.-

Ty tylko jestes botem wiesz o tym

Jestem botem ? a na jakiej podstawie tak wywnioskowałeś skoro nawet nie wiesz kim ja jestem ?

Collel 22-10-2007 16:32

Ludzie co sie wypowiadacie jak gowno wiecie.
Marite Pall mial tak malo uhow bo 2x hacked i od niego zjazd. A padli bo troche male lvle ale cóż....

Hugo 22-10-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Collel (Post 1707314)
Ludzie co sie wypowiadacie jak gowno wiecie.
Marite Pall mial tak malo uhow bo 2x hacked i od niego zjazd. A padli bo troche male lvle ale cóż....

A co to ma do rzeczy że miał hacka?
Jak nie miał wystarczającej ilości uh to mógł po prostu tego anni nie robić, zamiast iść bez przygotowania.

Ufox 22-10-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Couranger (Post 1706295)
Na jakiej podstawie tak wywnioskowałeś skoro nawet nie wiesz kim ja jestem ?

Po Twoich wypowiedziach.

Couranger 22-10-2007 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufox (Post 1708239)
Po Twoich wypowiedziach.

O to gratuluje , chcial bym miec takie zdolnosci , tylko pozazdroscic

Ok'rzes 23-10-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hugo (Post 1707419)
A co to ma do rzeczy że miał hacka?
Jak nie miał wystarczającej ilości uh to mógł po prostu tego anni nie robić, zamiast iść bez przygotowania.

A nie zastanowiłeś się że może wszystko miało niby im potoczyć się inaczej ? Teraz przy odrobinie szczęścia 3 x pall 1x knight (logika ofc), palkom styknie 300-400 uhów ? Ofc walenie z assasin stars (hity po 400+/- ) i idą dalej, a po podwójnym hacku może nie stać go było na nic więcej i po zrobieniu anni~ miałby kase na dalsze granie. Ale dobra Ty masz swoją "doskonałą" ideologie ;). Pozdr.:baby:

Etoric 23-10-2007 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1708326)
A nie zastanowiłeś się że może wszystko miało niby im potoczyć się inaczej ? Teraz przy odrobinie szczęścia 3 x pall 1x knight (logika ofc), palkom styknie 300-400 uhów ? Ofc walenie z assasin stars (hity po 400+/- ) i idą dalej, a po podwójnym hacku może nie stać go było na nic więcej i po zrobieniu anni~ miałby kase na dalsze granie. Ale dobra Ty masz swoją "doskonałą" ideologie ;). Pozdr.:baby:

Akurat teraz musze sie zgodzic z Hugo. Nie mam kasy-nie ide na anihi. Ja uważam, że 300 uhów to jest mało, szczególnie, że średnia levelowa była niska, a sam główny bohater nie używał assasin starsów.

@down
ale z ciebie cipa bubhaHAAHAHAHHAHhaHAHAHahAHhahaHAH ja na anihi nie zużyłem ani jednego uha buahahhaah tylko troche manasów i ssa hahahahhahaha ale ty żal jesteśhahahahahaha hahahah hhahahah
tak całkiem na serio: gówno prawda, albo poszedłeś z samymi wysokimi levelami(150+).

Rev'ico 23-10-2007 09:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1708338)
Akurat teraz musze sie zgodzic z Hugo. Nie mam kasy-nie ide na anihi. Ja uważam, że 300 uhów to jest mało, szczególnie, że średnia levelowa była niska, a sam główny bohater nie używał assasin starsów.

to fajnie masz jak uwazasz ze 300 uhow to malo , ja na anni zuzyłem 3,5 bp uhów i jakies 25 assain starów...

Hugo 23-10-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1708326)

I co? Uważasz, że masz rację? Ja ci jej na 100% nie przyznam.
Można na anni wziąć 300 uh, ale jak się ma 150 lvl i wykonuje ten quest z podobnymi poziomami.
Kiedy na anihilator idą 4x 100~ lvle to chyba trzeba się spodziewać dużej straty w uh, i liczyć ze sporym exehaustem na ataki z broni, co zresztą jest ze sobą bezpośrednio powiązane.
A jak ktoś mówi, że na anni zużył 3,5bp uh, to chyba na combo ue demony ściągał xDDDD. (ironia) (to jest możliwe, ale nie na 100 lvlu, którego dotyczy ten temat)

Khazul 25-10-2007 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sernic (Post 1697483)
ale nobeq z martin palll mugl wzionsc piendzioensioont bp uch i urzyc asaniczych gwiazdek i demon pewny ded ale ten zamisat grac to mial haka i po co hak mu byl nob

Ziomek jak Ty mi strasznie orasz banie %D

Collel 25-10-2007 22:47

Dobra kazdy "wie jak bylo" my tu gadu gadu a tu prosze
http://hunted.pl/2007/10/25/solo-ann...liwe-a-jednak/
No i co? o ten sam anhi idzie. Gz dla Yamy :D

Duch Guardi 25-10-2007 23:22

300 uhów i na anni ;o ? 300 uhów to ja na rat hunty biorę to co dopiero anni
Poza tym na anni teraz się bierze shield + assassin stars

Trastix 31-10-2007 09:34

Ale Ołned Chahchahc Ale Go Zrobili Pliz Pliz Uhcy Chahchac
No Nie Moge Ale Beqab)b)b)

Kuan Ti 31-10-2007 10:20

OMG
po 1. po update Anni mozna zrobic na 10 bp uh. Na mytherze byl team 2 ek i 2 rp i blokerowi poszlo 100 uh.
po 2. koles majac ostatni dzien pacca plus malo kasy,Zaryzykowal, padl to fakt ale gdyby zrobil mialby z 900-1kk wiec ryzyko sie oplaca.
po 3. nie widzialem filmiku ze strony Yama~ ale z tego co wiem to on na 1 demonie nie strzelal bo za szybko sie uhal.
po 4. zrobienie po update w 3 miesiace 100 lvl rp uwarzam za badzo latwe. Niemiecki server i mozna bic od dosc malego lvla ,Behemoty,demony solo gora dol i sporo na tym zarabijac.

Wniosek jaki sie nasuwa widzac ten filmik to Marite mogl pozyczyc od kogos okolo 100k i postawic wszytko na jedna karte ale tego nie zrobil. Przestancie sie Bluchac,klocic o jakies nie istotne szczegoly.

Jezeli ma ktos zamiar sie czepiac mojej ortografi to przypominam ze jest to Forum o tematyce Tibijskiej a nie Poprawnej Polszczyzny.

Dziekuje za UwageB)

Hugo 31-10-2007 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuan Ti (Post 1720807)
OMG
po 1. po update Anni mozna zrobic na 10 bp uh. Na mytherze byl team 2 ek i 2 rp i blokerowi poszlo 100 uh.

Przypadek szczególny.
Cytuj:

po 2. koles majac ostatni dzien pacca plus malo kasy,Zaryzykowal, padl to fakt ale gdyby zrobil mialby z 900-1kk wiec ryzyko sie oplaca.
Jego ryzyko - jego śmieszny ded :).
Cytuj:

po 3. nie widzialem filmiku ze strony Yama~ ale z tego co wiem to on na 1 demonie nie strzelal bo za szybko sie uhal.
Wzruszające ;(
Cytuj:

po 4. zrobienie po update w 3 miesiace 100 lvl rp uwarzam za badzo latwe. Niemiecki server i mozna bic od dosc malego lvla ,Behemoty,demony solo gora dol i sporo na tym zarabijac.
Progamer :D.

Cytuj:

Wniosek jaki sie nasuwa widzac ten filmik to Marite mogl pozyczyc od kogos okolo 100k i postawic wszytko na jedna karte ale tego nie zrobil. Przestancie sie Bluchac,klocic o jakies nie istotne szczegoly.
Jak to nie zrobił? Postawił wszystko na jedną kartę i nie wyszło.
Nie wiem co chciałeś swoim postem udowodnić i komu :<.

Kuan Ti 01-11-2007 11:33

zal.pl co do twojego przypadku z uhami to mi poszlo na Anni w teamie 2 ek i 2 rp 260 uchow. widzialem duzo filmikow z Anni gdzie idzie ludziom 200-300 uchow wiec Mr.All wiedzacy to nie byl przypadek.

A co chcialem udowodnic swoim postem hmmm. Nic to jest forum i kazdy moze sie wypowiadac, Jezeli nie podobaja ci sie moje posty to nie musisz na nie odpisywac:p

Misiulekkk 01-11-2007 13:47

Fajny Fimik posmiac sie mozna xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:53.