![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do hacka, to Soulman zrobił imo dobrze, ale co do bota, to juz kolejny raz wypływa, a niewidziałem żebyś to wyjaśnił @up Wogóle się nie rookuj, to śmieszne niszczyć coś, co przez tyle czasu się tworzyło... Edit: Cytuj:
*-podkreślenie moje |
I zonk, zbiłem chara na 48lvl i dostałem bloka na IP... na 30 minut
Dokończe wieczorem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hullah to acc buyer
|
Cytuj:
@Paior Twój podpis to cala prawda ; ) @~ Słyszałeś, czy sam byles ofiara?: / |
Cytuj:
i tak wogule nie wierze w bajke typu mialem mu sprzedac bp czegos tam to dodal mnie do vip... lol smieszne ... :flaga_pl: niech zyja polskie dzieci ktore traca dziecinstwo grajac w tibie !! patrz w dół V |
Cytuj:
|
Smerf boli :( widac to po tobie.
|
Cytuj:
A co do tego Pirate Backpack Jest na to kilku świadków, bo gadałem z soulmannem o tym gdy jeden z jego kolegów robił warlord arene, byłem razem z nim na widowni. I chyba już więcej nie chce mi się się tłumaczyć bo wy i tak widzicie tylko to co chcecie widzieć. Wieczorem rookuje chara i the end. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@soulman Twojego "botowania" nikt Ci nie udowodni dlatego czujesz sie pewien siebie i nietykalny, bo rzeczywiscie tak jest. ja tez (wow zaskoczenie) rowniez niczego Ci nie udowodnie i niczego nie zarzucam, ale ogladalem Twoje filmy, gram juz troche w tibie i to przeskakiwanie ss'ow i might ringow zbytnio naturalnie nie wyglada. moze naprawde jestes taki pro, a moze masz 4 rece sam juz nie wiem.. |
Przeciez Soulmann to jest ten Doktor Octopus ze spajdermenz ://!111
|
Cytuj:
@Rumb Jak umieszczasz jakiś film to zostaw go do końca, albo zapytaj, nim go umieścisz, bo potem ktoś czyta posty i nie wie o co chodzi. |
Wielki temat o niczym...
|
@up
W skrocie - Nic nadzwyczajnego:) |
Nic nadzwyczajnego.
PS. Brat robi mi plasterki =P(ale offtopic). |
Cytuj:
@down Ale Ty ten błąd zrobiłeś specjalnie, a on nie ;'< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:31. |