![]() |
Aaa, dzienki za to ze mi powiedziales z czego korzystasz a tera mozesz podac link ? bo mi sie szukac nie chce :D ;(;( masz gg ? msg me 10361130
|
ahh, i jeszcze pytanie jak to robisz wogule ? chce znalezc se nowe hobby wiec szukam na tibi pl gifow xD mozesz mi na gg powiedziec jesli masz
|
Jakby ktoś odszedł to ja na jego miejsce bym chciał
nick : Oroge Out : http://img413.imageshack.us/img413/9...zielonelq5.png umiejętności : uderzenie śmierci , magmowe kule , wybuch wulkanu. |
rekrutacja zamknięta nie przyjmuje
@Lureks wpisz w google Easy Gif Animator |
"jakby ktoś odeszedł to chcę na jego miejsce"
Czytaj uważnie moje posty... |
Dobra mam to cos :D tylko tera mam problem jak wklejam jakies zdjecia one mi sie pokazuja w lewym gornym rogu na tej kartce o co chodzi ? X(
|
Ee o ile dobrze zrozumiałem :
masz gifa , wklejasz a masz taki znaczek u góry ? To pewnie znaczek takiego programu który ściągłeś. Jeśli nie to miałeś na myśli , to sorry ale ciężko zrozumieć twoje posty.. |
Chodzi oto ze zrobilem nowa strone pisze tam np EAHE vs EEHEAH i jest all dobrze robie 2 strone pruboje wkleic jakis obrazek i na tej stornie on sie pojawia w lewym rogu tej strony
A jak pruboje go przesunac to lipa :( nie da sie poprostu Dobra rozgryzlem all |
Warna Ci , nie pisz postów pod sobą nabie...
|
mam pytanie :cup: czy powiecie mi jak robic animacje? ja narazie w tym programie zrobilem tylko zdjecie i mi wyszedl taki pokaz slajdow a jak zrobic animacje ? czarna magia :> msg me plax
|
nowa walka wybaczcie że długo musieliście czekać krótka i kiepska ale lekko wypadłem z wprawy
http://img504.imageshack.us/img504/5...skrolonfj1.gif Tochigo Win! @down czytaj post pierwszy nie ma miejsc a outfitów nie robie |
Mógłbyś mnie też dopisać? Lord Damian
outufit assasin, cały na czarno wale z kuszy, power boltami a oprócz tego assasin starami umiejętność: seria strzałów LUB kilka strzałów jednocześnie (mniejsza szansa na trafienie) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:02. |