![]() |
A c h s nie skleiłem o co kaman...
POtem wam jeszcze posle foto jak teraz wygladam i ze barwy z wiadra towarzysza mi w rl zyciu na codzien :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Could not find character Character west silver does not exist. |
Cytuj:
|
Stan: Niegrający
Imię: west silwer Profesja: Paladin Świat: silvera Poziom: 43 Skille: 87\60 Poziom mag.: 13 Could not find character Character west silver does not exist. Chcesz być fajny? |
Cytuj:
|
Cytuj:
you ded!111 (pod warunkiem, ze wyjdziesz z depot czasem) |
Cytuj:
|
@west
Temat ten został założony z myśla o lepszym poznaniu sie i przede wszystkim!!! aby odciągnąć ludzi od ciągłych kłutni!!! Dlatego myśle ze wiekszośc była by wdzięczna abys pozwolił nam to dalej robić bo calkiem nieźle to wychodziło. PeAcE |
Cytuj:
|
Po czym wnioskujesz ze ktos jest gejem??
Znasz go dobrze?? Nie wydaje mi się. A temat ten uważam za całkiem dobry. W wakacje planowalismy sie spotkac gdzies wszyscy - nie wyszło dlatego chociaz teraz w taki sposób możemy sie troche bardziej poznac. Oprócz tego znamy sie juz dosyc długo i interesuja nas nie tylko to co sie dzieje w tibi. |
@Wiadro
http://img510.imageshack.us/img510/8...zkletl3.th.jpg No tak rece rozlozyles ze 'gubisz telewizroy' :D |
@westsilwer
rotfl. btw: Name: West Silwer Sex: male Profession: Paladin Level: 43 World: Silvera Residence: Venore Last login: Oct 21 2007, 13:01:37 CEST Comment: Bye :( 3 gs +2 hunter =ded hahahahahaha ;) rozjebales mnie tym komentem |
Cytuj:
|
Cytuj:
dawaj jeszcze hahahaha |
No i na co wam ta kłótnia? Ten temat chyba miał inny cel :)
|
<lol2> <hahaha> ja pier*dole jak to można cos stworzyć jakąś glidie polską jak sie kur*wa kłucicie. West napisał na początku dla szydu a wy dekle musicie sie kłucić. west wyluzuj i dawaj fote bo ja swojej szukam ;)
|
Cytuj:
ej sir maciarz ty nie jestes czasami z chojnowa????? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:12. |