Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teasery dot. zimowego update! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152086)

Seidan 27-10-2007 01:52

Fajnie że bedzie nowy uptade oby tylko niepogorszyli knighta :( balansujac profesje magiczne.

Farr 27-10-2007 10:30

Mam tylko nadzieje że nie spieprzą znowu balansacji .... ;D

UPDATOWICZ 27-10-2007 10:31

Zwiekszyc hity u druta i sorca wiekszy dmg z rozdzek i polepszenie wygladu miast carli lub thais

Lord Gumio 27-10-2007 10:47

No wiec mysle ze druid i sorc cos wreszcie dostana ,licze tez na jakies nowe smieszne najazdy na miasta i chcialbym jakis pojedynczy resp :Hand of cursed fate i Blightwalkera dostepny np na helheim albo na nowym terenie. Dla facc wiecej goblinow jakies nowe dc =]

ArtiPl 27-10-2007 10:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe (Post 1713610)
No byla anketa na temat boteróffff, ciekawe czy cos zamierzaja z tym zrobic ;>

Ta. 2h staminy na facc; 5h na pacc...

Wezcie, tibia jest juz niezle zalosna, a jak jest gowaniny topic na forum.tibia.com zeby zrobili chociaz 2 swiaty pod 7.4 to nikt powtarzam nikt z Cipsoftu sie nie wypowiedzial. Wiedza ze ta wersja byla najlepsza, ale te dzieci z "ruszczkami" by odeszly pograc w cos innego. np jakis shit krowa-online czy inne gowno. Ludzie co bedzie w update? ZGADUJCIE! Anty Tibiabot NG cave bot, innymi slowy cave bot wbudowany w klienta.

Ujo 27-10-2007 11:11

no i znowu to samo bedze teraz sorce bedą walić z sd kosmiczne hity a knighty będą padały na hity tibia staje sie coraz łatwiejsza
i znowu dadzą masa nowych terenów,potworów,moze dadzą
nowego oufita,nowe rzeczy dadzą ale wszaystko dla pacca
wiem że cipsoft musi z czego życ ale zapomina o tych którzy
grają za darmo.

Ghand 27-10-2007 11:25

Pacce dostaną nowe questy, outy, addony, itemy, zajefajne miejsca do expienia.

A Facce - no cóż, zakładam, że nowy wygląd Thais, czy Carlin i tyle.

Taka prawda, teraz nic dla Facców nie ma...

/Ghand

KrEmAs KAc 27-10-2007 11:31

Ciekawe kogo teraz dzieci wybiorą??
Jak polepszą druta i sorcera a pogorszą knighta i palka to będzie tak jak było ;( i mass atack noob mag :P
---------------------------------------------------
Czekam na GW 2 więc mi to wisi :P

Zogre 27-10-2007 12:21

moim zdaniem powinny dodać czar dla druta ale nie koniecznie ofensywny np. exevo gran mas res w runie tylko ze trochę lepsze np. GMH (Great Mas Healing a formuła zaklęcia Adura Mas ) mam tą wyobraźnie :) i jeszcze nowe komendy do summonow chrońcie (protect me chyba J ) mnie itp. no i żeby summony tak mogli chodzić po schodach to już by było suuuuuuuuuuuper a dla facca i tak coś dadzą za pośrednictwem pacc :) np. dali nowe rybki dla pacc ale facc może kupić te rybki itd.

Krakersanczyk 27-10-2007 12:23

Nooby narzekające na FACCU, nie rozumiecie, że przwdziwa gra jest tylko z PACCem? Cipsoft zrobił coś takiego jak FACC, aby zaczerpnąć trochę gry, aby to zachęcilo do kupienia Premium ... W FACCu i tak juz jest za duzo, powinno byc o wiele mniej.
Nie placicie to na co liczycie? I tak na FACCu sie nie da grać, bo to tylko wersja Demo prawdziwej gry ...

Piszę taki post za kazdym razem kiedy pojawia sie jakis news o update, o rany ...

Blade997 27-10-2007 12:45

no wkońcu moze udupia sorców i drutów i niebedą już tacy dobrzy w PK ;) i nowe addony by się przydały :D i mogli by dać coś dla Facc wkońcu ;/ jakies expawiska

Wigon'Saris 27-10-2007 12:58

Pozyjemy zobaczymy :D ale bylo by dobrze jak by dodali cos fajnego i ulebszyli postacie magiczne ;P

Albertus 27-10-2007 13:17

bardzo ciekawe i fajne

90 % moich kolegów sorc and druid zrobili knighta i pala
ja wytrwałem co prawda od update wbiłem tylko 85 % levelu bo większość czasu spędziłem pod depo oczekując na zimowy update

przede wszystkim

NIE POGARSZAC KNIGHTA I PALA TYLKO ULEPSZYC SORCA I DRUTA

sam bylem pogarszany wiec wiem co to za ból

mogliby zrobić w jakiś sposób żeby sorc i druid expiac nie mieli waste bo to jest główny problem profesji magicznych

nie mam pomysłów jak to zmienić ale od czegoś oni są żeby pomyśleć.

może powinni dac coś dla facc ale tylko zmiany graficzne np. upiększyć venore albo thais bo carlin to miasto noobow wiec nie warto

a co do tych tchórzy co zrobili palow i knightow a rzucili sorcow
dobrze wam tak , buahahahah

większość powinni dodać dla pacc bo ktoś płaci i wymaga . a facc to darmozjady

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Blade997 (Post 1714181)
no wkońcu moze udupia sorców i drutów i niebedą już tacy dobrzy w PK ;) i nowe addony by się przydały :D i mogli by dać coś dla Facc wkońcu ;/ jakies expawiska

nie rozumiem takich ludzi , było mówione ze polepsza sorcow i druidow
a poza tym pewnie on gra na pvp nabił 20 level knightem sPeKowal go jakiś 8 druid ze snakebite i teraz mówi ze oni są silni ^^

Don^Mokate 27-10-2007 13:43

@ up moon ja wbilem swoim sorcem 10 lvli od update;] ale przez wielkie meki. Czekam na zimowy update bo chce wkoncu wbic ten pieprzony 100 lvl. Mam jakies dziwne przeczucie, ze wiecej dodadza druidowi, a sorc znowu bedzie musial czekac.

Albertus 27-10-2007 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don^Mokate (Post 1714259)
@ up moon ja wbilem swoim sorcem 10 lvli od update;] ale przez wielkie meki. Czekam na zimowy update bo chce wkoncu wbic ten pieprzony 100 lvl. Mam jakies dziwne przeczucie, ze wiecej dodadza druidowi, a sorc znowu bedzie musial czekac.

don ale ja nie grałem przez wakacje to raz a dwa ze ja nawet nie proboje expic tylko wychodzę po soule czasem , ale myślę ze sorcom tez coś dodadzą

dawid2 27-10-2007 14:23

ja mam tylko nadzieje że w konicu zlikwidują facc i wreszcie te łumy noobów znikną z tibi
a ktoś tam co mnie zacytował to była tyko propozycja więc sie odwal bo ja w przeciwieństwie do ciebie umiem myśleć -.-

Track_Tour 27-10-2007 14:48

Jest tam coś napisane o umocnieniu magów? NIE! Więc dlaczego sie o to kłócicie?! Niektórzy się nawet tu denerwują na coś czego tu nie ma! POLSKA _/ !

Maver 27-10-2007 14:52

Cip soft jakoś dziwnie rozumuje. Przecież najbardziej zarabiają na druidach, bo druid bez pacca jest niczym. Tylko kiedy to zrozumieją? Grałem bo lubię wyzwania, ale bez przesady. Teraz to już lepiej jest bawić się na rooku niż grać druidem...

Albertus 27-10-2007 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maver (Post 1714368)
Cip soft jakoś dziwnie rozumuje. Przecież najbardziej zarabiają na druidach, bo druid bez pacca jest niczym. Tylko kiedy to zrozumieją? Grałem bo lubię wyzwania, ale bez przesady. Teraz to już lepiej jest bawić się na rooku niż grać druidem...

jak byś zagrał sorcem to tez byś zobaczył ze sorc bez pacc jest niczym , zresztą nie mam im tego za złe a nawet jestem wdzieczny

Ptakuba 27-10-2007 15:29

Przydały by się znów nowe wyspy. Tym razem dla odmiany tropikalne :P
Albo jakaś wyspa-port elfów.
Kocham koncerty życzeń robię je wszędzie...
A z tą balansacją to pewnie po prostu tym razem ekstremalnie wzmocnią sorków i druty... To bez sensu...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52.