Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co robicie podczas nudnych lekcji? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15222)

Dr.Unknown 30-10-2004 09:30

Na informatyce...
Mamy nauczyciela, Janas jego godność, informatyk raczej kiepski, jeszcze jak byłem w II gim to ów Janas brał mojego kolege na każdą przerwe do pracowni i uczyli się (kolega->nauczyciel)i nawet qmpel zrobił strone szkoły itp. Wracając do sedna, na lekcji informatyki z praktykantami z tyłu...
Wołaliśmy pana, ale nas niesłuchał, zaczeliśmy grzecznie
-Szefie!
nic
-Panie Janasku!
nic
-JANAS!!!
...
-Łysy ! Dresie ! gruby!
A w tej chwili mój qmpel 'Oddaj dzieciom piłke!!";)
---
Raz inny uczeń, jak juz siadł do kompa, śmiesznym głosem "No to ****a psujemy!"
A psucie kompów to cos co tyugryski lubią najbardziej:evul:, długopis w stacje sydkietek, urwanie kabla od myszki, za***anie kulki, pozamienianie klawiszy, i bardziej..systemowe zabawy, dopisywanie linijek w plikach Windowsa 'Janas *****' itd a usówanie innych, formatowanie dysku, raz zmieniliśmy hasło do komputera Janasa, and much, much more;)

eerion 30-10-2004 10:28

Taaaak...
Co aj robię?
JAk chcę być grzeczny to psize po kryjomu nowe klasy prestiżowe do D&D :D
Jak niezbyt to komentuję wszystko (doprowadzajac pobliskich lduzi do szału :D )
Gdy mi się naprawdę nudzi- kłuję kumpla z ławki długopisem
Gdy nauczyciela nie ma - lejemy się "na niby" :P z kumplem :D

Glamri 30-10-2004 10:50

Ja zazwyczaj niszczę mienie szkolne ]:-> (rysuję po ławkach) Nabijam się z nauczycieli i gadam z kumplem albo gram w soccera na kartce ^^. Może ktoś zna jego wersję z kurnika! :D

szopenfeldziarz 30-10-2004 11:43

Stare, dobre kółko i krzyżyk :) bijatyka z kumplem z ławki, ewentualnie malarstwo ławkarskie na religii (tylko tam można, bo są stare meble). :D :p

zar3k` 30-10-2004 12:11

hehe rysujemy z wulkanem itemki do tibii. Gadamy o tibii. Wpieniemy babke od matmy (z nia sie nie da normalnie). To samo z innymi madrymi panmi. Bawie sie dlugopisem itp :P

Chopkers 30-10-2004 12:33

u mnie w klasie to masakra
1)rzucamy sie wszystkim czym sie da
2)w zeszlym roku bylo wyzywanie nauczycielek
3)jedna osoba bawi sie w kradzieze (to jest przykre bo jak mozna ukrasc komure wartą z 1000zl koledze z klazy)
4)wyrzucamy smietniki za okno
5)malujemy po wszystkim czym sie da
a pozatym gadamy non stop o tibii ;)

Zagan 30-10-2004 17:50

Ja zwykle prowadze dyskusje z qmplami na temat tibii/śpie/rysuje. Czasami zdarza mi się słuchać nauczyciela :p . Raz qmpel za***ał z klasy informatycznej qlki od połowy myszek :p . Na początku roq qmpel rzucil w wychowawce 20 gr i powiedzial "masz za występ" :D :D

spider-bialystok 30-10-2004 20:24

Podczas lekcji wykręcam długopisem przeróżne tricki: salta, śruby, wallflipy, kicki etc. To moje główne zajęcie ale czasami lubię porysować po zeszyciku, oraz po oparciach krzeseł kolegów^^.

Zyraf 30-10-2004 20:36

Co robimy ???

DŁUBIEMY W NOSIE :P

Makilili 30-10-2004 20:49

Przeważnie uważam, bo klasa rozbujana, a ktoś musi robić :/
A jak jest naprawdę nudno to:
- gram w piłkę z kolegami (@Glamri Rox: znam to dobrze :)) jestem mistrzem klasy nie chcąc się chwalić :]
- wyciągam z piórnika ołówek, linijkę, gumke (do ścierania żeby skojarzeń nie było ;)) i buduję równoważnię (równowagi jeszcze nie otrzymałem ale wciąż próbuje :D)
- gadam z kolegami o Tibii rzecz jasna (a raczej ostro przekonuję, że Tibia to najlepsza gra, choć są jednostki protibijskie)
- kiedyś bawiłem się gumką (do ścierania, ewentualnie długopisem) w fingerboarda :D
- zawsze jest z czego się pośmiać :D:D

Nevik-Rafal 30-10-2004 21:46

Hehe

Oj Makilili Dlugopisem FinerBoard ?? ;)
Kup Se takiego za 4.50 zl Tez dobry

tomek654321 30-10-2004 21:58

Ja na religi siedze i sie nudze ale ostatnio
<umcia umcia> :kon: - kim jesteśmy dla Jezusa
<Tomek> - bydłem
<umcia umcia> :kon: - a czemu?
<Tomek> - bo owce to bydło.
:D
<klasa> - hahahahahahahaha
<umcia umcia> - macie po jedynce
8o

Zotolo 31-10-2004 00:27

Ja na nudnych lekcjach

Jem
rozkrecam dlugopis :D
Rysuje z tylu zeszytu kreski :D
Ostatnio vlepki sobie rysuje
Gadam z kolegami/kolezankami
Mysle co bede robil po szkole

I to chyba na tyle
cYa

Wadri 01-11-2004 11:57

Nudne lekcje!

Na nudnych lekcjach bawie sie fingerboardem albo rozmawiam :] ale ostatnio mialem za***iscie nudną lekcje z babką co wogule nic nierobila siedziala przy biurku i patrzala w sufit wtedy mielismy lekcje naa parteze więc polowa klasy se wyszla z klasy ona to widziala i nic niezrbila nawet niewpislala nieobecnosci a jak jom spotkalem na korytarzu muwiąc dziedobry to ona tylko sie spytala czy nam sie lekcja podobala :p

chcialbym więcej takich lekcji. :kat:

NeriusZ 01-11-2004 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vegefa Ziom
Ja mam taką specyficzną zabawez kumplem z ławki na religji, mianowicie zakładamy się kto szybciej dostanie uwagę, oczywiście jeżeli ktoś pójdzie do wychowawczyni a ktoś uwagę(choć dostał pierwszy) to ten u pani wygrywa, a już do końca szczęścia zostaje wizyta u dyrekcji lub pedagoga:p a co do samych sposobów na uwagę to można:

- zrobić 'skręta' z papieru A4(najlepiej wychodzi) nasypać do przodu trochę skrusoznej zielonej kredy i udawać, że palisz, było to jednak dawno temu czasochłonne bo teraz wystarczy kartkę A4 wyjąć i już masz uwagę;)

- opcja 'kamikadze': Powiedzieć pani/panu, że jest dzisiaj bardzo ładnie ubrana/y, lecz jak zawsze miła/y (nie radzę, z góry przegrasz bo będziesz miał uwagę pozytywną i usłyszysz jak możliwie najgłośniej mogą się śmiać twoi koledzy z ławki:) )

-Podejść do tablicy jak nikt nie patrzy i narysować '666 r0x!'(skutkuje serio)
Więcej możliwości nei opiszę bo pewnie zostany oskarżony o plagiat:(

PS. A na wolnych lekcjach nic pożytecznego nie robię. To co wyżej lub śpię, ale to ryzykowne bo ktoś może ci coś zrobić. On wygra zakład z kumplem a ty... wolę nie mówić.

Ehh Oski Oski ładnie tak kłamać ? Jeshcze nikt z was nie dostał uwagi na reli buahaha.Skręty ? No owshem , ale o kredźie nie wspominaj bo nie urzywasz takich bajerów.Aha i kiedy narysowałeś na tablicy 666 rOx ? Nikt nie narysował bo nikt z naszej klasy nie wie co znaczy r0x :D oni naffet nie wiedzą co to LoL , a nawet co to Tibia :D Hehe :P Ty kłamco i bydlaq :D

xaotan 01-11-2004 17:23

Neriusz i vegefa ziom skręty w tym wieku? (widze że neriusz ma 11 lat i myśle że chodzicie do jednej klasy) ja też mam 11 i nawet mi na myśl nie przychodzi żeby palić itd.
Co innego narkole :D (joke)

Kredi 01-11-2004 17:36

eeee 11 lat?

hmm nasze forum młodnieje :D A teraz na serio wy takie numery odwalacie w tym wieku? O kurtka ale ja jestem frajer :(

Nevethir 01-11-2004 18:01

ja przeważnie rysuje pentagramy, albo coś z hentaii, a jak mi się nudzi na zabój to czasem palne głupi text ;] :D

she_devil 01-11-2004 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kredi
hmm nasze forum młodnieje :D A teraz na serio wy takie numery odwalacie w tym wieku? O kurtka ale ja jestem frajer :(

Wiesz jaka klasa takie numery... u mnie raz na przyrodzie faceci przed dzwonkiem wyskoczyli przez okno i uciekli z ostatnich 5 minut lekcji ;], albo zaczeli tanzyc do piosenki RD "Filce Stefana"

Tasior 01-11-2004 18:30

-Gram w piłke (piłka- ściścnięty papier:p)
-śmieje się ze wszyskiego i z niczego (naprawde! czasem smieje sie bez powodu :p)
-robie wszysko żeby nie oszaleć

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27.