![]() |
Na informatyce...
Mamy nauczyciela, Janas jego godność, informatyk raczej kiepski, jeszcze jak byłem w II gim to ów Janas brał mojego kolege na każdą przerwe do pracowni i uczyli się (kolega->nauczyciel)i nawet qmpel zrobił strone szkoły itp. Wracając do sedna, na lekcji informatyki z praktykantami z tyłu... Wołaliśmy pana, ale nas niesłuchał, zaczeliśmy grzecznie -Szefie! nic -Panie Janasku! nic -JANAS!!! ... -Łysy ! Dresie ! gruby! A w tej chwili mój qmpel 'Oddaj dzieciom piłke!!";) --- Raz inny uczeń, jak juz siadł do kompa, śmiesznym głosem "No to ****a psujemy!" A psucie kompów to cos co tyugryski lubią najbardziej:evul:, długopis w stacje sydkietek, urwanie kabla od myszki, za***anie kulki, pozamienianie klawiszy, i bardziej..systemowe zabawy, dopisywanie linijek w plikach Windowsa 'Janas *****' itd a usówanie innych, formatowanie dysku, raz zmieniliśmy hasło do komputera Janasa, and much, much more;) |
Taaaak...
Co aj robię? JAk chcę być grzeczny to psize po kryjomu nowe klasy prestiżowe do D&D :D Jak niezbyt to komentuję wszystko (doprowadzajac pobliskich lduzi do szału :D ) Gdy mi się naprawdę nudzi- kłuję kumpla z ławki długopisem Gdy nauczyciela nie ma - lejemy się "na niby" :P z kumplem :D |
Ja zazwyczaj niszczę mienie szkolne ]:-> (rysuję po ławkach) Nabijam się z nauczycieli i gadam z kumplem albo gram w soccera na kartce ^^. Może ktoś zna jego wersję z kurnika! :D
|
Stare, dobre kółko i krzyżyk :) bijatyka z kumplem z ławki, ewentualnie malarstwo ławkarskie na religii (tylko tam można, bo są stare meble). :D :p
|
hehe rysujemy z wulkanem itemki do tibii. Gadamy o tibii. Wpieniemy babke od matmy (z nia sie nie da normalnie). To samo z innymi madrymi panmi. Bawie sie dlugopisem itp :P
|
u mnie w klasie to masakra
1)rzucamy sie wszystkim czym sie da 2)w zeszlym roku bylo wyzywanie nauczycielek 3)jedna osoba bawi sie w kradzieze (to jest przykre bo jak mozna ukrasc komure wartą z 1000zl koledze z klazy) 4)wyrzucamy smietniki za okno 5)malujemy po wszystkim czym sie da a pozatym gadamy non stop o tibii ;) |
Ja zwykle prowadze dyskusje z qmplami na temat tibii/śpie/rysuje. Czasami zdarza mi się słuchać nauczyciela :p . Raz qmpel za***ał z klasy informatycznej qlki od połowy myszek :p . Na początku roq qmpel rzucil w wychowawce 20 gr i powiedzial "masz za występ" :D :D
|
Podczas lekcji wykręcam długopisem przeróżne tricki: salta, śruby, wallflipy, kicki etc. To moje główne zajęcie ale czasami lubię porysować po zeszyciku, oraz po oparciach krzeseł kolegów^^.
|
Co robimy ???
DŁUBIEMY W NOSIE :P |
Przeważnie uważam, bo klasa rozbujana, a ktoś musi robić :/
A jak jest naprawdę nudno to: - gram w piłkę z kolegami (@Glamri Rox: znam to dobrze :)) jestem mistrzem klasy nie chcąc się chwalić :] - wyciągam z piórnika ołówek, linijkę, gumke (do ścierania żeby skojarzeń nie było ;)) i buduję równoważnię (równowagi jeszcze nie otrzymałem ale wciąż próbuje :D) - gadam z kolegami o Tibii rzecz jasna (a raczej ostro przekonuję, że Tibia to najlepsza gra, choć są jednostki protibijskie) - kiedyś bawiłem się gumką (do ścierania, ewentualnie długopisem) w fingerboarda :D - zawsze jest z czego się pośmiać :D:D |
Hehe
Oj Makilili Dlugopisem FinerBoard ?? ;)
Kup Se takiego za 4.50 zl Tez dobry |
Ja na religi siedze i sie nudze ale ostatnio
<umcia umcia> :kon: - kim jesteśmy dla Jezusa <Tomek> - bydłem <umcia umcia> :kon: - a czemu? <Tomek> - bo owce to bydło. :D <klasa> - hahahahahahahaha <umcia umcia> - macie po jedynce 8o |
Ja na nudnych lekcjach
Jem rozkrecam dlugopis :D Rysuje z tylu zeszytu kreski :D Ostatnio vlepki sobie rysuje Gadam z kolegami/kolezankami Mysle co bede robil po szkole I to chyba na tyle cYa |
Nudne lekcje!
Na nudnych lekcjach bawie sie fingerboardem albo rozmawiam :] ale ostatnio mialem za***iscie nudną lekcje z babką co wogule nic nierobila siedziala przy biurku i patrzala w sufit wtedy mielismy lekcje naa parteze więc polowa klasy se wyszla z klasy ona to widziala i nic niezrbila nawet niewpislala nieobecnosci a jak jom spotkalem na korytarzu muwiąc dziedobry to ona tylko sie spytala czy nam sie lekcja podobala :p
chcialbym więcej takich lekcji. :kat: |
Cytuj:
|
Neriusz i vegefa ziom skręty w tym wieku? (widze że neriusz ma 11 lat i myśle że chodzicie do jednej klasy) ja też mam 11 i nawet mi na myśl nie przychodzi żeby palić itd.
Co innego narkole :D (joke) |
eeee 11 lat?
hmm nasze forum młodnieje :D A teraz na serio wy takie numery odwalacie w tym wieku? O kurtka ale ja jestem frajer :(
|
ja przeważnie rysuje pentagramy, albo coś z hentaii, a jak mi się nudzi na zabój to czasem palne głupi text ;] :D
|
Cytuj:
|
-Gram w piłke (piłka- ściścnięty papier:p)
-śmieje się ze wszyskiego i z niczego (naprawde! czasem smieje sie bez powodu :p) -robie wszysko żeby nie oszaleć |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |