![]() |
Cytuj:
Cytuj:
@topic 1. Nie ma takiej osoby obecnie 2. Jezeli n44b jest jako obelga - Rotherdamie wygrywa w cuglach 3. Ke? To forum jest do gnojenia nie do pomagania ;P 4. Tradycyjnie Wieszok, on ma moj glos od dawna ;] 5. Wald_Kerius -> za ciaglosc w punktowaniu za przeklenstwa =* (tak to jest ironia) |
1.Najbardziej elitarny - Olorion
|
Widzę, że co niektórzy tutaj nie wiedzą, komu powinni się podlizywać. MNIE, cholera, nie jakimś Rybom czy innym!1
|
Powinna być kategoria : Największy haxior forum Tibia.pl :<
I jeszcze : Największe naruszenie limitów sygnatury w roku 2007 :o |
@up
ty...ty...nie cwaniakuj ;] |
Brakuje jednej reguły - NIE GŁOSUJEMY NA SIEBIĘ! ; o
|
Wygra ten który napisze coś pode mną :D
|
1. Ryba,
2. Ryba, 3. Ryba, 4. Ryba, 5. Atimcia. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
2 - n44b (jak chooj!) - BlueMaster 3 - pomocny - Hm.. Wieszok? 4 - spammer - Cze, Lasooch. 5 - best mod/supporter - lubie Aversina bo mi 2 warny dał ; < 6 - lama próbująca być fajna/śmieszna - Szybki'lols czy jakoś tak i BlueMaster. |
Cytuj:
|
Dobra zmieniam zdanie za postmana roku wyznaczam <.< :D:D:D:D:D
|
Według mnie NIKT nie zasługuje na ŻADNĄ nagrodę (a już na pewno żaden Ryba i tym podobne...)
|
1. Ryba
2. Ryba 3. Ryba 4. Ryba 5. Vil <?> |
największy naabsior to moim skromnym zdaniem Dobo~ ;<
|
1.Najbardziej elitarny - Emilok
2.Największy n44b - Meryba xD 3.Najbardziej pomocny - Uther92 4.Największy spammer - ?? 5.Najlepszy admin/mod/suporter - Gremlin |
Największy spamer to w 100% ryba... w każdym temacie widać te jego "jakże błyskotliwe odpowiedzi".
|
1.Najbardziej elitarny
2.Największy n44b 3.Najbardziej pomocny 4.Największy spammer 5.Najlepszy admin/mod/suporter (czy jak im tam) :O 1. Cała #tibia.pl : ) 2. Oxy 3. y. u.... hym. 4. Ryba 5. Joke, lol? |
Cytuj:
http://img141.imageshack.us/img141/8...rzblackgd9.png |
1. hmmmm nikt z was! xD
2. największym noobem jest .......... trytudym mój brat 3. najbardziej pomocnym: wszyscy, którzy pomagają. 4. spamer oxys, ryba, bluemaster i jeszcze więcej tumanów. 5. hmmmm tutaj bym sie kłócił chociaż wald i gremlin... z reszta nie wiem. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:31. |