Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Kto jest za tym, żeby dodano cos nowego przeznaczonego nie tylko dla PACC? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152420)

Ptakuba 01-11-2007 18:54

Cóż, nie chcę by Facce mieli wszystko co pacce, ale przydałoby się dla facca coś a'la:
-arcytrudny quest by zdobyć UE albo TS
-coś jak mini-PoI, z tym, że słabsze nagrody, no i gdzie indziej. Jak dla mnie klimat Tibii to właśnie mroczne podziemia i tłuczenie demonów, więc niestety klimat Tibii=only pacc...

Jurij1234 04-11-2007 14:03

www.zal.pl-tam se piszcie wasze żale że Facc nic nie mają, a tu nie zaśmiecać forum. Jak was na pacc nie stać (w co wątpie, skąd niby neta macie?) to pozbierajcie złomu albo weźcie udział w SMS pacc i nie żalcie się bo mnie już szlak trafia z tymi tekstami.

Rafals from hell 04-11-2007 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jurij1234 (Post 1729217)
www.zal.pl-tam se piszcie wasze żale że Facc nic nie mają, a tu nie zaśmiecać forum. Jak was na pacc nie stać (w co wątpie, skąd niby neta macie?) to pozbierajcie złomu albo weźcie udział w SMS pacc i nie żalcie się bo mnie już szlak trafia z tymi tekstami.

O tym złomie i ja wcześniej pisałem i jak widać nie jest do najgorszy pomysł.

Erhion 04-11-2007 21:02

Do ludzi, którzy mówią, że wiecej powinno być dla Facc i, że to nie sprawiedliwe, że PACC dostaje więcej. Taka sytuacja:

Akcja dzieje się w sklepie. Stoi sobie PACC i FACC. Pacc kupuje sobie cukierka i ma prawo go zjeść, bo zapłacił za niego. Teraz Facc zaczyna krzyczeć i się żalić czemu Pacc je sobie cukierka a on nie może. Facc nie ma zamiaru za płacić, bo on chce mieć to samo ale za darmo.

Tacy właśnie są w wiekszości posiadacze facc, którzy narzekają na rzekomą niesprawiedliwość.

Jak nie rozumiecie to życze powodzenia w dorosłym życiu.

Xiao_Miao 04-11-2007 21:13

Jak chcesz mieć więcej możliwości w Tibii to kup sobie PACC' a.
A nie narzekaj. Przecież Cipsoft musi zarabiać! Jak niestać Cię na PACC to po prostu nie graj w Tibie lub przestań stękać że masz mniej możliwości.

Vastatinum 04-11-2007 21:55

Gdyby players grający na FACC mieli prawie wszystko to co grający na PACC to jaki sens byłby kupowania tego PACC'a ?

najpierw pomyśl potem pisz, a i na początku gry w tibię już wiadome było że opłaca się grać tylko na premium -.-

Rafals from hell 05-11-2007 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vastatinum (Post 1730483)
najpierw pomyśl potem pisz, a i na początku gry w tibię już wiadome było że opłaca się grać tylko na premium -.-

I tu cię rozczaruje, bo znam ludzi, któży po raz pierwszy pacc kupili na levelu 80. Jest to jednak kwestia cierpliwości i psychiki.

Na FACC'u też są dobre miejsca do expa, z których bardzo często korzystają też gracze PACC: Orc Fortress, Elf Fortress, Mintwallin, Kopalnie Dwarfów, Demona, Dragon Lair, Dark Cathedra, Mount Sternum, czy Hallgate.

I miejsca te są bardziej popularne nawet wśród PACC niż tereny Paccowskie, które tak czy inaczej są oblegane. Teraz wiele miejscówek dla PACC określane są mianem public (FFA - free for all, czyli wolne dla wszystkich), czyli jak widać nie zawsze i taki PACC ma gdzie expić.

Jurij1234 05-11-2007 18:43

Zgadzam się. Tomby są tak zawalone, że nie ma po co tam zaglądać;/

Duch Guardi 05-11-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stahuuuu (Post 1718353)
Podczas letniego update dodano:
- nowe miasto - Svargrond. NIestety tylko gracze z PACC mogą sie cieszyć z nowego miejsca.

RLY ??
Cytuj:

- czary dla Knighta:
- Whirlwind Throw (exori hur)
- Groundshaker (exori mas)
- Fierce Berserk (exori gran)
aha
Cytuj:

- czary dla Paladyna
- Ethereal Spear (exori con)
- Conjure Sniper Arrow (exevo con hur)
- Conjure Piercing Bolt (exevo con grav)
- Enchant Spear (exeta con)
no i ?
Cytuj:

Wszystkie nowe czary dla graczy z PACC...
- możliwosc walki na arenie... Tylko PACC.
nice 8o
Cytuj:

Drodzy Gracze, czy nie uważacie, że graczom z Free Account Summer Upadate w większej części utrudnił grę?? Czy nie było by im przyjemniej grac w Tibie, gdyby mieli dostęp do większej ilości nowych atrakcji??
Tak !!!111!! graczom z free account należy się worek buraków i 2 figi z makiem

a tak szczerze: wbiłem 70 poziomów gry na facc'u i nie narzekam. Morał ? kup sobie pacc.

mezowski86 05-11-2007 20:44

Pacc kosztuje poniżej 1zł na dzień. Nie chciałbym nikogo obrazić, ale jak kogoś na to nie stać to musi być biedakiem strasznym. To tyle, pzd:D

gorgi 06-11-2007 10:16

przez te 4 lata spedzone tutaj, widzialem takich tematows od groma, i powiem wam, ze i tak duzo zostalo dodane dla faccow w roznych nowosciach :p

grucha123 06-11-2007 10:23

@topic
podejrzewam za wszyscy gracze FACC sa za tym zeby dodac cos dla nich ;PP

Gormo 06-11-2007 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nixon_The_Mage (Post 1720481)
Wypowiem się jako obiektywny gracz FACC (PACC'a miałem kiedyś). Aktualnie nie gram w Tibię.

Ludzie, zastanawiacie się, co dostaje Pacc, a tego, co CipSoft dla was zrobił nie zauważacie.

Gdyby CipSoft nie myślał o graczach z Facc, Fibuła byłaby zapełniona przez 15-lvlowych sorców i druidów, którzy potrafią zcrackować TibiaBot NG.

Gdyby CipSoft nie myślał o graczach z Facc, przed wejściem na Dark Katedrę byłoby coś typu Premium Door.

Gdyby CipSoft nie myślał o graczach z Facc, w święta Santa Claus znajdowałby się tylko na terenach pacc.

Gdyby CipSoft nie myślał o graczach z Facc, gracze, którzy nie zapłaciliby, nie mieliby dostępu do potworów typu: Carrion Worm, Bandit, Smuggler, etc. (Tu można wymieniać długo).

Zgadzam się z tobą. CipSoft robi coś dla facc ale nie dużo żeby nie zniechęcić graczy od kupowania pacc . W tibi nie chodzi o to żeby mieć najlepsze eq, wysoki lvl itp. ale o to żeby mieć samą radość z gry. ;)

Pozdrawiam Gormo

Gandalf_Gostos 06-11-2007 15:04

JA JESTEM ale i tak niedostaniemy nic :(

[CHAR]Gandalf Gostos[/CHAR]

Rafals from hell 06-11-2007 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gandalf_Gostos (Post 1732868)
JA JESTEM ale i tak niedostaniemy nic :(

[CHAR]Gandalf Gostos[/CHAR]

I dzięki Bogu...!!

Ptakuba 06-11-2007 17:06

Wg. mnie facce powinni coś dostawać, a na pewno nie tracić. ok. 1/8 tego co ogólnie jest dodawane w upku. I nie tak że tylko 50 nowych tandetnych broni, ale też jakiś czar, expowisko, raz na ruski rok może nawet wysepkę

VENAEN 06-11-2007 17:48

Według mnie powinno się przerobić Druida Facc , ponieważ tylko ta profesja na FACC'u nie odpowiada temu czym powinna być !

Erhion 06-11-2007 18:25

Cytuj:

Wg. mnie facce powinni coś dostawać, a na pewno nie tracić. ok. 1/8 tego co ogólnie jest dodawane w upku. I nie tak że tylko 50 nowych tandetnych broni, ale też jakiś czar, expowisko, raz na ruski rok może nawet wysepkę
Przeczytaj mój post stronę temu. Może zrozumiesz.

Ptakuba 06-11-2007 19:11

Rozumiem.

A więc liczy się tylko kasa? Każde dziecko neo może okraść rodziców, kupić pacca, a potem bocić całymi dniami i nocami, i to sprawia, że jest lepsze od kogoś, kto po prostu nie chce wydawać na wszystko pieniędzy, bo ma ważniejsze sprawy? Jeśli ktoś chce móc pograć w Tibię dla przyjemności, to musi być ona dla niego najważniejsza w życiu?

Troszeczkę dodawać faccom by się przydało, niedużo, chociaż namiastkę tego co mają pacce. Bo powoli dzieje się tak, że grają tylko tacy jak wspomniałem powyżej...

Gowikor15 06-11-2007 19:11

Ja mam facc i mi to nieprzeszkadza a to czy chce pacc czy nie to moja sprawa moze kiedys sobie kupie. Jezeli ci nie odpowiada gra na facc kup pacc i tak cip stara sie jak najwiecej dla facc zrobic np pomysleli i dali nam wyverny. Mi tam nie przeszkadza to ze nic nam nie daja. Ciesz sie chociaz ze masz gdzie expic.

@up To moze niech nam dadza odrazu Edron kup sobie pacc najlepiej jak chcesz ta namiastke tego co maja pacc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:08.