![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co by nam się przydało na rooku B)
Nowy UP znając Cip-y nas (czyli Rookgaard) ominie, no ale jak by mieli coś dodać to proponuje :
a) Dodać do Orc Hell (na terenie Facc) 2-3 Gobliny. b) Umożliwić funkcje "transfer'' w banku, bo wiecie głupio tak co kilka minut przerzucać nasze cieżko zarobione GP z depo chara na Rookstaylera. c) Nie obraził bym się także gdyby pomyśleli o ... mleku dla facc :) [oczywiście jest rzadko w bear room, ale no wiecie to RaR jest wiecej tego cza :)] Tak wiec moje wymagania nie są duże, ale i tak nie będą spełnione. Ale cechą ludzką jest marzyć więc marze :) |
@up
Zabiles mnie ostatnia propozycja, jak by bylo wiecej mlek, to to juz nie bylby rar xd Btw. Maja byc jakies "wioski" z kilkoma domkami i wogole w tym upie dodane i wystawione na sprzedaz... A moze tak 1 mala farma na rooku niedaleko mlyna? ;> Ja bym sie nie obrazil i chyba jedyne czego na rooku brakuje to wlasnie swojego wlasnego domku, niczego wiecej nie potrzebuje. A, no i jeszcze mogli by poprawic ta stodole niedaleko pola, bo te krzywe sciany mnie dobijaja... Ma byc "piekniejsza Tibia" to moze sie za to wezma. |
A ja chcę tratwę i niedostępnego seagulla, który na pewno jest powiązany z questem i wcale nie jest ozdobą.
|
- czyścimy.
|
Cytuj:
Każdy już zna ten "argument" więc se daj spokój. ;s Hm. Teraz możemy jedynie gdybać - aż do czasu otwarcia TS'a dla tutków. lodzik |
Cytuj:
@Scobel Tak, bear room - kolo respa minotaura w korycie ;) |
A czy mleko nie respi sie na facc arenie ?? Tylko trza je przelac do fiolki ... chyba ze mi sie cos pomylilo ...
|
tak respi sie na facc w tajemnym miejscu ktorego nazwy(dla bezpieczenstwa tego miejsca) tutaj nie wymowimy.
|
Jak podaje konkurencyjna strona z końcówką na "org.pl" test serwer został uruchomiony, a więc czekamy na info dot. rookgaardu. ;>
|
Cytuj:
|
Chcecie znac najnowsze niusy?! oto one! MH/BR/TOWN/RABBITS/CZESC RATOW BEZ ZMIAN!!!111 A nie sorry, nowa energia u maga ;< No, czyli cip raczej nic nam nie zmienil, wiec ide sie pobawic na mainie \o/
|
To podobno jest 1 test server z 2 albo kilku ten jest na dmg sprawdzenie hitow itp a next ma byc o new questach itp
|
Uuk! Uuk!
Już wiem! Może zdejmą kubeł z dźwigni? o.O |
Fajne są takie teamty bo można ruszyć swoją wyobraźnią.Również można się troche pośmiać :D
Bedzie jak bedzie ... |
yyyyy cos mi nie wyszlo prosze o usunięcie tego posta
|
Cytuj:
|
Sprawdźcie czy hiacynth (tak sie nazywa?) może sprzedawać nowe rodzaje "potionów", i ile kosztują. ; p
|
Hynu, nic sie nie zmienilo, totalnie nic oprocz grafiki, nawet na mainie... A nie sorry... na game- chacie pisza ze z disa sa mniejsze hity i cos ze spearami, zaraz to sprawdze.
@edit: Brawo cip, tym upem daliscie palkowi taka moc, jak ma druid bez promocji i z resztkami many jeszcze dzis na RL tibii. Speary maja zasieg bodaj 4 kratek, bow jak narazie normalnie. Co do hitow, z tymi freezami nie moge nic dokladnie powiedziec, ale watpie ze sie zmienily. No, czyli jednak jest jakas zmiana na rooku \o/ Noobom trudniej bedzie rozwalic trapa na mh...;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12. |