Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Najbliższy update :> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=152915)

vns.rlz 12-11-2007 14:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 1741906)
Po 1. Chcialbym, zeby hity zostaly troche zredukowane.
Po 2. Moze nowe expowiska ale zadnych nowych potworow z maina, ewentualnie amazonki, lecz tylko jesli nie beda dropowaly small ruby- wiec raczej nie mozliwe.
Po 3. Jak dodaliby longsworda to bym sie nie obrazil, ale nic wiecej.

btw. Niedlugo dowiemy sie, czy cokolwiek zostanie zmienione. Jakis czas temu na forum dla tutorow [CHAR]Craban[/CHAR] zalozyl topic z info odnosnie prywatnego Test Servera. Kto zdobyl tutora do dzisiaj, do godziny 9:00 bedzie mogl w nim uczestniczyc i znac FAKTY szybciej niz inni... A sam test odbedzie sie w "najblizszym czasie" A taki pospiech znaczy, ze albo duzo zostalo zmienione, albo chca dac public test, wiec bedzie ciekawie :)

I male offtopowe pytanie, kto z was ma Tuta/Seniora, bo nie chce sie na TSie nudzic ;)

Ja mam tutora i chętnie z tobą moge pozwiedzac :p

Solaxe 13-11-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez darushu (Post 1741114)
Taaaak
Cipsoft nie spodziewał sie ze rook-addony będą robić Rookstayerzy, a nie (1-8lev).
Cipsoft nie spodziewał sie ze AppShenga będą ubijać głównie Rookstayerzy, a nie (1-8lev).

Jasniej? Widzialeś kiedykolwiek zeby ktos z zakresu 1-8 level, zrobil sobie addon na rooku? Bo ja nie.

A ja tak ;)

RookeR 13-11-2007 20:52

Co by nam się przydało na rooku B)

Nowy UP znając Cip-y nas (czyli Rookgaard) ominie, no ale jak by mieli coś dodać to proponuje :
a) Dodać do Orc Hell (na terenie Facc) 2-3 Gobliny.
b) Umożliwić funkcje "transfer'' w banku, bo wiecie głupio tak co kilka minut przerzucać nasze cieżko zarobione GP z depo chara na Rookstaylera.
c) Nie obraził bym się także gdyby pomyśleli o ... mleku dla facc :)
[oczywiście jest rzadko w bear room, ale no wiecie to RaR jest wiecej tego cza :)]

Tak wiec moje wymagania nie są duże, ale i tak nie będą spełnione. Ale cechą ludzką jest marzyć więc marze :)

Ameriov 13-11-2007 21:19

@up
Zabiles mnie ostatnia propozycja, jak by bylo wiecej mlek, to to juz nie bylby rar xd

Btw. Maja byc jakies "wioski" z kilkoma domkami i wogole w tym upie dodane i wystawione na sprzedaz... A moze tak 1 mala farma na rooku niedaleko mlyna? ;> Ja bym sie nie obrazil i chyba jedyne czego na rooku brakuje to wlasnie swojego wlasnego domku, niczego wiecej nie potrzebuje. A, no i jeszcze mogli by poprawic ta stodole niedaleko pola, bo te krzywe sciany mnie dobijaja... Ma byc "piekniejsza Tibia" to moze sie za to wezma.

Ghand 13-11-2007 21:30

A ja chcę tratwę i niedostępnego seagulla, który na pewno jest powiązany z questem i wcale nie jest ozdobą.

Krizz 14-11-2007 17:09

- czyścimy.

Hynu 14-11-2007 17:38

Cytuj:

...bo rook to miejsce gdzie jest się tylko przez jakiś czas, a oni raczej nie biorą rookstayerów pod uwagę...
Na forum każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, jednak po co powtarzasz to co napisało 100 innych osób?
Każdy już zna ten "argument" więc se daj spokój. ;s

Hm. Teraz możemy jedynie gdybać - aż do czasu otwarcia TS'a dla tutków.

lodzik

darushu 14-11-2007 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RookeR (Post 1744193)
c) Nie obraził bym się także gdyby pomyśleli o ... mleku dla facc :)
[oczywiście jest rzadko w bear room, ale no wiecie to RaR jest wiecej tego cza :)]

Eee? Ja bym się obrazil, btw. kiedys zbieralem mleko... i przez okolo miesiac uzbieralem prawie 30 ;) Z czego z 20 zrobilem bp of cakes :D Wiec czy ja wiem czy to taki rar? Wystarczy ino chciec...

@Scobel
Tak, bear room - kolo respa minotaura w korycie ;)

Scobel 14-11-2007 23:07

A czy mleko nie respi sie na facc arenie ?? Tylko trza je przelac do fiolki ... chyba ze mi sie cos pomylilo ...

Wojtek.93 14-11-2007 23:12

tak respi sie na facc w tajemnym miejscu ktorego nazwy(dla bezpieczenstwa tego miejsca) tutaj nie wymowimy.

Hynu 16-11-2007 13:25

Jak podaje konkurencyjna strona z końcówką na "org.pl" test serwer został uruchomiony, a więc czekamy na info dot. rookgaardu. ;>

vns.rlz 16-11-2007 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hynu (Post 1748334)
Jak podaje konkurencyjna strona z końcówką na "org.pl" test serwer został uruchomiony, a więc czekamy na info dot. rookgaardu. ;>

Ja bylem chwile ale nic chyba sie nie zmieniło : /

Ameriov 16-11-2007 16:17

Chcecie znac najnowsze niusy?! oto one! MH/BR/TOWN/RABBITS/CZESC RATOW BEZ ZMIAN!!!111 A nie sorry, nowa energia u maga ;< No, czyli cip raczej nic nam nie zmienil, wiec ide sie pobawic na mainie \o/

vns.rlz 16-11-2007 22:35

To podobno jest 1 test server z 2 albo kilku ten jest na dmg sprawdzenie hitow itp a next ma byc o new questach itp

Ghand 16-11-2007 23:15

Uuk! Uuk!

Już wiem!

Może zdejmą kubeł z dźwigni? o.O

Mapetek 17-11-2007 02:02

Fajne są takie teamty bo można ruszyć swoją wyobraźnią.Również można się troche pośmiać :D

Bedzie jak bedzie ...

nairdan1994 17-11-2007 11:48

yyyyy cos mi nie wyszlo prosze o usunięcie tego posta

nairdan1994 17-11-2007 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tardor_Arkamin (Post 1726274)
może nowy rodzaj orca - Orc Warrior

taa i PD przestałby być legendą

Hynu 17-11-2007 15:51

Sprawdźcie czy hiacynth (tak sie nazywa?) może sprzedawać nowe rodzaje "potionów", i ile kosztują. ; p

Ameriov 17-11-2007 19:08

Hynu, nic sie nie zmienilo, totalnie nic oprocz grafiki, nawet na mainie... A nie sorry... na game- chacie pisza ze z disa sa mniejsze hity i cos ze spearami, zaraz to sprawdze.

@edit:
Brawo cip, tym upem daliscie palkowi taka moc, jak ma druid bez promocji i z resztkami many jeszcze dzis na RL tibii. Speary maja zasieg bodaj 4 kratek, bow jak narazie normalnie.
Co do hitow, z tymi freezami nie moge nic dokladnie powiedziec, ale watpie ze sie zmienily. No, czyli jednak jest jakas zmiana na rooku \o/ Noobom trudniej bedzie rozwalic trapa na mh...;<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:12.