![]() |
Nowe niusy!
|
Cytuj:
|
Zbierzcie jakas 1 albo 2 gildie i do boju chlopaki!!:cup::cup::cup::cup:
|
@ap
brawo za nick na forum Szefie powinien sie obrazic wtf? ocb bukslowi? jakie 3kk tlumacz ktos blz @dałn ale kto ukradl wtf |
Cytuj:
<3 a co do kochangeo Buksla to odzyskamy te 3kk, jak nie to odchodze(imy).. ; ) ehh.. nie bylo by wojny gdyby dpft nie huncilo za fri.. ; s |
@2 up
?? |
zief...
jak widze posty typy "zbierzemy sie i wygramy bo oni sa bebe" to spac niemoge...bo sie ciagle smieje;) |
bycie byli mniej bebe gdyby coniektorzy przestali z siebie robic dresow a z arcanii patologiczne osiedle
|
Cytuj:
|
Ja tam to mocno odczulem i narazie ograniczam sie do forum i co jakis czas malego pk na zabawy. Arcania jest zepsutym swiatem, poniewaz wiele osob nie kontroluje swojej wladzy :(
|
powiem tak notop i doom terror to jeb*ne zaganiary ktore sa ruchane prze psy na smietniku....
Sluchaj ziomus sam Lamusini nie wygra wojny.. a teamt dobry bardzo dobrze ze go zalozyles i nie przejmuj sie ziomus co inni pisza bo jesli cos im nie pasuje i zajezdzaja innych to znaczy ze czegos im brakuje,moze milosci mamy i taty ciepla domowego ogniska nie wiem wazne jest to ze sa smieciami.. podr 3maj sie ziomus.. |
O co chodzi wlasnie z tymi 3kk Buksla? JEgo wlasna gildia go okradla?
|
Na Arcani ciagle ktos kogos okrada :D:D:D Niedawno cos slyszalem ze z kasy DPFT zniknela spora sumka B):] Nie znam szczegolow :P Moze to tylko plotki? :baby:
|
Cytuj:
Teraz cos na twoim plebowoprawiekozakowym poziomie: Twoja stara jest za aborcja. |
skad wiedziales psie ?
a ty myslisz ze masz stara madra to nie znaczy ze ty tez jestes madry fagasie i nie uzywaj takich slow bo penwie sam nie wiesz co one znacza jeb*na ciemna palo w dupe zaje**na |
Jestes kolejnym uzytkownikiem po smokuu,ktory nadwyraz czesto zarzuca innym cechy ktore odpowiadaja bardziej samemu sobie(patrz. ciemny fagas).Nie napinaj sie do mnie bo mam tylko z ciebie wylew jak mozna sie tak kompromitowac.K*rwa no instytut matki i dziecka powinien wprowadzic jakies testy na inteligencje aby uniknac takiego plebsu jakim jestes.To moj ostatni respond na twoje nieuargumentowane obelgi,ktore maja sie nijak do rzeczywistosci.Teraz sie ogarnij,policz do 10 (podpowiedz ,po 3 jest 4) a ja ci przypomne zasady wypowiedzi,jak jest jakas teza,musi byc argument,dostosuj to do swojej pierwszej odpowiedzi na moj temat.Jesli nie masz zamiaru tego robic te idz do swoich znajomych,na poziomie zblizonym do twojego.Jak masz zamiar mi nawrzucac to pisz priv,czemu to mowie?Bo z kazdym postem sie kompromitujesz coraz bardziej sloneczko.Elo
|
ty to jednak jestes fajny chialbym cie dotknac.Siema siema !!!
|
Cytuj:
|
Czy jest na sali moderator?
Rozwiązaniem jest wprowadzenie testu na iq przed rejestracją, ci poniżej 80 odpadają =] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |