![]() |
4 dni podczas wakacji xD
|
mam takie pytanie. dlaczego macie az tak dlugo wlaczone kompy?
przeciez sciaganie az tyle nie trwa ? |
Cytuj:
|
PWNED ! Jak przeczytałem kilka stron wstecz, że kolo kompa nie wyłączał od 2 lat, to chyba już nic mnie w życiu nie zdziwi.
A ja myślałem, że przesadzam jak komp u mnie 10 godzin chodzi. |
okolo 1,5 tyg. nie pamietam... sciagalem w wakacje prawie kazdy film jaki byl bo dali nam niezlego downloada(3MB) i uploada(1MB) ( na moje nie cale 1 mb downloadu to duzo : D
|
Ja to właściwie jak go podłączyłem i włączyłem 5 lat temu, to tylko parę razy był wyłączony jak nie było prądu.
A tak naprawdę: zazwyczaj jest włączony od 14 do 23 a w weekendy od 10 do 23, tylko parę razy zdarzyło mi się zostawić go włączonego na noc. Rekord? ~100 godzin, nawet nie pamiętam po co... |
Cytuj:
Nawet jeśli to pytanie jest poprawnie sformułowane (w co szczerze wątpię), to brzmi co najmniej niepoprawnie. Kod:
uptime: 10m 13s :: record: 3d 1h 59m 59s, kiedyś było i ~7d. |
Cytuj:
|
Ja w sumie miałem kompa na chodzie najdłużej... dobę. Kiedy to w dzień coś ściągałem, a przed wyłączeniem komputera, wyskoczył błąd w Skype, którego nie zauważyłem i system się nie zamknął. A ponieważ jestem ekologiem, to następnego dnia se wziąłem rower i jeździłem do upadłego, a potem TV, żeby trochę odrobić straty na prądzie ;p
|
Od początku czerwca, nie licząc restartów.
|
Cytuj:
I Co w tym złego jak musi być właczony cały czas? juz od 2 lat żeby ludzie mieli neta ?_._ |
A ja myślałem, że komputer może wytrzymać max 60h pracy...
Moje maksimum to 32h. |
Po jakimś czasie zasilacz dupnie. Tyle.
|
14(1911:0211:0014) 14(11+Cafe`14) uptime: 1h 10m 20s :: record: 1d 18h 45m
|
Ja Jak byłem na wakacjach w niemczech u ojca a on na jakieś targi do włoch pojechał na 4 dni to cały czas przez te 4 dni komp chodził i torrentem pobierałem gry ( on ma tam internet 16mb/s =]]] )
|
Rekord? Tak gdzieś z ~5 dni.
|
Około 100 godzin. Sprzedawałem itemy w Kalonline, a to niw wymaga ingerencji ludzkiej.
|
okolo 3-4 dni wow'a sciagalem a potem pathowalem no i jeszcze tbc xD
|
72 dni i zasilacz się spalił, zabierając większość podzespołów kompa ze sobą :)
8o DDoS 8o |
2 dni jak jeszcze grałem w bf2 :) Ana tibii to moze 1 dzień. przy trenowaniu... ;d :wiking:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:09. |