Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Kto uważa, że trzeba zakazać tematów gdzie żalą się FACC? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153378)

Ptakuba 08-11-2007 21:14

@Up: No to racja, zonk :D

Salarigoth 08-11-2007 22:12

Lubie takich ludzi , Zalozylem temat ! Ludzie ! Make some noise !
; p

p.S Zalozyciel tematu ma racje... Pierw narzekacie tibia sie psuje przez 11 letnie dzieci a wiekszosc facc to takie osoby ,a bronicie im tera dupy gz.

Erhion 08-11-2007 22:25

Cytuj:

@Do autora tematu:

To jest wolny kraj i każdy może wyrazić swoją opinię.
I właśnie to uczyniłem gdy założyłem ten temat. Zrozumcie w końcu. Mam takie samo prawo jak inni do wyrażania swojej opini. To działa w dwie strony.

Cytuj:

masz pretensje, ze tamci zakladaja takie tematy a ty sam nie lepszy... zaraz powstanie nastepny temat tego typu etc etc... maslo maslane
Ja w przeciwieństwie do nich nie zakładam niewiadomo ilu tematów. Jak do tej pory tematu takiego jak ten nie widziałem. Ludzie pisali, by przestali narzekać głównie w tematach o update. A tu mogą się wypowiedzieć osobno.

Grzybicostopy 09-11-2007 20:42

Tibia jest grą 2D, prostą, brzydką, szeroko dostępną, mało wymagającą. Siłą tej gry jest community. Bez facc ta gra po prostu nie istnieje. Dlatego mają oni prawo narzekać. Każdy ma prawo narzekać. Tylko po co? Tutaj na pewno nikt z Cipsoftu was nie usłyszy.
A jeśli komuś się nie podoba to, że gracze bez premmium zakładają tematy, niech je omija. Chyba nie tak trudno spostrzec po tytule o czym dany thread jest.

Do założyciela tematu: gratuluję zrównania się z tymi, których tak bardzo nie lubisz.

P.S. Dyskusja na bardzo niskim poziomie. Czyli standard na tym forum.

Uther92 10-11-2007 09:48

Facc, to nie tyle demo, co coś w rodzaju triala;)
A mnie nie tyle wkurzają narzekania, co ludzie z faccem, mówiący, że cipsoft zdziera z nich kase, a potem narzekają, na słaby stan techniczny serverów.

Erhion 10-11-2007 09:55

Cytuj:

Do założyciela tematu: gratuluję zrównania się z tymi, których tak bardzo nie lubisz.

P.S. Dyskusja na bardzo niskim poziomie. Czyli standard na tym forum
Jak już mówiłem nie musisz tu się wypowiadać.

Cytuj:

Bez facc ta gra po prostu nie istnieje.
Facc jest po to by cię zaciekawić grą i byś kupił PACC. A to bez PACC ta gra by nie istniała, bo to PACC utrzymuje dla was te grę.

Xirgan 10-11-2007 13:02

Co cie to obchodzi ze facc sie uzala, po prostu nie czytaj tego tematu.

KrEmAs KAc 10-11-2007 13:56

Do żalenia się są fota np: żal

Edit: FORA :) literówka

Albertus 10-11-2007 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ptakuba (Post 1735833)
@Albertus: Ty patrząc na mój 1 post w tym topicu, możesz hmmm... wypić truciznę :P
Więc według ciebie wszystkie facce to nooby i debile, a każdy pacc jest święty? Dziecko neo...

nie , nie uważam ze każdy pacc jest święty a każdy facc to noob

ale tak sie składa ze większość facc to nooby a większość pacc to porządni ludzie

ja na pacc arena tylko kilka razy spotkałem sie z fri itanz plx
na facc widzę to cały czas jak tam jestem

@ modkowie i admini mam taki pomysł co mógł by zostać wprowadzony

w tym dziale update zrobić temat

"ROBIENIE WIĘCEJ DLA FACC"

niech sie tam użalają a jak przyjdą do normalnych tematów to obrazu ban , to zaoszczędziło by użalania sie w innych - normalnych tematach

Cygan Slejter 11-11-2007 01:51

@up
lezysz psie

Drener 11-11-2007 19:19

Jesli ci to przeszkadza to nie musisz tego czytac.Mi to nie przeszkadza.Nie mam pacca, nie pisze tak ale chyba nie jest to nic zlego jak ktos sie uzala.Moze niektorych nie stac?Ale nie wiem po co sie tego czepiasz i po co taki temat

Erhion 13-11-2007 16:35

Przeczytaj sobie cały temat to się dowiesz czemu się czepiam.

Erhion 26-11-2007 13:30

Bump.

:p

Albertus 26-11-2007 13:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drener (Post 1740877)
Jesli ci to przeszkadza to nie musisz tego czytac.Mi to nie przeszkadza.Nie mam pacca, nie pisze tak ale chyba nie jest to nic zlego jak ktos sie uzala.Moze niektorych nie stac?Ale nie wiem po co sie tego czepiasz i po co taki temat

bo to jest denerwujące , czytasz sobie np. co będzie w nowym update a co drugi post to "i znowu nic dla facc !! jebane cip "

Rafals from hell 28-11-2007 20:27

Teraz nie narzekajcie ludzie, że dla FACC nic nie dają. Oprócz nowych questów, które zapewne będą też dla FACC Cipy zaoferowały wam nowe rodzaje Cyclopów. Mount Sternum będzie zmienione i dodane zostaną nowe Cyclopy ;] oraz dojdą nowe trolle i prawione stare ;]

Pierozek 28-11-2007 20:53

No to faktycznie duzo dostana :D:D, ale mam dla was jeszcze jedno pocieszenie !! TE NOWE DRAGONKI, KOTKI I WIEWIORKI TEZ DOSTANIECIE !! ;D

TaH 28-11-2007 21:21

Hahah, tak to podsumuje: attention whore ...

Wipigi 28-11-2007 21:37

Ja jestem za.

Rafals from hell 29-11-2007 00:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaH (Post 1768027)
Hahah, tak to podsumuje: attention whore ...

Myślę, że nie ładnie ejst używać tak wulgarnych słów zwłaszcza tam gdzie dzieci czytają ;]

Monsword 30-11-2007 10:49

facc' prawie nic niema... ale niechce mi sie żalić bo nikt tego niesłucha a jeśli chodzi o zdanie bloodwina.. pewnie masz pacc'a a niewszyscy srają kapuchom. mniejsza z tym daj noobom prawo do własnego zdania i tak po paru dniach głupi temat wywalony

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13.