![]() |
@Up: No to racja, zonk :D
|
Lubie takich ludzi , Zalozylem temat ! Ludzie ! Make some noise !
; p p.S Zalozyciel tematu ma racje... Pierw narzekacie tibia sie psuje przez 11 letnie dzieci a wiekszosc facc to takie osoby ,a bronicie im tera dupy gz. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Tibia jest grą 2D, prostą, brzydką, szeroko dostępną, mało wymagającą. Siłą tej gry jest community. Bez facc ta gra po prostu nie istnieje. Dlatego mają oni prawo narzekać. Każdy ma prawo narzekać. Tylko po co? Tutaj na pewno nikt z Cipsoftu was nie usłyszy.
A jeśli komuś się nie podoba to, że gracze bez premmium zakładają tematy, niech je omija. Chyba nie tak trudno spostrzec po tytule o czym dany thread jest. Do założyciela tematu: gratuluję zrównania się z tymi, których tak bardzo nie lubisz. P.S. Dyskusja na bardzo niskim poziomie. Czyli standard na tym forum. |
Facc, to nie tyle demo, co coś w rodzaju triala;)
*** A mnie nie tyle wkurzają narzekania, co ludzie z faccem, mówiący, że cipsoft zdziera z nich kase, a potem narzekają, na słaby stan techniczny serverów. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Co cie to obchodzi ze facc sie uzala, po prostu nie czytaj tego tematu.
|
|
Cytuj:
ale tak sie składa ze większość facc to nooby a większość pacc to porządni ludzie ja na pacc arena tylko kilka razy spotkałem sie z fri itanz plx na facc widzę to cały czas jak tam jestem @ modkowie i admini mam taki pomysł co mógł by zostać wprowadzony w tym dziale update zrobić temat "ROBIENIE WIĘCEJ DLA FACC" niech sie tam użalają a jak przyjdą do normalnych tematów to obrazu ban , to zaoszczędziło by użalania sie w innych - normalnych tematach |
@up
lezysz psie |
Jesli ci to przeszkadza to nie musisz tego czytac.Mi to nie przeszkadza.Nie mam pacca, nie pisze tak ale chyba nie jest to nic zlego jak ktos sie uzala.Moze niektorych nie stac?Ale nie wiem po co sie tego czepiasz i po co taki temat
|
Przeczytaj sobie cały temat to się dowiesz czemu się czepiam.
|
Bump.
:p |
Cytuj:
bo to jest denerwujące , czytasz sobie np. co będzie w nowym update a co drugi post to "i znowu nic dla facc !! jebane cip " |
Teraz nie narzekajcie ludzie, że dla FACC nic nie dają. Oprócz nowych questów, które zapewne będą też dla FACC Cipy zaoferowały wam nowe rodzaje Cyclopów. Mount Sternum będzie zmienione i dodane zostaną nowe Cyclopy ;] oraz dojdą nowe trolle i prawione stare ;]
|
No to faktycznie duzo dostana :D:D, ale mam dla was jeszcze jedno pocieszenie !! TE NOWE DRAGONKI, KOTKI I WIEWIORKI TEZ DOSTANIECIE !! ;D
|
Hahah, tak to podsumuje: attention whore ...
|
Ja jestem za.
|
Cytuj:
|
facc' prawie nic niema... ale niechce mi sie żalić bo nikt tego niesłucha a jeśli chodzi o zdanie bloodwina.. pewnie masz pacc'a a niewszyscy srają kapuchom. mniejsza z tym daj noobom prawo do własnego zdania i tak po paru dniach głupi temat wywalony
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |