Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowi moderatorzy forum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15365)

Gonzo von Krenzel 28-10-2004 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memuzo
O co tu chodzi? Nie rozumiem drugiej linijki.

IMHO - In My Humble Opinion - moim skromnym zdaniem
P.S. Nie pisz dwóch postów pod rząd.

Gangrel 28-10-2004 17:06

@Memuzo
Wybrani maja duze doswiadzczenie na forum jak i w grze. Nie wiem jak u ciebie z gra, ale na forum nieco ponad 2 miesiace jestes, a oni maja rok mniej wiecej. Jak myslisz, jakie mialbys szanse? Po za tym, to pierwszy raz widze twojego posta a na forum spedzam conajmniej 2 godziny dziennie.

Kto mial wiedziec ten wiedzial, nie wystarczy czytac dzialu inne zeby byc modem.

Dr.Unknown 28-10-2004 17:15

Pomyślałem, że lepiej w tym temacie pogratulaować "Wybrańcom", może i ja następnym razem będe miał tyle szczęścia;)
@Memuzino
Po twoich wypowiedziach wnioskuje, że na moderatora to ty musisz jeszcze popracować(lol nie mówie, że ja niemusze pracować, ale napewno nie aż tak;) )

Tomciog 28-10-2004 17:25

Mam tylko do powiedzenia gratz nowym modkom.;)

PS. Jak to możliwe, że nie wybraliście Khana???

$corcerer 28-10-2004 17:42

Frajezy, nie wiedzieli na co sie zgadzaja...

anyway,
GRATZ

Dr. Omader 28-10-2004 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memuzo
lol? Przecież nawet mnie nie znasz 8o Wytłumacz mi, dlaczego od razu wyciągnąłeś o mnie takie pochopne wnioski?

1. nie umiesz edytowac postow
2. tak, nie znam cie, dlatego bym cie nie wybral
3. ci ktorzy wygrali duzo bardziej sie nadaja niz ty
4. nie wiedziales o konkursie, nie interesujesz sie forum
5. twoje wypowiedzi w tym temacie sa beznadziejne
6. jestes za krotko na forum
7. ja bym na ciebie napewno nie zaglosowal

hi
pwned
yes
bye

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomciog
PS. Jak to możliwe, że nie wybraliście Khana???

mielismy swoje powody, dlaczego kogos nie wybralismy to nasza wewnetrzna sprawa...

@Baron:
no coz szkoda, ale na http://www.tibia.pl/about.php zostaniesz do konca tej strony ;)

Dan the Automator 28-10-2004 17:58

Ad.system rekrutacji
Po ostatnich wyborach, gdzie ludzie rejestrowali się w dzień dania podania, chcąc niechcąc zauważyliśmy lukę ów systemu ;-) Nie byłeś na forum - nie widziałeś tematu - tzn że forum interesujesz sie na wyrywki? jak jest okazja?
I nie mów że nie zauważyłeś, bo był praktycznie cały czas "na wierzchu" + przyklejony ;-)

Drybrych 28-10-2004 18:04

-.-

Jak sie z xaotanem dowiedzialem ze niektórzy z tych ludzi są modami to akurat jedlismy drugie sniadanie i malo sie nie zakrztusilismy...

Nightwalker 28-10-2004 18:10

Chyba mody mi wybaczą moją zuchwałość... ledwo miesiąc jestem na forum a już na moda startuje... mam nadzieję, że się nie śmieliście ^^

No i jeszcze Gratz po raz drugi dal Modsów nowych i tych starych i tych... którzy już nimi nie są...

Shin Chan 28-10-2004 18:40

Wtf

****a , Wszystko by bylo ok tylko ****a kim oni są .......

Przysiegam ze nie pamietam postow nikogo z tych nowych Modkow no chyba ze macgyvera.

Dlaczego Khan nie zostal wybrany , ****a To forum jest jak Cala Polska rzeczywistosc Wszyscy tylko w lape biorą :/

Moze podzielicie sie czym kierowaliscie sie wpodczas wybory Modkow!!!

Raczeq 28-10-2004 18:49

Hegemmon Gratki ^^:]

eerion 28-10-2004 18:50

Gratz Hegemmon wiedziałem ze ci się uda :]
Vanessa- pamiętasz jak mówiłem ze zostaniesz modką? nie wierzyłaś mi :]
MCGyver - mało cię znam, wiec nic nei powiem.
besn - pierwszy raz o tobie słyszę...
aktus - coś tam widziałem twoje posty i piszesz w miarę porządnie
Ogólnie gratz :D
Ale oczekiwałem większych zmian.
JAk widzę - tutaj jest duzo branej nowej krwi o której kiedys mówiłem.
Hehe - moje przepowiednie się zaczynają zgadzać :D

Rankor 28-10-2004 18:53

@Schin Chan
smieszny jestes- nie chce pyskowac bo jesli rzeczywiscie masz tyle lat ile napisales jak bede cos o tobie pisal w moim stylu swobodnie bedzie to mozna nazwac pyskowaniem.

Mowisz ze nie znasz tych ludzi???? jestem na forum od kwietnia i jakos kazdego znam. aktusa znam troche mniej ale jednak .

Bastek 28-10-2004 19:43

BK odszedl :(
a co z nim na gejy bedzie??

Baron Kaldrick 28-10-2004 19:48

@Bastek
Nie odszedlem tylko zrezygnowalem z moda. Zasadnicza roznica~ Dalej bede gnebil n00bow...A na gery? Na gery rozszerzyli mi zakres modowania na globalny.

Aureliunkunfun 28-10-2004 20:02

;( a ja trzymalem kciuki z Khana i chwycilem malego dola ;(
:D BIG GRATKI HEGGEMON należał ci sie fotel modka :D 8o
i All Big Gratki

Matheous 28-10-2004 20:14

Besna to ja znam z jego pbema 0_o
A aktusa to za cholewe:) Sorry aktus, bana nie wlepiaj:P ALe cos twoich postow nigdy nie widzialem^^ Ale jesli nie odwiedzasz tworczosci to trudno sie dziwic... bo ja tylko tam siedze;]
A tak wogole to jak BK teraz zamierza gnebic noobow BARDZIEJ niz jak byl modkiem to normalnie strach sie bac O_O

Gimlos 28-10-2004 20:28

Cytuj:

Wtf

****a , Wszystko by bylo ok tylko ****a kim oni są .......

Przysiegam ze nie pamietam postow nikogo z tych nowych Modkow no chyba ze macgyvera.

Dlaczego Khan nie zostal wybrany , ****a To forum jest jak Cala Polska rzeczywistosc Wszyscy tylko w lape biorą :/

Moze podzielicie sie czym kierowaliscie sie wpodczas wybory Modkow!!!

zalecam pojsc na badanie do okulisty . hegemmon jest na tym forum od dawna, jezeli nie widziales jego postow to widocznie zagladasz tylko do OTSERV ( a moze i tam pisal, nie wiem ) . vanessa moze nie ma duzo postow ale czesto bywa na irc, zawsze jest chetna do pomocy . wskazesz mi jeden bezsensowny/glupi/nic nie wnoszacy do tematu post aktusa ?
a khan nie zostal modem bo sprzeciwilem sie ja i dr.omader . zbluzgasz nas?

Hegemmon 28-10-2004 20:41

Dziekuję za wybranie mnie na moderatora. Postaram się nie zawieść.
Gratulację dla pozostałych wybrańców. Szkoda, że baron zrezygnował ale takie było jego prawo...
P.S. niech no tylko ktoś teraz spróbuje przekręcić mój nick! http://www.members.lycos.co.uk/hegemmon/crazy.gif

Zygfryd 28-10-2004 20:54

Hmm.. Gratulacje dla wszystkich nowych modków - powtarzam się, ale to nic.
Ciekawe jak szybko "dogonicie" starszych qmpli w kasowaniu postów/tematów (a myślę, że dogonicie ;) )
Btw. w przeciwieństwie do niektórych widzę wypowiedzi nowych modków (na forum zaglądam co 2 dni i nie do wszystkich działów - komp nie pozwala ;/ ), niektórych więcej, niektórych mniej. Cieszę się, że jest wiecęj "zatrudnionych", gdyż nie będę musial zaglądać do tematów o dość nieprzecietnych tytułach, u których po przeczytaniu podglądu dalej nic nie wiadomo :)

Jakby ktoś miał słaby wzrok...

Gratz!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45.