![]() |
;d
jestem ciekaw jakie jest twoje zdfanie :) mam 80 kina skile 85/83 hmm... myslisz ze oplaca sie jeszcze skilowac w przyszlosci? oczywiscie teraz expie, jak uwazasz?:p
|
9 knight
2mlvl skille 38/36 dobre mam skille na ten lvl? gdzie skillowac z knife? na czym juz moge expic? @edit wale z katany (niesmiac sie poprostu niemam forsy) |
61 lvl 79 dist :) co polecasz?piraty?
|
Cytuj:
@2up Folda wez sabre. @up Drags/tombs. |
Ty z tymi botami to na serio, bo nie wyczułem ironii...
|
EK 42lvl
73/72 |
26 Paladyn.
66 Dystans. PACC zakupiony (ale jeszcze nie doszedł). Gdzie bić poziom, i czy dalej trenować? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
37/30 Palek 10lvl, skilluje na trolach. Nie wiem czy się już przeżucić na roty czy monka kupić. Aktualnie "mieszkam" w Ab. Co dalej?
|
Cytuj:
|
10 knight
2mlvl skille 38/37 na czym skillowac knife mam i do ilu skillowac? |
54/36 17 pallek
|
Dawid Szukaj mowilem juz --.--
@up Expij juz nie am po co skillowac waste time. |
Mam skille 66/65 na 24 lvlu cwicze bo sie boje isc na DC zeby nie pasc :D
Skille dobre?? i czy juz isc na DC? |
20 pall,64/49,9ml ;/ wiem ze niby skille dobre jednak na 50 lvl chcialbym aby bylo z 80 z mala roznica +/- nei wiem czy wyrobie wliczajac jakeis 1-2 przypadkoew dedy ;p
|
Cytuj:
|
Pierwszy raz słyszę żeby ktoś na foldzie skillował :/ Ja swoim knightem biłem do
40/40 trolle 50/50 roty 70/70 slimy (tylko good eq na niskich skillach) i to jest moim zdaniem najlepsze rozwiązanie i oczywiście walimy knifem, sickle lub clubem Co do tematu 60 pall 80/65 Maszter321 powiem ci tyle zanudzisz się przy takim skillowaniu do 80 +/- wbij 65 albo 70 i exp skille podczas huntów same wchodzą xD |
Cytuj:
@up to to ci powiem ze to jest idealna miejscowka. |
:d
Siema :D mam pala 8 lvl <pierwszy raz mam pala> i skile 31/30 czy te skille sa dobre <jak na teen lvl> powiedzcie Pliz
BB |
A ja mam 22 Palla, 80 Distance i 65 shield i co? Mam skillować dalej czy nie? (To jest żart)
Tak na poważnie, temat ten nic nie wnosi... każdy ma skille takie jakie chce. I mówienie, że skillowanie pallem od 40 dista się nie opłaca jest śmieszne... 69 Dista na 46 LVLu? Toż to jest śmieszne. Ja na twoim lvl'u wbijam 60k/h expa na GSach z pięknym lootem, a ty z tymi skillami gdzie expisz? Dragi, mały resp? Taka rada ode mnie... gram w Tibie od 4 lat i co nieco wiem, więc tak: Palladyni - Skillowanie do 60 Dista jest najlepszym sposobem. Knight - 60/60 i takie skille muszą być jesli chcecie myśleć o dobrej grze. Pozdro Bax. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |