Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Odkryj nowe sekrety! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153708)

Martka 09-11-2007 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mornlox (Post 1737179)
czasami dawają free itemy ~~DANUBIA COOL~~

I kto tu jest noobem?

0m3n_Kidler 09-11-2007 19:57

Cytuj:

Tu gdzieś padła durna wypowiedź a propo FACC.Durni FACCowie nikt wam nic nowego nie da !Bo clipsoft daje tym co płacą!Nie stać was na PACC(bo mnie jakoś stać bo go mam i kupię nowego) to zamknijcie się ! nooby FACCowskie -.-

Po co ludzi obrażasz ?? może ktoś woli sobie kupić jakąś dobrą książkę zamiast wydać 90 zł. na durną grę?

Fajnie że będą nowe Questy ;)
Ale ja chce nowe światy! :D

Pozdro Kidler =]

Xsi 09-11-2007 19:57

Cytuj:

czasami dawają free itemy ~~DANUBIA COOL~~

Sam jesteś noobem bo zacieszasz miche, że dają free itemy bo sam nie potrafisz samodzielnie czegoś zdobyć.
Strasznie się chwalisz, że masz pacc, a wcale nie znaczy to, że jesteś lepszy od innych, którzy nie mają pacc...
Ja tez mam pacc i co z tego? Nie wyzywam facc w przeciwieństwie do Ciebie. Moim zdaniem powinni też dodać coś dla facc no ale niestety CIP ma zasade płacisz to masz, ale kto wie...

VENAEN 09-11-2007 19:59

Cytuj:

[Tu gdzieś padła durna wypowiedź a propo FACC.Durni FACCowie nikt wam nic nowego nie da !Bo clipsoft daje tym co płacą!Nie stać was na PACC(bo mnie jakoś stać bo go mam i kupię nowego) to zamknijcie się ! nooby FACCowskie -.-[/b]
Najbardziej w całych tych sporach między FACC vs. PACC wnerwia mnie postawa PACC pełna chamstwa , rozumiem ,że wy płacicie więc wam się należy ale żeby odrazu wyzywać od durni czy jak to miało miejsce w innym temacie "darmozjady" !
Najgorsze w tym jest to ,że większość która tak się wypowiada ma dopiero naścię lat :/ więc nie chcę wiedzieć co wy będziecie robić jak dorośniecie!

PS:Jestem FACC , nie mam zamiaru kupić PACC , i rozumiem mam szczęścię ,że wogólę mogę grać,ale dla mnie to jest tylko gra !
A wam wszystkim radzę czasem się zastanowić ,że po drugiej stronie kabla też jest człowiek !
PS2:A żeby nie było , że spam to słaby news szczególnie nic nie wnoszący dla mnie i mojej przyszłej gry !
PEACE&LOVE VENAEN :D

Rumu 09-11-2007 20:00

Zapowiada się ciekawie. Nowy kupiec, to brzmi bardzo dobrze. Nowe misje do wykonania. Może będzie można coś sellać u nomadów po wykonaniu questa jak u dijnn. Ta 2 zapowiedź znacznie lepsza od pierwszej, ale wciąż mało. A co do ss to te wieżyczki w tej jaskini nomadów moim zdaniem nie pasują do tego miejsca.:]

To chyba normalne że CipSoft nie robi nic dla FACC.....bo jaki on ma z tego zysk, więcej graczy online którzy nic nie płacą za gre. Po prostu im się to nie opłaca a jak zrobią coś ciekawego dla PACC to dużo ludzi się zdecyduje na kupno PACCa.

Vadem 09-11-2007 20:06

Po 1 to na pewno będzie jak 2 djin...
Po 2 na pewno będzie można uzywać tego npc po wykonaniu questa
Po 3 CZEMU NIE DADZĄ OPCJI EXIVA "NPC??? bo mnie już w*****a to szukanie npc!!!!

Mornlox 09-11-2007 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0m3n_Kidler (Post 1737200)
Po co ludzi obrażasz ?? może ktoś woli sobie kupić jakąś dobrą książkę zamiast wydać 90 zł. na durną grę?

Może przesadziłem....
Wstawiłem to słowo "durny" ponieważ mam serdecznie dość tego że kurcze chcą coś nowego.FACC to demo gry Tibia.A jak wiecie demo to znaczy gra OGRANICZONA.

Jeśli kogoś tu obraziłem to sorry.Nerwy mnie poniosły xD

Mistic_Jin 09-11-2007 20:10

Hahaha tibijscie CBA xD

Duke Dran 09-11-2007 20:16

Interesujące : D już nie mogę się doczekać co będzie za tydzień.

Mufinek 09-11-2007 20:22

@up iles tam :evul:
Ja tez mam pacc no i co z tego? Nie podniecaj sie tak bo zapewne juz masz "KISIEL" w majtach. Teraz jest za pozno na przeprosiny :baby::baby:

@Topic
Niezle sie zapowiada ale ten npc to bedzie drugi J~ Quest.:cup:
A pozatym do upadte mi sie PACC skanczy nowego bede musial kupic :D

kagar11 09-11-2007 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rothes (Post 1736976)
Poszukuje on interesujących dóbr, tak więc może zechcieć kupić część twojego złomu, jeśli tylko uda Ci się pozyskać jego zaufanie.

Ci co już lecą sprzedawać te DSM D-Armory itp niech se to jeszcze raz przeczytają bo mnie sie wydaję że on nie zawsze ci zapłaci za to co chcesz mu sprzedać .
A jak wam sie wydaje ??

Vlad Dracula 09-11-2007 20:24

Nareszcie wprowadzili do tibii coś ciekawego na co można zwrócic uwagę i myślę,że te qquesty nie będą takie nudne jak "wybij potworki i weź nagrodę)

Moczymordah 09-11-2007 20:34

Zapowiada się ciekawie, czekam na test server ^^

Capality 09-11-2007 20:37

No niby fajnie się zapowiada, ale co mi po tym jak pacca nie mam

maciejd14 09-11-2007 20:37

mogli by wkoncu napisac cos o balansacji bo chyba nie napisza na koniec ze udupia knightow a sorki znow bede walic po 1000 z sd i 2000 walic z ue , niech knighta i palka zostawia tak jak sa i niech zwieksza o 25-35 % sile czarow druta/sorka i bedzie looz

@down - koles jezeli szukasz nowych expowisk to kup pacc , cipki nie bede dodawac nic nowego dla facc bo oni na nich nie zarabiaja

Tibijczyk222 09-11-2007 20:37

neich dodadza jakies good expowisko ale z bramka od 35 lvl dla facc :d i nowe stwory dla facc

Dwimenor 09-11-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kagar11 (Post 1737250)
Ci co już lecą sprzedawać te DSM D-Armory itp niech se to jeszcze raz przeczytają bo mnie sie wydaję że on nie zawsze ci zapłaci za to co chcesz mu sprzedać .
A jak wam sie wydaje ??

Myślę, że będzie to coś w stylu Djinnów. Najpierw do wykonania kilka(naście) zadań, potem można sprzedawać. Mam nadzieję, że npc będzie podróżował po wszystkich miastach, jak i wioskach(Greenshore, Stone Home itp)

Buszman 09-11-2007 20:41

Czego to oni nie wymyślą! Teraz praca? O w mordkę. Kupiec? Skupuje złom za przyzwoitą cenę ta? No to sprzedam mu bp, hmm, club'ów i dostane 1k? ;> Ale Tibijskie Służby Specjalne... mmm... ciekawe! Huh. Mam nadzieję, że będzie ciekawie!

Pozdrawiam

Fred Druid of Pacera 09-11-2007 20:42

Z rozwiązywaniem tych questów dla nowych gildii sobie trochę poczekam, aż bedzie wiadomo jakie są korzyści z przystąpienia do danej gildii, bo w końcu można tylko jedną wybrać. Motyw z tymi gildiami przypomina mi trochę The Elder Scrolls IV Oblivion.
Festiwale też będą fajne, zawsze to jakieś urozmaicenie.
Grafika zmienia sie na lepsze(na screenie widać nawet nowy wygląd ognia).
Update zapowiada się ciekawie, oprócz tego, że Tibie zaleje pewnie fala nowych druidów i sorcererów, ale coż...nie można mieć wszytskiego naraz.

KalasantyX 09-11-2007 20:48

Więcej questów typu banuta, explorer, postman (świetny quest, chyba najlepszy), hmm, ice islands, djeen itp.? Mam nadzieję, że tak będzie.

A co do balansacji... zabrać hity palkom i knightom, nic nie dodawiać sorcom/druidom. Tak... ja jestem zwolennikiem jak najsłabszych postaci, żeby było hardo w tej grze.

@up
To raczej nie ogień tylko coal basin czy coś takiego. Ale by mogli zrobić coś takiego jako ff <wszystko lepsze niż to co teraz jest xD>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38.