Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Best Outfit - konkurs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153926)

eerion 24-11-2007 17:12

Cytuj:

Albo niech wogule ludzie głosują w ankiecie...
I wygra ten co ma więcej kumpli lub chce mu się spędzić czas na zakładanie nowych kont?
3 osoby w Jury mogą zostać, ale po tym co Sir Speed odstawił według komentarzy out..
THor jako osoba troszkę bardziej z zewnątrz (nie widziałem jego fake :P) może być, byleby był aktywniejszy niż (jak piszą) w tym konkursie.
No i Sezu może zostać.
Aha - i więcej czasu na rundy

Sezowaty 24-11-2007 17:33

Ale samo zuo. Przyszedłem sobie na forum patrze oo 5 strona... Pomyślałem sobie, że ktoś dał już Fake ale nie ma tak dobrze ;> Kłótnia powstała, po prostu samo zuo !! Co by tu jeszcze dopisać... No naprawdę samo zuo ! Ale dobra jak ludzie chcą aby był od nowa konkurs to na moje powinno tak być ale ! Jeśli ma tak się stać to trzeba by było powiększyć poprzeczkę -.- I wtedy mógł by trwać konkurs dłużej...

Pisay_666 24-11-2007 21:03

A może osoby, które zasiądął jako jury, będą "niezbyt" znani?
Tutaj mogę 2 przykłady podać:
Pisay'a (xD)
Pacz_Knight'a
Jakoiż, ci co są dosyć "niedawno" zarejestrowani, nie mają Qmpli w elicie i oceniać będą sprawiedliwie.

Virusmaxi 24-11-2007 21:14

To ci którym można zaufać nie można dać szansy? :confused:

X-Zero 24-11-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pisay_666 (Post 1762521)
Jakoiż, ci co są dosyć "niedawno" zarejestrowani, nie mają Qmpli w elicie i oceniać będą sprawiedliwie.

Hmm...ja też bym mógł ;d
Data rejestracji nie jest ważna, miałem wielką przerwę w fakeach, a qmpli w elicie raczej nie mam ;d

@edit:
A Gargoin?

Pisay_666 24-11-2007 21:36

To jest już nas 4. Wystarczy.
No dobra, mam qmpli w elicie[nawet więcej niż sama elita :<] no ale jednak jakoiż jest nas 4, to nic nam to nie robi. Teraz musimy się tylko zorganizować i zapytać się organizatorów, czy możemy przejąć ich robote.

eerion 24-11-2007 21:37

TAk, dajmy wszystkich, któzy zarejestrowali się po 09.07 do Jury!
Genialny pomysł!
Pisay - wiem, ze chcesz się wkręcić, ale dałbyś spokój...
no chyba, że pokażesz że naprawdę znasz się na fake, to można pogadać normalnie

Pacz_knight 24-11-2007 21:41

Ja malo znany!? :D Nie no siedze na tym forum jakies 2,5 latka (nie patrzec na date rejestracji). Po drugie ten temat to jeden wielki chaos.

Sir Speed mam pytanie. Czy prace na druga runde moga dawac tez ci ktorzy nie brali udzialu w pierwszej rundzie, bo juz nie kapuje. Jak moga brac to chetnie cos zrobie. ;)

@edit
Szkoda ze nie ma Irwinka jego mogli bysmy dac... Oooo albo dajmy pana Oroga! Tez bedzie ok xD. Nie no <joke oczywiscie>. Do jury powinny isc osoby ktore siedza juz jakis czas na forum. Ja praktycznie siedze tu 3 lata (3 lata grania w tibie wiec na forum tez gdzies okolo tego). Ale te osoby musza sie znac na zeczy. Ja tam nie czuje sie w roli jury i sie nie zucam do tego zeby byc...

X-Zero 24-11-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 1762600)
TAk, dajmy wszystkich, któzy zarejestrowali się po 09.07 do Jury!
Genialny pomysł!
Pisay - wiem, ze chcesz się wkręcić, ale dałbyś spokój...
no chyba, że pokażesz że naprawdę znasz się na fake, to można pogadać normalnie

Ja myślę że ludzie, którzy są w miarę aktywni, robią w miarę fake'i (w miarę to znaczy nie typu warlord tower czy coś - "poziom forum") pasują do jury ;-)
Nie chodzi mi o to że jakby "opisuję siebie" tylko że takie osoby by pasowały (jak coś to ja nie muszę być)

Virusmaxi 24-11-2007 22:19

<Ironia>Ja jestem doskonały, JA Będę Jury. Sam.</Ironia>

Pisay_666 24-11-2007 22:28

Nobody is perfect ^__^
Może i prawda, też właściwie już nie chce zasiąść w jury, bo jednak nie lubie zawodzić innych, a bym ciałał tak, jak Spid.

P.S W*****łem się na siebie, bo nigdy niedokanczam projektów, więc postanowiłem zrobić walke, z 30-40 obrazkami ^.^ Niedłógo ujrzycie mój 1st fake :P

Athun 24-11-2007 23:05

Widze ze niezla afera sie zrobila =/
Co do konkursu to racja... np. Praca pietruszki byla taka zwykla nic nowego i fajnego w niej nie bylo a przeszla... jedynie Kalesanty przeszedl slusznie =| W jury powinny usiasc osoby bezstronne.
Wg mnie to Eerion, Sezu, i ktos jeszcze nie koniecznie jakis pro faker ale ktos kto poprostu sie na tym zna np. jakby byl Veruis, o kogos takiego mi chodzi. Co do jury to chcialbym wziasc w tym udzial ^^

Ciurek 24-11-2007 23:59

@Athun
Kurwa smialo rob nowy temat i jazda ale bez wymagania 12 pozycji...

Athun za Jurora !!!:cup:

mati8dwa 25-11-2007 00:00

Ech taka tutaj kłótnia, że aż się zalogowałem :p. Pamiętacie mnie jeszcze :D. Dobra, aby było na temat:
Osoby które przeszły
1. Omega
Pierwsza praca Omegi jest po prostu fajna (aby nie powiedzieć brzydko:D). Chłopak się napracował i wyszło mu to super. To było o pierwszej pracy :P. Druga też fajna, ale mniej mi się podoba od pierwszej.
2. Kalasanty
Pierwsza praca to sklejka (tak mi się zdaje), ale co z tego? Postać jest ładna i dopracowana. Druga jest fajna, ale jakoś mi się nie podoba (sry, ale trzeba być szczerym ;/)
3. Pietruszka
Tutaj nie będę się rozpisywał, po prostu prace są przeciętne. Peleryna w drugiej pracy jak dla mnie jest za ciemna ;/.
4. Em0
Pierwsza mi się podoba chociaż mieczyk jest taki sobie. Tu jest z 12 pozycji wystarczy obrócić obrazek i macie. Druga była by fajna, gdyby nie te włosy i twarz. Jak dla mnie kompletnie nie dopasowane. Po za tą głową strój mi się podoba.

Tyle o de mnie. Jak powiedziałem trzeba być szczerym :p.

eerion 25-11-2007 11:18

Cytuj:

Tu jest z 12 pozycji wystarczy obrócić obrazek i macie.
Stary ale on nie dał 12 pozycji.
Jakbyś gdzieś w urzędzie napisał "ale dałem, wsytarczy zoabcyzć tu sobie/zrobić costam i macie" to by cię wyśmiali.

Cytuj:

Kurwa smialo rob nowy temat i jazda ale bez wymagania 12 pozycji...
Ja bym narzucił więcej zasad zamiast 12 pozycji :P
Albo je i cośtam jeszcze :D

Cytuj:

Wg mnie to Eerion, Sezu, i ktos jeszcze nie koniecznie jakis pro faker ale ktos kto poprostu sie na tym zna np. jakby byl Veruis, o kogos takiego mi chodzi. Co do jury to chcialbym wziasc w tym udzial ^^
Ja? Hm... Nie wiem czy nie będę chciał wystartować w tym konkursie :P
No, ale będę się zastanawiał dopiero jakbym propozycję taką dostał.
Teraz mam ważniejsze rzeczy na głowie (od tej do przyszłej środy będę poza chatą, więc jak mam coś oceniać to trzeba założyć temat szybko, albo poczekać)

Gargoin 25-11-2007 11:23

Jak coś to ja mogę być juri :P nie mam tu prawie w ogole kumpli, więc... :P

@Down:

Ok, ok, zrozumiałem, nie krzycz tylko :( Może i masz racje, nie jestem doświadczony

Sezowaty 25-11-2007 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gargoin (Post 1763343)
Jak coś to ja mogę być juri :P nie mam tu prawie w ogole kumpli, więc... :P

Boże Jury MA być bardziej już w sumie doświadczony -.- Wie jak zrobić Outfit jak powinno wyglądać cieniowanie (OD ZERA >.>) -.- Czy nie jest krzywy outfit itp -.-

Drakon 25-11-2007 12:42

Moja propozycja na juri:
Thor,
Athun,
Sezu,
Turok.
Znani, lubiani i zaufani...

X-Zero 25-11-2007 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon (Post 1763470)
Moja propozycja na juri:
Thor,
Athun,
Sezu,
Turok.
Znani, lubiani i zaufani...

I mający pełno kumpli w elicie ...

em0_-.- 25-11-2007 13:01

@X-zero

I sami zresztą należący do niej?...no może nie wszyscy.

A jeśli chodzi o nowy konkurs to jestem na nie, żeby robić już jakikolwiek konkurs już.Bo po co?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:41.