Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Głosowanie w Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15426)

Michael Danny Liberty 29-10-2004 22:38

To nie do pomyślenia...te frendzle i n00by(jeśli obrażam kogoś kto ma pacca to sorry)pacce mają o nas decydować...to jusz lekka przesada
mają swoje własne zaklęcia-zniose to
nie morzna się wybrać na hero-zniose to
nie morzna się wybrać na prawe kadzego z najsilniejszych stworów-zniose to
pacce dostali własny kontynent-wkurzyło mnie to
ale jak jusz pacce dostają moc głosowania o czymś tak warznym jak waluto to jusz przestępstwo

p.s ja nadal uwarzam że cipowie "liżą"D.,upy pac'om X(

Stu 29-10-2004 23:25

Czy istnieje jakiś punkt regulaminu, który zabrania TOBIE zostać PACC-em? Nie? To zapłać i problem z głowy.

Pozdrawiam

Michael Danny Liberty 30-10-2004 00:05

nie ejstem debilem totalnym i nie tak uzależnionym by kurde sobie pacca kupić to sie nie opłaca 90 zeta za 3 miechy..w ciągu kturych nic praktycznie nie zorganizujesz...d,.Upa

Monte 30-10-2004 00:50

no to pomyśl Danny.. Ty nie płacąc chcesz mieć tak samo jak Ci co płacą? Gdyby te wszystkie rzeczy,tereny i potwory dostępne dla pacców były by dostępne dla facców, to by nikt nie kupował pacc'a i CiP-owie by nie mieli za co żyć.. To głównie Pacc'i że tak powiem "utrzymują" tibię...

ja zagłosowałem na to zzzz... ; p

Masakratornik 30-10-2004 02:35

pieniądze

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Danny Liberty
To nie do pomyślenia...te frendzle i n00by(jeśli obrażam kogoś kto ma pacca to sorry)pacce mają o nas decydować...to jusz lekka przesada
mają swoje własne zaklęcia-zniose to
nie morzna się wybrać na hero-zniose to
nie morzna się wybrać na prawe kadzego z najsilniejszych stworów-zniose to
pacce dostali własny kontynent-wkurzyło mnie to
ale jak jusz pacce dostają moc głosowania o czymś tak warznym jak waluto to jusz przestępstwo

p.s ja nadal uwarzam że cipowie "liżą"D.,upy pac'om X(

Oj popieram cie stary masz absolutnom racje ja terz sie denerwoje ze jakieś PACC decycuje czy ja bede miał takie czy inne rzycie to dla mnie naprawde jusz lekka przesada X(

dap-galothij 30-10-2004 09:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MatKus
Tyle, że durin nie był wymyślony przez tolkiena, a mithril prawdopodobnie tak.
Steve wyraźnie powiedział, że własnie z powodu związków z LotR mithrilowych monet nie będzie.
A swoją drogą, jak widzę jestem jednym z nielicznych, którzy głosują na Zatragil. A głosuję na niego własnie dla tego, ze jest to orginalna nazwa. Tibianum coin mi nie brzmi za ciekawie. Kryształowe monety... hmm. mało orginalne, prawdę mówiąc. Dlatego z tych 3 opcji Zatragil mi najbardziej podoba się.

aha. dzięki za uświadomienie mi tych spraw:).
a tak wogóle, to mi też się podoba to zatragil. tylko jakoś tak mi się kojarzy z orcami, i niektóre osoby mogłyby miec problemy z zapamiętaniem.
A właściwie, to tibianus(czy jakoś tak, mi się wydaje lekko daremne)

Fatevux 30-10-2004 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masakratornik
Oj popieram cie stary masz absolutnom racje ja terz sie denerwoje ze jakieś PACC decycuje czy ja bede miał takie czy inne rzycie to dla mnie naprawde jusz lekka przesada X(

wiesz ja tam jestem za crystal bo brzmi jakoś normalnie a co do tego że pacce moga glosowac to ja to rozumniem bo:
ja mam 1 sora i 30 SDmakerOw karzdy na innym koncie i teraz moge oddac 31 glosów a to jest zmiana wyników ale kont z pacc'em (którego nie mam) ma 1 i wtedy moge oddac 1 glos !! a pozatym jeszcze 1 cytuje "denerwoje ze jakieś PACC decycuje czy ja bede miał takie czy inne rzycie" nie wiem co to z mienia w twojim tibijski życi ? Jakaś tam nazwa kasy zreszta 1 np.: crystal coin = 10k i to nic nie zmieni jak sie bedzie nazywać

Lord Czaja 30-10-2004 10:20

hehe...
znowu potyrzka facc vs. pacc :) dobrze że prawdopodobnie bede mial na święta PACCa :)

245301 30-10-2004 15:42

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

JanCio 30-10-2004 16:15

Crystal The Best

Uważam że Crystal Coins to dobra nazwa dla 100 platyków!
Głosowanie dla PACC? :(

Dwimenor 30-10-2004 16:54

Głosowałem za Crystal.
Myśle, że leprzą nazwą zamiast Zatragil Coins, byłoby Zetrigal Coins.....przynajmniej mi się to bardziej podoba.

Viperiusz 30-10-2004 18:50

Moim zdaniem crystal coins jest najlepszą z propozycji.Tibianium coins brzmi zbyt standardowo.A to drugie mi jakos w ucho nie whodziło :P.
interesuje mnie , jak bedzie wygladał nowy rodzaj waluty...Zielony gp?

Matheous 30-10-2004 18:58

Wg mnie to dobrze ze glosuja tylko PACCi-pomyslcie, skoro ludziska teraz przechodza rooka w godzine, to by sie znalazlo kilka tysiecy zapalencow ktorzy porobiliby sobie po 10 nowych kont, nabili na nich 10 lvlowe postacie i w polaczeniu z wszystkimi uhmakerami itd to by bylo cholernie duzo 'naciaganych' glosow 0_o...
I mowie tak mimo ze sam jestem FACCiem... Czasem mnie dobijaja przywileje PACCow ale teraz rozumiem CIPow;p Zwlaszcza ze mi obojetne kompletnie jak sie bedzie nazywala nowa waluta-moze sie nawet nazywac 'Paper coins' albo qrcze 'Crap coins'... Co to za roznica? I tak przy wymianie to zawsze bedzie change platinum:)
A, mnie ciekawi taka rzecz-skoro change platinum to bedzie zmiana platyny na crystale/zatragile/tibianumy, to jaka bedzie komenda na zmiane platyny w zloto???:D

Catrishia 31-10-2004 00:48

Jak dla mnie tc nie bardzo pasuje, zc troche takie jeakies dziwne :P wiec oddalam swoj glos na cc (mam pacc). Na tym forum wiekszosc jest za cc ale niewiedomo jak ludzie z innych krajow, jak cala reszta spolecznosci tibijskiej. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieje, ze ten grudniowy update to bedzie prawdziwa bomba xD

Rychu 31-10-2004 09:04

The best of Crystal Coins :)

Moim Zdaniem jak juz zrobili gold coins i platinium coins to crystal jest najlepszym rozwiazaniem!!bedzie pasowac ;)

Lebek 31-10-2004 09:45

ale skąd ten wynik?

@up Knight Simon Dark lord
NPC: " do you want trade for 1 crystal coin or 100000 golden coin"*

i bez kalkulatora wychodzi mi 1 crystal coin = 10 000 golden coin. To jedno zero na końcu to ty?

245301 31-10-2004 11:52

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Sithius 31-10-2004 11:56

Hmmm...musze przyznac ze nie zastanawialem sie zbyt dlugo i zaglosowalem na crystal coins...dlaczego? A no dlatego ze wydaje mi sie iz krysztalowe monetki beda mialy swoj urok.
Poza tym nazwa tibianium brzmi dla mnie strasznie banalnie (przyznaje ze fakt iz w tibii jest to rzadki metal sprawial ze mialem pewien dylemat ale...nie...ta nazwa jest poprostu fatalna. Moze gdyby ja nieco zmodyfikowali np. tibrian :confused: ). Jesli chodzi o ta trzecia nazwe to wybaczcie ale nie mam zamiasru lamac sobie jezyka... :p :)

Rychu 31-10-2004 18:12

Jak tak siedz na ty mforum i tak czytam co tu ludziska piszą i nie wiem na co zaglosowac?Według mnie cc to dobra nazwa jak byly gc i pc to cc sie nie bedize wyrużniać :p a tak wogule to ciekawe co Cipsowt zmieni w nowy update?Mam nadzieje że chociarz edron odblokuja dla facc ;)

Zimono 31-10-2004 18:26

Dla mie cc to ok nazwa. Reszta to jakos tak dziwnie. tc za standardowo. zc mozna se jezyk polamac

jak by co to ja mam klawiature bez alta http://www.tibia.pl/forum/images/smilies/tongue.gif

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03.