![]() |
To nie do pomyślenia...te frendzle i n00by(jeśli obrażam kogoś kto ma pacca to sorry)pacce mają o nas decydować...to jusz lekka przesada
mają swoje własne zaklęcia-zniose to nie morzna się wybrać na hero-zniose to nie morzna się wybrać na prawe kadzego z najsilniejszych stworów-zniose to pacce dostali własny kontynent-wkurzyło mnie to ale jak jusz pacce dostają moc głosowania o czymś tak warznym jak waluto to jusz przestępstwo p.s ja nadal uwarzam że cipowie "liżą"D.,upy pac'om X( |
Czy istnieje jakiś punkt regulaminu, który zabrania TOBIE zostać PACC-em? Nie? To zapłać i problem z głowy.
Pozdrawiam |
nie ejstem debilem totalnym i nie tak uzależnionym by kurde sobie pacca kupić to sie nie opłaca 90 zeta za 3 miechy..w ciągu kturych nic praktycznie nie zorganizujesz...d,.Upa
|
no to pomyśl Danny.. Ty nie płacąc chcesz mieć tak samo jak Ci co płacą? Gdyby te wszystkie rzeczy,tereny i potwory dostępne dla pacców były by dostępne dla facców, to by nikt nie kupował pacc'a i CiP-owie by nie mieli za co żyć.. To głównie Pacc'i że tak powiem "utrzymują" tibię...
ja zagłosowałem na to zzzz... ; p |
pieniądze
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak wogóle, to mi też się podoba to zatragil. tylko jakoś tak mi się kojarzy z orcami, i niektóre osoby mogłyby miec problemy z zapamiętaniem. A właściwie, to tibianus(czy jakoś tak, mi się wydaje lekko daremne) |
Cytuj:
ja mam 1 sora i 30 SDmakerOw karzdy na innym koncie i teraz moge oddac 31 glosów a to jest zmiana wyników ale kont z pacc'em (którego nie mam) ma 1 i wtedy moge oddac 1 glos !! a pozatym jeszcze 1 cytuje "denerwoje ze jakieś PACC decycuje czy ja bede miał takie czy inne rzycie" nie wiem co to z mienia w twojim tibijski życi ? Jakaś tam nazwa kasy zreszta 1 np.: crystal coin = 10k i to nic nie zmieni jak sie bedzie nazywać |
hehe...
znowu potyrzka facc vs. pacc :) dobrze że prawdopodobnie bede mial na święta PACCa :) |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Crystal The Best
Uważam że Crystal Coins to dobra nazwa dla 100 platyków!
Głosowanie dla PACC? :( |
Głosowałem za Crystal.
Myśle, że leprzą nazwą zamiast Zatragil Coins, byłoby Zetrigal Coins.....przynajmniej mi się to bardziej podoba. |
Moim zdaniem crystal coins jest najlepszą z propozycji.Tibianium coins brzmi zbyt standardowo.A to drugie mi jakos w ucho nie whodziło :P.
interesuje mnie , jak bedzie wygladał nowy rodzaj waluty...Zielony gp? |
Wg mnie to dobrze ze glosuja tylko PACCi-pomyslcie, skoro ludziska teraz przechodza rooka w godzine, to by sie znalazlo kilka tysiecy zapalencow ktorzy porobiliby sobie po 10 nowych kont, nabili na nich 10 lvlowe postacie i w polaczeniu z wszystkimi uhmakerami itd to by bylo cholernie duzo 'naciaganych' glosow 0_o...
I mowie tak mimo ze sam jestem FACCiem... Czasem mnie dobijaja przywileje PACCow ale teraz rozumiem CIPow;p Zwlaszcza ze mi obojetne kompletnie jak sie bedzie nazywala nowa waluta-moze sie nawet nazywac 'Paper coins' albo qrcze 'Crap coins'... Co to za roznica? I tak przy wymianie to zawsze bedzie change platinum:) A, mnie ciekawi taka rzecz-skoro change platinum to bedzie zmiana platyny na crystale/zatragile/tibianumy, to jaka bedzie komenda na zmiane platyny w zloto???:D |
Jak dla mnie tc nie bardzo pasuje, zc troche takie jeakies dziwne :P wiec oddalam swoj glos na cc (mam pacc). Na tym forum wiekszosc jest za cc ale niewiedomo jak ludzie z innych krajow, jak cala reszta spolecznosci tibijskiej. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam nadzieje, ze ten grudniowy update to bedzie prawdziwa bomba xD
|
The best of Crystal Coins :)
Moim Zdaniem jak juz zrobili gold coins i platinium coins to crystal jest najlepszym rozwiazaniem!!bedzie pasowac ;)
|
ale skąd ten wynik?
@up Knight Simon Dark lord
NPC: " do you want trade for 1 crystal coin or 100000 golden coin"* i bez kalkulatora wychodzi mi 1 crystal coin = 10 000 golden coin. To jedno zero na końcu to ty? |
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
|
Hmmm...musze przyznac ze nie zastanawialem sie zbyt dlugo i zaglosowalem na crystal coins...dlaczego? A no dlatego ze wydaje mi sie iz krysztalowe monetki beda mialy swoj urok.
Poza tym nazwa tibianium brzmi dla mnie strasznie banalnie (przyznaje ze fakt iz w tibii jest to rzadki metal sprawial ze mialem pewien dylemat ale...nie...ta nazwa jest poprostu fatalna. Moze gdyby ja nieco zmodyfikowali np. tibrian :confused: ). Jesli chodzi o ta trzecia nazwe to wybaczcie ale nie mam zamiasru lamac sobie jezyka... :p :) |
Jak tak siedz na ty mforum i tak czytam co tu ludziska piszą i nie wiem na co zaglosowac?Według mnie cc to dobra nazwa jak byly gc i pc to cc sie nie bedize wyrużniać :p a tak wogule to ciekawe co Cipsowt zmieni w nowy update?Mam nadzieje że chociarz edron odblokuja dla facc ;)
|
Dla mie cc to ok nazwa. Reszta to jakos tak dziwnie. tc za standardowo. zc mozna se jezyk polamac
jak by co to ja mam klawiature bez alta http://www.tibia.pl/forum/images/smilies/tongue.gif |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |