![]() |
|
Hehe, w letnim upodacie plakali sorki i edy se sellaja acc teraz sie role zamieniaja widze xd
|
O kurcze teraz ludzie płaczą bo zdupiom im tego knighta albo pala co nim 80-100 lvl wbiliw 4 miechy.........
|
Jedyne, co mi sie podoba w tym upie to grafiki... =/
|
O, czy mi się wydaje czy sd maja po 3 strzały.?;d
|
Cytuj:
|
ile many kosztuje exori frigo?
|
Noo nie za Ciekawie ...
|
dajcie jakieś SS z nowymi Monsterami
|
niema jeszcze nowych potworow tutaj testuja tylko nowe czary itp
|
|
Ts
Wedlug mnie tTibia w ktora gram bardzo zadko kiedy .... stanie sie teraz gra typu Mu czy Lineage ale o wiele gorszej grafice chodzi mi tutaj o podzial na rozne rodzaje fluidow z mana oraz fluidow leczacych .. Moje osobiste zdanie jest takie , ze Runy typu uh sd etc powinny zostac obrazenia palka i knighta zmiejszone o 30-35% a sorca zwiekszone o tyle i bedzie rowno :)
Pozdrawiam Legiionista |
Update będzie ciekawy ,gdyż teraz jest za dużo pall/kina ,a za mało druidów. Z drugiej strony jak ktoś powiedział to będzie typu MU itp.
Po trzecie po co druidowi/sorcowi 5 czarów ofensywnych jak najprawdopodobniej będzie korzystac z 2 albo 3. I jeszcze małe pytanko :> ile będzie kosztowac np ognisty war hammer ?? Pozdro Metos~ |
oO czy ja snie czy to z exori visa , flama , morta itp, mozna walic na dystans ? :O
|
Była sobie 7.5... była.
|
Jak sie wali z visa z zaznaczonym potworem/człowiekiem, to wali na dystans, a jak nie ma nic zaznaczonego to wali normalnie? : )
|
@ Legiioniista
Zgadzam sie w 100% z tym bo teraz znowu będzie taki MDW po 20kk expa tygodniowo wbijał a knighci i plakowie po 2kk i to będzie ta wypasiona balansacja profesji. Ja nie wiem czy tak ciężko jest wziąść przykład z innych gier w których balansacja jest rozwiązana bardzo dobrze tylko trzeba co pół roku wprowadzać swoje chore pomysły balansacji ehh ciekawe co za pół roku będzie w sumie to aż boje się mysleć :/ |
Nie podoba się nie grać proste,a nie wszyscy płaczą bo nie będą miały co dzieci robić ; s
|
Myślę, że na tym update najbardziej ucierpi knight. Właściwie poprawili tylko druida i sorca. Paladynowi dodali tylko dwa czary żeby miał się z czego cieszyc. Oczywiście rozumiem że Cipsoft ma tam swoje poglądy na ten temat i pewnie w wielu tematach na oficjalnej stronie gry można znaleźc wypowiedzi na ten temat. Myślę że to będzie próba przetrwania dla wielu graczy. Można się zastanawiac czy ten Update przyciągnie wielu graczy czy też efekt będzie zupełnie odwrotny.....
W każdym razie ja gram dalej Pozdro......:) |
Żall
Patrz niżej..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09. |