![]() |
Whoah, mam rolę, nawet normalną!
Jedyny chyba błąd, to dość nieszczęśliwe "należę do barbarzyńców". Lepiej brzmiałoby chyba "należę do plemienia" lub "jestem barbarzyńcą", ale możecie uznać to za czepialstwo i maniakizm. |
oO fajne naprawdę :P
Podoba mi się Czekam z utęsknieniem na next part xD Hmmm zbyt mocno chwale? 9/10 |
Zajebisty Fake :) Znajdzie sie jeszcze miejsce dla : Exelora? :)
Pozdro Aha 10/10 :) |
oł jeah
kurde nie musisz za nic przepraszać... humm myślałem że mój fake'owy ojciec żyje.. ale i tak jest dobrze.. aha zapomniałbym 10/5 ;)
|
Cytuj:
@konradzik: Znajdzie - kliknij w obrazek w podpisie, i sobie wybierz coś, a później napisz na PW, albo w Rekrutacjach :) Aha, zauważyłem że napisałem że zmienię Kanvinów, ale nie zmieniłem xP I tacy już zostaną, są fajny XD @down: No, początek kolejnego parta to też będziesz gadał xD @2xdown: Next part, ale raczej dużo o tej postaci nie będzie (ale wystąpi XD) |
Uuuuhaaaaaaa! Yeah wreszcie! No i super ze wystapilem i prowadzilem sporo dialogow! No to tak:
Najpierw minusy: - Nie ladnie wygladaja martwi ludzie (to tylko moj poglad ;p) - Krzywa podloga w domku tego Matrika, najbardziej to widac w obrazku 24. Ale to tylko w niektorych obrazkach a reszta jest ok. Pulsy: + Bajeranckie efekty walki mieczem. + Gdy Matrik przeglada sie w lustrze widac jego odbicie. + Reszta sklejki jest super. + Ruznorodne rosliny. + Ladne efekty. W tym swiatlo etc. + Super wciagajaca FABULA! + Jestem ja xD + I moze jeszcze raz wszystko super!!11!1oneone xd Daje 9,9/10 :D Dawaj next part! |
Zapierdoliłem w drzewo:confused: :D.
Fajne było, kiedy będzie druga moja postać, Erquat? |
Kiedy next part?! Bo juz dlugo sie nie pokazuje a ten fake mi sie tak spodobal ze do cholery pierdyknolem sobie userbara z Truelem :D
Dawaj next!!!11!1oneoneone |
Cytuj:
|
Dalej next party ????
Pospiesz się!!!!!111oneone!!11 O to dzisiaj ;D dalej pospiesz sie |
znalazłem 1 literówke ;)
więc daje -5/5 i ja rozumiem koniec ;)) |
Tak, 10/10. Super fake fajna fabula. Jaka maska? Taka jak ma ten zielony ludek czy taka jak maja Vaizardzi z Bleach?.
@down Szczerze? Ten out jest banalny. Zrob sobie nowy. |
Hmm... Fake bardzo fajny, fabulka nawet wciaga, wykonanie calkiem dobre. Rzadko teraz sie widzi takie fake'i. daje 11/10 :]
Ale jest jeden problem! NIE MA TAM TATASKERSA 8o! Jesli mozesz zmnien to w nastepnym odcinku, oto moj skromny outfit: http://img152.imageshack.us/img152/4...abitowahy3.png |
Muhahahaha <evul smiech>! Eeee sry... Ten fake jest (nie no nie wiem co powiedziec) wywalony w czambo! Baaaardzo ciekawie sie rozwija akcja. Wszystko tak jak wczesniej mowilem, a nawet jeszcze lepiej zrobiles ten part. Szkoda bo jest troche pusto w tych gorach gdzie jest Elfka Silandri. Mogles dac jakis kamien albo cus ale i jak jest fajnie i tyle! Fajnie ze prowadze dialogi. Wiec warto bylo czekac i juz!
Boski fake, boska ocena: 11/10 ;) Zaraz zrobie drugiego userbara z twoim fake bo jest git i wogule. Jak ktos chce i jest fanem Truela tak jak ja to niech bierze i wlepia userbara (tego co mam w podpisie) do podpisu!!11!1oneoneone :D X-zero, chyba sie nie obrazisz ze masz fanow? :p @edit Nadal czekam na next part. Ten fake jest jak narkotyk. Ciekawe o co lazi z ta maska... |
Cytuj:
@TaTasker: Przykro, zakończyłem rekrutację wczoraj ;p <a jak ktoś się wcześniej zgłaszał tylko nie miał outfitu czy czegoś to jeszcze czekam ;)> @Matixek: Emm...nie wiem jaką mają maskę te Vaizardzi z Bleach, bo nie oglądam tego (tj. wczoraj oglądałem jeden odcinek xP) @edit: Dowiecie się...powiem tylko że ta "maska" zostanie na jego twarzy na zawsze xD a tego monka "?" jeszcze nie raz się spotka... |
A co ze mną xD
10/10 Robisz bardzo dobre fake.Naprawde fajny.I WANT PART 3!1oneone xd
|
http://img205.imageshack.us/img205/927/trutfanat5.png
To ubek który zrobiłem... I każdy fan ma mieć go w podpisie! Zrozumiano?! |
@up
Umyj sie bo twoj userbar smierdzi. Moj jest leprzy :D Btw. Zeby nie bylo oufftopu to kiedy next part? :evul: |
@up spadaj ty mastodoncie przedpotopowy :);) Mój lepszy !
@topic [X-Zero] Kurde czy nie mógłbyś robić i dawać szybciej te odcinki??! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52. |