![]() |
mogliby zrobic 1/2 expa a nie 2x >.<
HAIL OTS |
Ja mam nadzieje że to nie przejdzie i tylko oto prosze....
ludzie kurwa pacc to ok ale wyobrazie Sobie jakikolwiek exp np na bb isle ludzi 3 osoby wychodzi jeszcze mniej niz 70k na godzine ktore mam teraz ...... |
zamiast sie cieszyc to nazekaja :p
|
Teraz przez ten tydzień nie wychodzę na żaden exp z depo :D
ePvP rox :D |
Dobra ku**a, narzekacie wszyscy a chętnie pójdziecie expić! Hail PG!
|
Wam to nigdy niemożna dogodzić.
|
No to poexpimy.
|
to na mojej celescie kolejka 1k jak nic a pewnie padnie rekord graczy oniline
|
Heh, juz widze tych 100+ lvli pg'erow jak wbijaja 2x wiecej expa ;d To bedzie pg jak nigdy ;P Ciekawe jaki bedzie tera rekorda exp'a nabitego w 1 dzien ;X
|
Ja sie jaram :D bedzie pg hehe
|
Haha!
Najwięcej osób narzekających jest ze światów NOOB-PvP, sry NON-PVP. Bo będzie przeludnione! ;(. Trzeba było grać na PvP.
Mi się ten pomysł też nie podoba, ale nie ze względu na zawalone expowiska, a ze względu na to, że przypomina to OTS. |
Cytuj:
Knight na frostach robiący ponad 700k expa na godzine? Pal 40 lv na tombie który robi ponad 110k na godzine? Przeludniony serw w pizdu taka kolejka facce, wszystko zajęte wszystko... nie no kurwa pięknie to co robiłes w tydzien z expem zrobisz w ~3 dni/4 dni gratuluje OTS... |
Mnie w*****ają komentarze typu:
"O JAAAAAAAAAAAAAAA NIE MOGE, TO JUZ OTS JEST A NIE RL TIBIA.." Kurwa nie rozumiecie, że tak będzie tylko przez tydzień? A to wszystko przez te ataki DDOS. Aha i jak się skończy ten O JA EXP 2X ! To będzie update :) |
Ostre pg bedzie..
|
To Bedzie Na All Servach?
|
lol cipki juz naprawde przesadzaja, oddali 7 dni pacc - dobrze, ale zeby robic 2x exp? Bez przesady.. teraz bedzie po 50 osob na spawnie w edron i po 70 osob na spawnie d lair venore, na frostach jak sie uda przy dobrych wiatrach po 30 osob hahaha z expem bedzie jeszcze gorzej jak jest teraz. To co sie dzieje z tibia wszystko przerasta:) Najpierw jakies beznadziejne potiony i rozne wymysly a teraz 2x exp..., daje 2 lata max ze bedzie tibia 3D, beda runy dostepne w sklepie po 15 ladunkow i beda nowe potwory typu Demorshazbaran, ktory ma 1000000 hp -.- Dlatego nie wartio grac w ta gre, bo to nawet nie przypomina tibii:)
Użytkowników czytających ten temat: 222 (zarejestrowanych: 68, gości: 154) holisziet @up nie, tylko na angielskich:) |
Ots Ots Ots
|
Ludzie wy w ogole wiecie co oznacza skrot OTS?
Open Tibia Server a wiec tibia tez jestem tym waszym OTS -.- chyba pisze ze tylko 1 tydzien wiec dlaczego juz wszyscy gadaja jakby bylo to przez caly czas.. |
Cytuj:
|
heh
No... Cipsoft leci w gore , robia jakiegos glupiego otsa zamiast tibii , jak juz maja dawac te gowna ... to nie lepiej blizej swiat? taki mini prezent updatowy czy cos..? :baby: zal mi ich
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:57. |