![]() |
Omfg Moze teraz Na Kotach expic panowie?? xD albo na wiewiorkach beda nam jumac zarcie xD muhahaah nie no cip daliscie teraz
|
Fajne,szczególnie małe smoczki.Z myślą o drutach i sorcach zrobione.Cyce pewnie dla knightow i pallow.
|
Koty to dobry pomysł, byle ich nie było za dużo w mieście, to samo tyczy się wiewiórek w lesie - zrobić ich mało. Co do reszty - nie mam zdania ;]
|
jakies bajkowe te stwory xD ale lepiej to niz nic....
wydaje mi sie ze Cyce i Small Dragons beda tez dla FACC, moze nie wszystkie rodzaje.... |
Cytuj:
|
Kotki ROX :D:D:D
Cyklopy też mogą być , ale smoki takie dziwne jakieś :baby: Co do wiewiór to taki jakieś emmmmm , nijakie :evul: Trolle .... fajnie to na rooku będzie wyglądać ;D pzdr0 |
Nie no boskie! Fajnie, jakby smoki były dla facc. O i wkońcu więcej cyców. Po prostu rox ('.^)\/,, :D
|
Yeyeye to jest zajefajowe...
BTW. a gdzie miecze swietlne {Lighting Sword huahua} w ktorej tibi bedziemy grac w odzwierciedlenie OGAME'A |
Najbardziej z tych nowych potworów podobają mi się te dragon hatchlingsy:D No wiadomo, kocham smoki :p:p:p
|
kiedyś marzylem o smoczych pisklach :).marzenia sie spelniaja!!
A te kotki to sa cuda!!! ja sam mam prawie identycznego (tylko jakies 5 lat roznicy i 7 kilo ;D |
Cytuj:
|
Island troll bekowy, będzie bił rybą-piłą, lol xP
|
Szczerze mowiac nie zbyt podobaja mi sie nowe stwory..... te koty to kolejne Husky ktore tylko cie blokuja i wkur..zaja.
A te smoki? HAhaha smiech na sali :D P O R A Z K A - za te smoki.. (szczegolnie czerwony) Chociaz, musze przyznac ze wiewiorka mi sie podoba :)) |
Zadko widze wiewiorke,ktora siega do pasa.No,ale to tibia w koncu xd
Juz widze jak sie loguje na starego druida i leje smoczki z exori frigo :D (nie,nie jestem palem ani knightem,tylko sorcem) |
Wg mnie te potworki jak pokemony wyglądają xD
Ten baby DL mi Charizarda (?) przypomina xD Będzie zabawny ten up ^^ |
Dobry moment na taki news, miło się czyta ;)
|
niech sie cipy zajma lagami na swiatach pvp takich jak zanera a nie potworami
|
Kot i wiewiórka - Git
Dragon Hatchlings - wygląda jak płód dragona wyjęty w 3\4 ciąży ;p Trole - wole stare ;S Cyce - fajnie wyglądają i dobrze ze jest ich więcej ;p (bardziej klimatowo ) eh... szkoda ze ja tego nie doświadcze (wlasnie mama na zebraniu jest ;() |
O kur#$ co to tabaluga???
Dobrze ,że druida zrobiłem bo widze, że teraz knajci mająprzesrane.... Uptade SUX |
Pokemon! czy juz wszystkie masz!? czy juz wszystkie masz!? POKEMON!!
bhahahaahha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:00. |