Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Drodzy gracze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156206)

acek 04-12-2007 23:35

mi sie wydaje ze lepsze jest granie w tibie niz w cs (w cs wkółko to samo) w tibi przynamniej oprócz expienia mozna cos innego porobic a co do mu to mi sie wogle niepodoba ....

Vilgefortz 04-12-2007 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez acek (Post 1777695)
mi sie wydaje ze lepsze jest granie w tibie niz w cs (w cs wkółko to samo) w tibi przynamniej oprócz expienia mozna cos innego porobic

CS to już jest sport, a sporty bywają monotonne. Np. piłka nożna: ciągle 11 graczy w drużynie i ciągle piłkę do bramki trzeba wrzucić:).

Aroonia 05-12-2007 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilgefortz (Post 1777640)
-Wystarczy poszukać jakiegoś forum o danej grze i tam
-ludzie zwykle odpowiadają na pytania, pomagają w
-grze. Nie powiesz mi chyba że znalezienie jakiegoś
-forum to problem?

Różnie to bywa. Zdarzało się, że ludzie zamiast po kolei, na spokojnie wytłumaczyć dla przykładu, jak zaczarować jakąś rzecz, kodują wszystko jeszcze bardziej odpowiadając "Musisz wziąść Magic ruby, zmixować go z itemkami od pana X, później zdobyć Ethereal flask, iść do pana Y, który połączy obie rzeczy, a następnie udać się do pana Z, który zaczaruje z otrzymanych przedmiotów rzecz."

(To tylko przykład, sytuacja wymyślona)

Mimo wszystko, lubię posprzeczać się z takimi osobami jak Ty ;) Inaczej rozmawia się z osobą, która właśnie odkryła Runescape'a i przestając grać w Tibię, w którą kiedyś maniaczyła 10h dziennie, musi sobie trochę poprzeklinać na forum, a osobą mającą ochotę na takie właśnie sprzeczki.

Vilgefortz 05-12-2007 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aroonia (Post 1778543)
Różnie to bywa. Zdarzało się, że ludzie zamiast po kolei, na spokojnie wytłumaczyć dla przykładu, jak zaczarować jakąś rzecz, kodują wszystko jeszcze bardziej odpowiadając "Musisz wziąść Magic ruby, zmixować go z itemkami od pana X, później zdobyć Ethereal flask, iść do pana Y, który połączy obie rzeczy, a następnie udać się do pana Z, który zaczaruje z otrzymanych przedmiotów rzecz."

(To tylko przykład, sytuacja wymyślona)

Tak bywa owszem. Teraz gram przez sieć w
WarCraft'a i kiedy zaczynałem, miałem na forum pewne
problemy z dogadaniem się, bo niektórych zdań nie
szło zrozumieć. Ale dzień po dniu kroczek po kroczku,
wspomagając się słownikiem stworzonym na forum
przez graczy sam teraz mogę tak zdania kodować:).
Któryś użytkownik napisał że Tibia jest prosta w
obsłudze i w 2tyg można się spokojnie nauczyć grać.
Po 2tyg. na battlenecie w WarCraft'a nie miałem
naprawdę żadnych problemów. I nie sądzę by
ktokolwiek mógł mieć. Wystarczy trochę samozaparcia
i dobre chęci;)

I cytacik:

"Myśleć trzeba o tym co naprawdę ważne. O celu co przyświeca. Nieustannie. Nie rozpraszając myśli. Wtedy i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga"

A.Sapkowski
"Pani Jeziora"

Ufocznik 05-12-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilgefortz (Post 1777705)
CS to już jest sport, a sporty bywają monotonne. Np. piłka nożna: ciągle 11 graczy w drużynie i ciągle piłkę do bramki trzeba wrzucić:).

nie wrzucic, tylko wkopac, a skoro juz zaczales gadac o sporcie, to te twoje pytanie "czemu grasz w tibie, a nie w inne gry?" rownie dobrze mogloby brzmiec "czemu lubisz pilke nozna, a nie np siatke?", poprostu kazdy robi to co lubi i nie musi sie z tego tlumaczyc, wiec daruj sobie

Vilgefortz 06-12-2007 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ufocznik (Post 1778992)
nie wrzucic, tylko wkopac,

=

-"Nie wiem co powiedzieć to przyczepię się do byle
-pierdoły"

a skoro juz zaczales gadac o sporcie, to te twoje pytanie "czemu grasz w tibie, a nie w inne gry?" rownie dobrze mogloby brzmiec "czemu lubisz pilke nozna, a nie np siatke?", poprostu kazdy robi to co lubi i nie musi sie z tego tlumaczyc, wiec daruj sobie

A przeczytałeś dokładnie mojego pierwszego posta? No właśnie. To przeczytaj.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37.