![]() |
mi sie wydaje ze lepsze jest granie w tibie niz w cs (w cs wkółko to samo) w tibi przynamniej oprócz expienia mozna cos innego porobic a co do mu to mi sie wogle niepodoba ....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Różnie to bywa. Zdarzało się, że ludzie zamiast po kolei, na spokojnie wytłumaczyć dla przykładu, jak zaczarować jakąś rzecz, kodują wszystko jeszcze bardziej odpowiadając "Musisz wziąść Magic ruby, zmixować go z itemkami od pana X, później zdobyć Ethereal flask, iść do pana Y, który połączy obie rzeczy, a następnie udać się do pana Z, który zaczaruje z otrzymanych przedmiotów rzecz." (To tylko przykład, sytuacja wymyślona) Mimo wszystko, lubię posprzeczać się z takimi osobami jak Ty ;) Inaczej rozmawia się z osobą, która właśnie odkryła Runescape'a i przestając grać w Tibię, w którą kiedyś maniaczyła 10h dziennie, musi sobie trochę poprzeklinać na forum, a osobą mającą ochotę na takie właśnie sprzeczki. |
Cytuj:
WarCraft'a i kiedy zaczynałem, miałem na forum pewne problemy z dogadaniem się, bo niektórych zdań nie szło zrozumieć. Ale dzień po dniu kroczek po kroczku, wspomagając się słownikiem stworzonym na forum przez graczy sam teraz mogę tak zdania kodować:). Któryś użytkownik napisał że Tibia jest prosta w obsłudze i w 2tyg można się spokojnie nauczyć grać. Po 2tyg. na battlenecie w WarCraft'a nie miałem naprawdę żadnych problemów. I nie sądzę by ktokolwiek mógł mieć. Wystarczy trochę samozaparcia i dobre chęci;) I cytacik: "Myśleć trzeba o tym co naprawdę ważne. O celu co przyświeca. Nieustannie. Nie rozpraszając myśli. Wtedy i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga" A.Sapkowski "Pani Jeziora" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37. |