![]() |
A ja mam takie drobne pytanko... O co wogóle chodzi z tymi wszystkimi nowymi żywiołami??? Nowe miecze runy itp??? Będzie coś takiego??? Niech ktoś wyczerpująco odpowie na moje pytanie lub poda link gdzie moge się tego wszystkiego dokładnie dowiedzieć... Z góry dzięki POZDRO
|
Cytuj:
|
Jeżeli chodzi o moje tibijskie doświadczenie, to wychowałem się na tibii 7.6, taką też tibię preferuję najbardziej(nie licząc paru szczegółów)
Co za tym idzie - nowe żywioły nie dla mnie. |
Mi pomysł z urozmaiceniem żywiołów się podoba. Doda ciut atmosfery. Niektórym nie podoba się ten nowy podział, dlaczego? Bo główki nie ogarną nowych nazw? Ja wolę patrzeć na burzę z piorunami niż ciągle kwadratowy wybuch. Jakaś osoba napisała up napisała, żeby nie oddawać druida Matce Naturze,tu powtórzę swoje pytanie, dlaczego? Ja zawsze druida kojarzyłem z możliwością leczenia ran oraz z pięknem natury (Gildia Druida w Thais to przecież taki jakby naturalny ogród). Mi się podoba. Będziemy musieli się przyzwyczaić do nowego systemu. Ja już się przyzwyczaiłem.
|
A juz wiem wszystko pogralem niedlugo i już jest to normalne dla mnie :)
Tibia żeczywiście stala sie ciekawsza... Podoba mi się przede wszystkim runa bijąca lodem (nazwy nie pamiętam) :) Super to wygląda :) A jeszcze jedno jak umagicznić miecz?? I ostatnie pytanie przepraszam że tu ale nie znalazłem odpowiedniego tematu na calym forum mam mały problem od 2 dni probuje się zalogować na swoje postacie na serwere Solera w domu i się nie da. Występuje błąd że przekroczono czas czy coś takiego... :/ Na postacie na innych serwerach da się zalogowac. Na innym komputerze u koleżanki wszystko działa dobrze. Próbowałem zainstalować Tibię od nowa i nic :( Co robić?? Help plx. |
Moze i jest ciekawsza...
Ale moim zdaniem Tibia, teraz leci w kierunku cos 'ala Diablo :/ Wg mnie, traci swoj urok. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:14. |