![]() |
:p jedyne co mi sie w tym upie podoba to nowe party z dzieleniem expa, plywanie tez jest fajne ale lepiej by stworzyli jakies nowe questy i potworki ;) Lóżka to juz chyba przesada:p ale wazne sa intencje by jak najbardziej umilac gre
|
ludzie ale macie problemy....update bedzie świetny te zywioły i wogole....gram druidem od '04 i jest git..nigdy nie narzekałem...i tak nigdy nie wrocimy do starej dobrej tibi 7.1-7.4....no cóż...szkoda ze dali czepki i te badziewne boje....mogli dac zwykla line :D
|
Hehe, fajny Update, ale mnie zastanawia jedna rzecz ;p
Jak będzie wyglądało PK w wodzie? XD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
"zal.pl" to wlasnie takie nooby jak Ty.... boshe skad sie tacy biora omg:/ |
Cytuj:
wogóle to powtarzacie sie noobki z tym narzekaniem, zapewne nie czytacie wcześniejszych postów nawet... |
@Weczer
Pewnie w wodzie będzie prot zone... trochę chore bo przed pk będzie można łatwo uciec:p i ciekawe czy dodadzą boots of water-walking:] @topic Łóżka spoko, bo tym niebieskim rzygać się chce, a pływanie to jakieś takie... głupie. Niezbyt mi pasuje do klimatu tibii. |
Cytuj:
też mnie tacy wkurzają, ku..wa narzekają a potem bedą z też korzystać i dalej narzekać.. pf :/ |
Tytuł tego rocznego upadate:
,,Welcome to Hell" or ,,The Sims: Tibia" Dobrze niech się Tibia rozwija ale niech pomyślą zanim coś wprowadzą No już bez przesady exp i łóżka fajny pomysł, ale to pływanie...:baby: Powoli zaczynam myśleć że ten czas spędzony w Tibi poszło w... |
żal nooby i h*j wam przeszkadza że łużka wyglądają jak w simsach róbcie to co przed upem nie zwracajcie uwagi że jakiś EMDEWU pluska sie w wodzie i bawi sie piłeczko zamiast expic. HUJ WAS TO OBCHODZI JAK NIE CHCECIE GRAć W TIBIE BO TIBIA SCHODZI NA PSY TO IDZ POGRAC W MARIO TAM PRZYNAJMNIEJ SKAKAC MOZNA. 8o
|
Z tymi pływalniami to przegięci trochę, bo przecież tibia to niby w starożytnych czasach i w ogóle... łóżka spoko.. ale moim powinni popracować nad tymi mass kickami i atakami ddos etc.. ;/
|
Ja tu czuje w tych pomysłach CipSoftu Giertycha!
Najpierw moncił w szkołach, a teraz zaczyna klimat RPG w Tibi niszczyć.. No a teraz na serio. To z tym party to świetny pomysł ale pływanie?? xD Ciekawe kiedy wprowadzą pontony haha Mam nadzieje że w przyszłym upade (boje się że w kolejnym newsie) nieprzeczytam informacji typu: Od teraz postać niebędzie mogła expić non stop, będzie musiała sie załatwiać, jeść, i mieć troche rozrywki... To się robi troche jak Simsy. Ciekawe po co wprowadzili nowe łużka :D Może jakieś dwu osobowe zrobią kiedyś? xD Ogólnie to mi sie ten upade podoba. Niemoge się doczekać nowych czarów dla Druida, bo mam już dość jego słabości :( Zobaczymy co dalej. Pozdrawiam Hornswoggle |
Buhahah pływanie! xDD no to z tym dowalili ; ale fajnie zawsze sobie chciałem popływać w tibi :P
Dobrze że wprowadzili "specjalne granice"(niby przed rekinami xd) bo pewnie były by już sytuacje takie jak ta xD \/ http://images22.fotosik.pl/98/55cc62ea11c60826.jpg |
ta to wyobraźcie sobie tibię za 10 lat(jesli bedzie)
helikoptery samochody bronie palne... niepodoba mi sie to zbytnio |
boże narzekacie i narzekacie ... tacy wspaniali jesteście to wymyślcie coś lepszego ... a jak sie tibia nie podoba istnieją magiczne przyciski [ALT] + [F4] ...
tęsknicie do tibi 7.4 w której wbiliście swój 20 lvl i ciągneliście guarda pod samo wejście tak aby nikt nie mógł grać ... jak ktoś padł to mieliście brudne krzeslo i przyjemnosc ... cipsoft nie zawsze ma najlepsze rozwiązania ale pamiętajcie że są na pewno LEPSZE OD WASZYCH ... |
A do pływania będzie potrzebny PACC
|
Cytuj:
Ile ankiet wprowadzą lub wprowadzili w życie, a niektórzy się tak starają żeby tylko upiększyć tą grę, a oni to po prostu OLEWAJĄ. Ja jestem za Tibią 7.4-7.6 Nie lubisz tej Tibii, bo padałeś swoim 14lvl sorca z p-setem? |
Letni update 2008 - dostaniemy wielblady
Zimowy update 2008 - dostaniemy renifery Letni update 2009 - Otwarcie pierwszego nocnego klubu w Venore. Zimowy update 2009 - Nowe boisko do hokeya na lodzie! ... |
Wszystko ok, ale pływalnie i czepki wg mnie lekko nie pasują do świata fantasy.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |