Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Straż na forum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15662)

Donas 01-11-2004 17:24

OMG, ty powinieneś dla firm jakieś fake'i robić. Dawno czegoś taiego nie widziałem. Bo od ulepszanych postaci to już mi się rzygać chciało! Wielkie brawa za odwagę.

PS A mnie mógłbyś też tam umieścić ;) ?

misieklol 01-11-2004 18:18

tak?
a gdzie ja jestem?? :D

Chopkers 01-11-2004 18:36

qrde zarąbiste te fejki :D
teraz mam pomysla na następny i zara wysle PW do SIRA PATOLOGII i bedzie fake

fajnie bawic sie w pomyslodawce 8o

Kurczaczek 01-11-2004 18:41

Cool

Ej, umiesc mnie, moge byc zwyklym Kurczakiem! (albo GS-em) B)

Poza tym gratz, suuuper, (rotfl) :D

Matheous 01-11-2004 19:00

I jak zwykle syndrom proznosci-narcyzowatosci na forum 0_o... Jak zwykle nie zwraca sie uwagi na nic oprocz tego ze mozna zobaczyc wlasny nick... Eeeech wy to macie podniete...
A co do fake'ow-DOBRZE WYKONANE. Tylko powiem. Nie mozna sie dopatrzyc bledow w rodzaju przesuniec itd;), ale... Co jest qrwa smiesznego w tym ze demony z coraz to nowymi nickami rozwalaja na 2 sposoby jakis gosci z napisem Noob? Jeden sposob to SD, drugi to ban fire... No i na dodatek wszyscy mowia tym samym czerwonym napisem, ktorego na tle czerwonych cial demonow wogole nie widac 0_o...
Ogolnie to wielkie GRATZ dla ciebie za to, ze potrafisz zrobic doskonalego fake'a-w sensie technicznym:) Ale musisz sobie znalezc jakis DOBRY pomysl...

Chopkers 01-11-2004 19:12

zgadzam sie z Matheousem.
narazie daje pomysly SIROWI i on robi fake'i.
teraz w moich pracach bedzie wiecej sensu i rozwiniecia, a nie tylko bany i bany.

z paru nastepnych screenow usuwam siebie aby zrobic miejsce dla innych ktorzy chcą zobaczyc siebie 8o

to by bylo na tyle. Zabieram sie od myslenia

Dr.Unknown 01-11-2004 19:45

No cóż, rozumiem nicki nieco rozpoznawanych osób, ale niektrórych pierwszy raz na oczy widze0_o, powiecie niesprawiedliwe, być może ale jakoś na 'rozpoznawalność' trzeba sobie zasłużyć;P
P.S: Nic nie zamieszcza bo robi moje zlecenia:P

Chopkers 01-11-2004 19:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Unknown
No cóż, rozumiem nicki nieco rozpoznawanych osób, ale niektrórych pierwszy raz na oczy widze0_o, powiecie niesprawiedliwe, być może ale jakoś na 'rozpoznawalność' trzeba sobie zasłużyć;P
Cytuj:

P.S: Nic nie zamieszcza bo robi moje zlecenia:P

no to widze ze juz ma zlecenia Dr.Unknowna tez ;)
wiesz moze czyje zlecenia robi i w ogóle jak je robi?
włazi w painta i wkleja, czy na OTS biega i tworzy :D

Sir Patologia 01-11-2004 20:04

O tym akurat mówiłem w innym temacie więc to że wiesz to zbieg okoliczności.
A SS robie tak Pół-Pół. Czyli Pół SS np. Postacie to OTServ reszta to Paint:D.

Dakar de'Slayer 01-11-2004 20:46

słyszysz to chyba od kazdego i odemnie tez usłyszysz: zarombiste fake'i!! rób tak dalej. moze ja też bym sie tam pojawił. I może teraz zrobisz cos o rooku. wkręcisz obi'ego itp :D pomyśl nad tym.

Dark Pally 01-11-2004 21:37

Łał!
Nareszcie tam jestem ;]
Fake'i wypasione. Rób więcej! Ale nie podniecajcie się za bardzo bo szykuję nowy fake i zobaczycie mistrza w akcji ;)

Rafi_ten 01-11-2004 21:56

Gratz!

XD twoje fake'i rox ;)
dluzszy czas neta nie mialem wiec zrobilem formata wiec powrocilem zobaczyc co nie co fake;ow ;) chetnie bym siebie zobaczyl ;p

pytanko uzywasz OTS?

;)
Plx me too in fake's !!!

Chopkers 01-11-2004 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafi_ten
pytanko uzywasz OTS?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Patologia
A SS robie tak Pół-Pół. Czyli Pół SS np. Postacie to OTServ reszta to Paint.

to masz odpowiedz
masz ją tez pare postów wyzej
ale pytaj bo kto pyta nie błądzi ;)

Nosfe Draconis 02-11-2004 13:49

Szkoda, ze mnie na tych fake'ach nie ma :/ Ale powinni byc wszyscy z grupy naszej, czyli most talented artists ( czy jakos tak :)) i byloby git :P Ja bym chcial byc np. Giant Spider albo Behemot :P taka mala prosba- zrob mnie tez tam w swoich fake'ach bo fajnie cI WYCHODZA ... :)

Rafi_ten 02-11-2004 14:15

@re:CzOpKeRs

musialem gdzies ominac ten text...
ale dzieki moze sam jakies fake'i porobie...

Sir Patologia 02-11-2004 15:15

Ok mam pamysł który podsunał mi Nosfe Draconis aby w moich fake'ach była jako drużyna nasza grupa i modkowie, a nie ludzie przypadkowi. Tak więc każdy kto chce być na moich fake'ach pomijając modków to niech zobaczy post nr. 7 w tamcie Wasza Opinia na prywatym forum grupy.

Dr.Unknown 02-11-2004 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Patologia
Ok mam pamysł który podsunał mi Nosfe Draconis aby w moich fake'ach była jako drużyna nasza grupa i modkowie, a nie ludzie przypadkowi. Tak więc każdy kto chce być na moich fake'ach pomijając modków to niech zobaczy post nr. 7 w tamcie Wasza Opinia na prywatym forum grupy.

Dobrze że jestem Artist;), pracujesz nad moim zleconkiem?:]
Aha, jakbyś mógł, to wolał bym być necro.

Rafi_ten 02-11-2004 15:28

me mino mage plz XD
lubie te jego czary...

(...puff, i zniknął...)

Dr.Unknown 02-11-2004 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafi_ten
me mino mage plz XD
lubie te jego czary...

(...puff, i zniknął...)

A jesteś Artist'-.-, bo chyba nie...

Irux 02-11-2004 16:08

Super, fajne faczki, rób takich więcej!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17.