Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pływalnia Na Rookgaardzie :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157109)

Ghand 18-12-2007 23:36

Fajny ten basen, tylko ścigać się nie można, jak nooby zablokują : P

Frezer 19-12-2007 00:19

dobrze że dali tą pływalnie
Bo to miejsce jest po to aby sie spotkać pogadać jak kiedyś w tibi 7.4 co sie pod dp siedziało i gadało a teraz można to robić podczas pływania :)

Dyngi 19-12-2007 08:33

a ratownika sie nie bój jestem na straży heh xD .Basen jest spoko ja tam uwielbiam wyścigi i berka ;]

Renio 19-12-2007 14:38

I tak wątpie, żeby ktokolwiek tam chodził.
Jedynie NEWBIE...

Dyngi 19-12-2007 14:50

lol na pływalnie dużo osób chodzi a nie mało ;]

- Prodigy - 19-12-2007 14:52

A ja szczerze przyznam, że wisi mi to kąpielisko. Jak komuś sprawia frajde, to niech sobie pływa, jak nie, niech trzyma się lądu i da bawić się innym. Wg. mnie nie ma to (kąpielisko) najmniejszego wpływu na Rookgaard.

Rohas 19-12-2007 15:18

*- Prodigy -
Jak nie ma wplywu? Teraz CIP'y moga robic pilki na basen, materace, kolka, czepki rozne, wprowadzic swimming skill. I juz mamy piekna gre dla dzieci ponizej 8 roku zycia :D

- Prodigy - 19-12-2007 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rohas (Post 1795557)
*- Prodigy -
Jak nie ma wplywu? Teraz CIP'y moga robic pilki na basen, materace, kolka, czepki rozne, wprowadzic swimming skill. I juz mamy piekna gre dla dzieci ponizej 8 roku zycia :D

22:06 Derek Blacktongue [35]: anyhow.. have you gone swimming?
22:06 Dragonclang [65]: Ya mean in-game swimming?
22:06 Derek Blacktongue [35]: ofc
22:07 Dragonclang [65]: Yeah, I have
22:07 Derek Blacktongue [35]: and?
22:07 Derek Blacktongue [35]: i wanna hear some about it, havent tried it for myself
22:07 Dragonclang [65]: Nothing exciting
22:07 Derek Blacktongue [35]: somehow i kinda saw that coming
22:08 Derek Blacktongue [35]: Well.. it will get alot funnier once cip goes crazy and implants sea monsters who randomly instantly kills swimmers

Leirdek 19-12-2007 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez piotrinho (Post 1795013)
Witam,

Sam nie wiem po co pływalnia na rooku (wogóle w całęj tibii...), przecież Tibia to niby gra RPG , a nie jakaś typu The Sims. Ale ok, nie sprzeciwiam się woli wielkiego i potężnego CiapSoftu :p

Ps: Update 9.0 - Market i samochody :-)

i... pozdr. :evul:

Update 9.00-nauczyłeś się w końcu pisać.Co do panów co się nie podoba to powiem tak:Jakby wam się dało resp demonów na Roku to byście płakali.Wogóle jesteście niedorobieni.Jak was robili,to wysiadł prąd i GG....,

piotrinho 19-12-2007 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leirdek
Update 9.00-nauczyłeś się w końcu pisać.

Dla Twojej wiadomości można pisać również 9.0 , tak samo jak 8.0 , 8.1 :-) [jeżeli o to Ci chodziło ;)]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tibia.com
The update patch will download automatically when you log into the game. If you should encounter any problems, you can alternatively download the new client 8.1 from this website.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leirdek
Co do panów co się nie podoba to powiem tak:Jakby wam się dało resp demonów na Roku to byście płakali.Wogóle jesteście niedorobieni.Jak was robili,to wysiadł prąd i GG....,

Proszę , nie pisz tutaj w tak obraźliwy sposób ;f , przecież każdy może tutaj wyrazić to co myśli :)

i... pozdr.

Roccafellah 22-12-2007 11:23

Ohh...tak...Total podnieta! Pływalnia na Rooku... ciekawe co nam jeszcze panowie z CipSoftu podrzucą za g**no.... -.-'

I nie marszczcie sobie Fredów przed monitorami, bo to żałosne(do tych podnieconych). Kupcie sobie 50" calowy TV LCD i się jarajcie... Jeez...

Patton 22-12-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fpitolony w sprawe (Post 1787638)
Deskorolki, hulajnogi, rowery, motory, samoloty, wrotki, statki (a nie, juz sa xD)... Moze zrobia prawdziwy basen z dachem i wymiana wody ?
Oczyszczalnia sciekow bedzie pewnie tez niedlugo...

A moze czolgi,artyleria,stacjonarne karabiny maszynowe,miny przeciwpiechotne,bunkry,zasieki,:cup: To by bylo dobre w wojnach:evul:

szymcion 22-12-2007 21:54

Według mnie dobrze że wkońcu coś zrobili z rookgardem no chociaż mogły to być jakieś nowe potworki ale zawsze coś... ;)

Morderff 22-12-2007 22:23

@Roccafellah
Kurw* jak sie nie podoba to nie komentuj bo to żałosne. Co by nei dali na rooku to bys skrytykował pewnie...

Dejavisa 22-12-2007 23:50

i znów. Sir Maciex w temacie "poco jest rookstayer" napisałem tam posta, że Cipsoft dba o roka. To jest kolejny dowódd nato, że mam racje:)

Athelas 23-12-2007 00:32

Pływalnia jest The Best;) mogli by zrobi taką wierze do skoków jak na mainie:D ta skocznia jest niezła, z poziomu +2 na 0:) dobrze że jest wogóleta pływalnia, bo fajne są takie dodatki:) chociaż to troche głupio, jak drużyna dzielnych paladynów, magów, druidów i rycerzy po przejściu przez jaskinie pełną zła, demonów i innych stworzeń (Czytaj PoI), zdobywają wielkie nagrody i sławę poprostu idą nad wode, zdejmują oręż i chlup do wody... No jak to wygląda! :D

Rotherdamie 23-12-2007 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Athelas (Post 1801775)
Pływalnia jest The Best;) mogli by zrobi taką wierze do skoków jak na mainie:D ta skocznia jest niezła, z poziomu +2 na 0:) dobrze że jest wogóleta pływalnia, bo fajne są takie dodatki:) chociaż to troche głupio, jak drużyna dzielnych paladynów, magów, druidów i rycerzy po przejściu przez jaskinie pełną zła, demonów i innych stworzeń (Czytaj PoI), zdobywają wielkie nagrody i sławę poprostu idą nad wode, zdejmują oręż i chlup do wody... No jak to wygląda! :D

Jestes nowy z czasem spostrzeżesz ,że ta pływalnia to gówno. Gdyby naprawde zostawili ten oręż na brzegu juz by noobek zakosił (dobrze ,ze cipy o tym pomysleli) nie mówi sie - dzielnych tylko pro evfull master . I co takiego jest w tej skoczni? Skaczesz normalnie do basenu tylko czas marnujesz aby wejsc na skocznie. Ale sa plusy ,że mozna pogadac jak pod depo i cie pk nie dednie.

Roccafellah 23-12-2007 01:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morderff (Post 1801531)
@Roccafellah
Kurw* jak sie nie podoba to nie komentuj bo to żałosne. Co by nei dali na rooku to bys skrytykował pewnie...

Od czego mamy wolną wolę? I od czego jest to pole "odpowiedz" albo "cytuj"? By wyrażać swoją opinię, do którego mam pełne prawo, ale tobie nie musi się moja wypowiedź podobać, więc nie zwracaj na nią uwagi chyba że masz coś lepszego do wyrażania, niż bezpodstawne argumenty typu: "Co by nei dali na rooku to bys skrytykował pewnie..."
Właśnie..."pewnie" -.-'
Nie masz pojęcia o tym człowieku, co teraz czuję, i myślę...
Więc nie prorokuj ^^'

topic@ Nie podoba mi się ten pomysł. Moim zdaniem mogli by dodać nowy resp, a nie takie pierdoły.

gy_ver 21-01-2008 00:26

bawiłem się dziś w pliku tibia.spr z update 8.1 i znalazłem coś takiego :
http://img98.imageshack.us/img98/534...plazowakd6.gif
czy to piłka plażowa , w którą można będzie grać na pływalni ??

Pardzioch3000 21-01-2008 00:48

cala ta plaza jest do bani niech jeszcze zrobia ze bedzie sad i mozna podac kazdego na bana to zabraknie wogle GM -.- i nie bedzie niczego :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50.