![]() |
Fajny ten basen, tylko ścigać się nie można, jak nooby zablokują : P
|
dobrze że dali tą pływalnie
Bo to miejsce jest po to aby sie spotkać pogadać jak kiedyś w tibi 7.4 co sie pod dp siedziało i gadało a teraz można to robić podczas pływania :) |
a ratownika sie nie bój jestem na straży heh xD .Basen jest spoko ja tam uwielbiam wyścigi i berka ;]
|
I tak wątpie, żeby ktokolwiek tam chodził.
Jedynie NEWBIE... |
lol na pływalnie dużo osób chodzi a nie mało ;]
|
A ja szczerze przyznam, że wisi mi to kąpielisko. Jak komuś sprawia frajde, to niech sobie pływa, jak nie, niech trzyma się lądu i da bawić się innym. Wg. mnie nie ma to (kąpielisko) najmniejszego wpływu na Rookgaard.
|
*- Prodigy -
Jak nie ma wplywu? Teraz CIP'y moga robic pilki na basen, materace, kolka, czepki rozne, wprowadzic swimming skill. I juz mamy piekna gre dla dzieci ponizej 8 roku zycia :D |
Cytuj:
22:06 Dragonclang [65]: Ya mean in-game swimming? 22:06 Derek Blacktongue [35]: ofc 22:07 Dragonclang [65]: Yeah, I have 22:07 Derek Blacktongue [35]: and? 22:07 Derek Blacktongue [35]: i wanna hear some about it, havent tried it for myself 22:07 Dragonclang [65]: Nothing exciting 22:07 Derek Blacktongue [35]: somehow i kinda saw that coming 22:08 Derek Blacktongue [35]: Well.. it will get alot funnier once cip goes crazy and implants sea monsters who randomly instantly kills swimmers |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
i... pozdr. |
Ohh...tak...Total podnieta! Pływalnia na Rooku... ciekawe co nam jeszcze panowie z CipSoftu podrzucą za g**no.... -.-'
I nie marszczcie sobie Fredów przed monitorami, bo to żałosne(do tych podnieconych). Kupcie sobie 50" calowy TV LCD i się jarajcie... Jeez... |
Cytuj:
|
Według mnie dobrze że wkońcu coś zrobili z rookgardem no chociaż mogły to być jakieś nowe potworki ale zawsze coś... ;)
|
@Roccafellah
Kurw* jak sie nie podoba to nie komentuj bo to żałosne. Co by nei dali na rooku to bys skrytykował pewnie... |
i znów. Sir Maciex w temacie "poco jest rookstayer" napisałem tam posta, że Cipsoft dba o roka. To jest kolejny dowódd nato, że mam racje:)
|
Pływalnia jest The Best;) mogli by zrobi taką wierze do skoków jak na mainie:D ta skocznia jest niezła, z poziomu +2 na 0:) dobrze że jest wogóleta pływalnia, bo fajne są takie dodatki:) chociaż to troche głupio, jak drużyna dzielnych paladynów, magów, druidów i rycerzy po przejściu przez jaskinie pełną zła, demonów i innych stworzeń (Czytaj PoI), zdobywają wielkie nagrody i sławę poprostu idą nad wode, zdejmują oręż i chlup do wody... No jak to wygląda! :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Właśnie..."pewnie" -.-' Nie masz pojęcia o tym człowieku, co teraz czuję, i myślę... Więc nie prorokuj ^^' topic@ Nie podoba mi się ten pomysł. Moim zdaniem mogli by dodać nowy resp, a nie takie pierdoły. |
bawiłem się dziś w pliku tibia.spr z update 8.1 i znalazłem coś takiego :
http://img98.imageshack.us/img98/534...plazowakd6.gif czy to piłka plażowa , w którą można będzie grać na pływalni ?? |
cala ta plaza jest do bani niech jeszcze zrobia ze bedzie sad i mozna podac kazdego na bana to zabraknie wogle GM -.- i nie bedzie niczego :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |