Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Full Jester Outfit - Strój Błazna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157221)

Xsi 18-12-2007 16:38

Co za Kattie i co to jest xD? I czemu sie tam pojawia?
i jakim cudem padłes?

Kurizu 18-12-2007 17:21

Cytuj:

Have you ever dreamt of being a cool agent like James Bond, solving secret missions? Then you should definitely join the new Secret Service. However, choose wisely which agency you want to join as your decision is irreversible. Are you rather a funny and quick-witted person who is always good for a prank and loves to joke around? In this case the fool's guild will welcome you with open arms and will surely have some unexpected witty missions for you. What is more, there are rumours about nomads in an arcane hideout somewhere in the Daraman desert.
Fragment cytatu z Tibia.com

Wiele osób zadaje to pytanie (zastanawiam się czemu w sumie)... więc dla wyjaśnienia !!

Fool's Guild i Secret Service to są dwa osobne questy które siebie NIE wykluczają .... w Newsie było faktycznie napisane że trzeba wybierać między agencjami ale chodziło tu tylko i wyłącznie o wybór miasta w Secret Service a nie wybór quest jak większość sądzi (lub nie)

@up
Kattie to taki kotek(tygrgys którego nie da się zabić) który się pojawia jak chcesz zdobyć zabawke myszy

zaś jeśli tam padłeś to porozmawiaj z NPC w thais jeszcze raz i powinno się zresetować (bynajmniej w przypadku niektórych innych misji tak działa) a jeśli nie to niestety pozostaje Ci liczyć na to że ktoś inny nie weźmie :>

Bytomianin 18-12-2007 17:27

Tylko że gadałem. Hi mission yes . i nic ;/. Ma ktoś jakieś propozycję??

Couranger 18-12-2007 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bytomianin (Post 1794459)
Tylko że gadałem. Hi mission yes . i nic ;/. Ma ktoś jakieś propozycję??

Powiedz mi jak mogles pasc na tym kocie bo tego nie rozumiem?

Bytomianin 18-12-2007 21:51

Sory ale ja mam 17 lvl ... wiec wiesz... a po za tym pisalo że bedzie kot a nie Tygrys ...

kiubix93 18-12-2007 22:55

Juz zrobilem outfita i first addona :p.
Wielkie dzieki Rafals from hell :).

Bytomianin 19-12-2007 13:37

Dzieki za wszysto -.- zaaaal mi was nikt nie pomogł ;/

Kuldan Azielmak 19-12-2007 20:39

powinieneś dodać że jak oddaje sie ciastko ORC Kingowi to przywołuje on dwa warlordy lidera i cos tam jeszcze ;) ogólnie dobry poradnik!

Rafals from hell 19-12-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuldan Azielmak (Post 1796073)
powinieneś dodać że jak oddaje sie ciastko ORC Kingowi to przywołuje on dwa warlordy lidera i cos tam jeszcze ;) ogólnie dobry poradnik!

Przywołuje, jeżeli nigdy do niego nie mówiłeś "Hi" Skoro jesteś taki dobry, żeby pójść na Quary, Skoro jesteś taki dobry, żeby swobodnie pójść na Mintwallin, założyłem, że OF i popularne "hi" masz już za sobą.

Duch Niespokojny 20-12-2007 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafals from hell (Post 1796448)
Przywołuje, jeżeli nigdy do niego nie mówiłeś "Hi" Skoro jesteś taki dobry, żeby pójść na Quary, Skoro jesteś taki dobry, żeby swobodnie pójść na Mintwallin, założyłem, że OF i popularne "hi" masz już za sobą.

Nawet jeśli już mówiłeś do niego wcześniej "hi", po dostaniu ciasteczka znów się wkurza :)

Rafals from hell 20-12-2007 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny (Post 1796507)
Nawet jeśli już mówiłeś do niego wcześniej "hi", po dostaniu ciasteczka znów się wkurza :)

Hmmm... kurde... rzeczywiście :) przeoczyłem to xD Jeżeli ktoś straciłprzez to życie to.................. ma pecha :), bo nikogo nie zmuszam do korzystania z tego poradnika :)

A wracając:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1788580)
Musze zgłosić ten temat moderatorom, gdyż spoilowanie questów jest nielegalne tutaj ;/

Startujesz na najuczynniejszego użytkownika roku 2007 :) ?

Gdyby to było zablokowane to bym pewnie już dostał BANa, a po drugie jak już ktoś zauważył spoilery są również i na stronie. Kiedyś nie można było, teraz można :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bytomianin (Post 1795466)
Dzieki za wszysto -.- zaaaal mi was nikt nie pomogł ;/

Nikt nie żyje tylko tibią... ja nie mam zamiaru siedzieć 24h na stronie, żeby ktoś mi zadawał głupie pytania, gdy napisane ma wszystko w poradniku.

Pan_Tymek 20-12-2007 13:47

Świetny poradnik dzięki niemu mam ten outfit :)

Bytomianin 20-12-2007 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafals from hell (Post 1796872)
Nikt nie żyje tylko tibią... ja nie mam zamiaru siedzieć 24h na stronie, żeby ktoś mi zadawał głupie pytania, gdy napisane ma wszystko w poradniku.

To pisz informacje zgodne z prawdą ... I nie każe CI siedzieć 24 h. wystarczy 12 -.-.

Rafals from hell 20-12-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bytomianin (Post 1797253)
To pisz informacje zgodne z prawdą ... I nie każe CI siedzieć 24 h. wystarczy 12 -.-.

O ile się nie mylę to błędów nie było ;] i wszystko było prawdą ;] co prawda poprawiłem kilka rzeczy, ale tak jak pisałem wcześniej dla samej przyjemności i czytelności... jak. np. z quarami :) czy imiona NPC także żadnej nieprawdy tu nie było... a to, że jesteś tu nowy i chcesz się pokazać to już nie moja wina ;*

Tokojobomumu 20-12-2007 21:35

elo

mam sprawe
Mam ten 29 lv PAcC
Chce zrobic ten outfit.
Podchodze do Bozo i pisze
Hi
Join
Yes

Mission

A on do mnie ;
Too bad, I am convinced you have it in you.

Czyli co ? xD

Mam Kitchen knife ... ide kolo tej swiatyni ...
use na niego i na kwiata ... oblecialem juz wszytkie i nic ;/
Moze mi ktos pomoc plz ...

Rafals from hell 20-12-2007 21:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tokojobomumu (Post 1797659)
mam sprawe
Mam ten 29 lv PAcC
Chce zrobic ten outfit.
Podchodze do Bozo i pisze
Hi
Join
Yes

Mission

A on do mnie ;
Too bad, I am convinced you have it in you.

Czyli co ? xD

Mam Kitchen knife ... ide kolo tej swiatyni ...
use na niego i na kwiata ... oblecialem juz wszytkie i nic ;/
Moze mi ktos pomoc plz ...

Sprawa załatwiona... jak widać wystarczy napisać na GG, które jest widoczne, żeby sprawę szybko rozwikłać... narzekanie na forum nic nie daje i tylko zaśmieca niepotrzebnie temat.

david_122 21-12-2007 13:00

Super poradnik.. zrobilem juz outfit i zaczynam addony :)
A wlasnie wielka prosba.. Mogl by ktos dac mapke jak dojsc do lava hole ? Nigdy nie lubilem Thais :(

Shiddyr 21-12-2007 13:49

A jak zdobyc ta viale z winem co trzeba zrobic... Bo cos mi nie idzie... ;/

Edit
Na galanie nie da rady uzyc Viali a na innych swiatach bez problemu...

Donpeyot 21-12-2007 21:23

@up: musisz mieć stare viale sprzed updt. 18 sztuk i kupić 18 mug of wine. Dajesz use na mug of wine a potem na viala. Btw, co będzie z tym addonem jak się stare viale skończą ??

Rafals from hell 22-12-2007 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Donpeyot (Post 1799415)
@up: musisz mieć stare viale sprzed updt. 18 sztuk i kupić 18 mug of wine. Dajesz use na mug of wine a potem na viala. Btw, co będzie z tym addonem jak się stare viale skończą ??

U Frodo jest beczka z winem ;] czyli mamy wino za darmo i nie trzeba go kupować

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05.