![]() |
18:16 Martha of Mazi [91]: Falcon macie nadal mms na sell ?
Szkoda , że auto sharuje :/ |
nie narzekajcie na kazdy update.. wszytko jest kwestią przyzwyczajenia;]
|
Heh kiedyś taki wynik był nie do osiągnięcia.... szkoda że już nie ma takiej współpracy jak kiedyś ciągle hunty solo
|
Szczerze mówiąc to ciężko grać w tibie, chodząc do liceum, gdzie co pół roku powstaje nowy update, do którego zmian trzeba sie przyzwyczajać następne pół roku, a gdy już sie człowiek przyzwyczai jest następny up, następne 6 miechów i tak w koło macieja. To jest jak naprawianie domu, który nadaje sie do rozbiórki, co raz to nowe łaty, co raz to nowe belki, a dom dalej sie sypie bo struktura jest jebnięta.
Wytłumaczcie mi kolejną kwestię..jak można co up zmieniać sytuacje fizycznych do magicznych o 180stopni? @down zapomniałeś dodać, że wtedy robiłeś się co raz piękniejszy:) <3 |
Cytuj:
|
ehuashuashu owned 100 lvle płaczą o knighta a ja mam 48 lvl knighta i mi sie nim całkiem wporządku gra gz ? o.O po upie mimo że mam sorka to dalej gram knightem i jest good zamiast stękać i kwękać to poszlibyście poexpić
|
trudno sie dziwic, ze gra ci sie w porzadku, skoro wielokrotnie powtarzano, ze gdzies do 120-130 levelu knight praktycznie nie odczuje roznicy. Roznica jest, i to znaczna, na levelach znacznie przekraczajacych 150, bo na dzien dzisiejszy lev 300 leczy sie porownywalnie z lev 100, a z racji tego ze wbil ilestamdziesiat razy wiecej expa i liczy na huntowanie ciut mocniejszych potworkow moglby oczekiwac troche wiecej.
|
@Troche up
Ktostam broniacy fluidow ze mozemy uzyc teraz 2x szybciej.... Otoz gowno prawda, od zawsze fluidy maja taki sam exhaust jak mialy uhy >.> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |