![]() |
Cytuj:
Krótko mówiac szukasz dziury w calym. |
Znudzilo mi sie komentowanie jakiegos pajaca ktory mysli ze jest bogiem na aurerze .......
Ps. Chyba za duzo tych smsow napisales |
@Nata
Misiek olej tego pacana. Chlopak sie pograza:D Brawo "ortofrafi" "Offtiop" jest takie cos jak edycja. Ta szukam dziury w calym. |
Nie za bardzo obchodzi mnie wasze słowo. Sorrki za Dubble Post, ale miałem Błąd i 2 razy mi sie pojawił ten sam post, wiec musze go czymś zapisac. :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
znalazlem 2, pewnie jest ich wiecej: Cytuj:
Cytuj:
Ps. co do 'w ogole', chyba w zadnym wyrazeniu przyimkowym nie pisze sie rzeczownika z przyimkiem lacznie ;-/, a poza tym w kazdym niemal poscie bledy skladniowe... |
Oho super :D fajnie sie czyta wasze posty :)
|
Cytuj:
|
^
A w srodku zdania nie pisze sie nazw pospolitych duza litera. Szczerze mowiac, to pieprzycie bez sensu, lapiecie goscia z slowa, brak wam argumentow i prowadzicie nudne, niezrozumiale rozmowy. Zreszta, ty, Xe~ nie jestes lepszy, kozakujesz, robisz sie na jakiegos meczennika, nie chca cie tu, to nie gadaj z nimi, a nie robisz z siebie pajaca. hail dudek. |
wydaje mi sie ze tak czy siak w tej wojnie FAG nei ma szans ; )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Sorry ale z tego Co Wiem to Frixar miał 32 lvl może 34 lvl ... Więc weś nie wal ściemy tu ludziom ok? Tak Sobie Czytałem i zobaczyłem takie "COŚ" |
Cytuj:
|
Cytuj:
TEMAT ZAMYKAMY!!!!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |