![]() |
Hahahah skonczyly sie czasy zaznaczenia potworka i klikania F1 raz na jakis czas i modlenia sie zeby tylko combo all demcow naraz nie bylo bo tylko to moglo nas zabic...
|
Eh... Szkoda mi ich bo odkąd zeszli na dół, nie mieli za wielkich szans :/
Szkoda, wielka szkoda ale GZ, że próbowaliście ;P Kiedy next podejście ? Pozdrawiam |
@up
po nastepnym updacie xD |
Wreszcie anihilator jest prawdziwym anihialtorem, przejdą go najlepsi good filmik;)
|
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34326 |
no dodacie to na te
Youtube ? Już trzeci raz prosze!. |
A nie mozesz poprostu obejrzec przez tibiCAM? Nikomu nie chce się zawracać dupy przerabianiem tego filmiku na avi/wmv, tylko po to, ze ktos boi się/nie umie obslugiwac tibiCAM.
|
Cytuj:
Pewnie nie umiesz oglądać na tibi cam dlatego8o |
Cytuj:
|
W sumie teraz tak powinno byc jak jest.
Kiedys zamiast hotkeyow byly boty.. I nikt recznie nie byl zmuszany zrobic.. Cipy zrobily to zeby boty byly bardziej bezradne uheueh Anihilator room powinni ukonczyc tylko najlepsi. Co za tym pojdzie?-wieksze ceny anni items;D Jezeli myslec logicznie nie chaotycznie mozna ukonczyc ten quest prosto. Pozdrawiam:* |
Cytuj:
ale i tak chyba lepiej lyknac potiona za 300 niz stracic 400 many na wejsciu (2 exury san) ;-( |
Cytuj:
Po 1 mam odpowiedni lv ,niewazne jaki, i wiem jak wyglada to w praktyce doskonale. Juz od 2 dni mozna znalesc na " pewnych " forach skrypty do Combo Healing ... wiec problem znika, dla tych co nie potrafia klikac na 2 hoty ^.-. 2. Ceny nie pojda w gore, uwiez mi ; ). Knight nadal moze robic anni z palcem wdupie na samych potionach, MS i ED juz moga startowac na 115 z robieniem Anni, na zasadzie utamo, might ringi , elveny + spam great mana potion na przemian z SD, a przy utracie many spam UH i liczyc na łód szczescia ;D. |
Cytuj:
Czyli palki maja robić anni Strong health lyk Strong mana potion lyk UH Exura san?jak masz mane Wrzucac m ringi i elfeny ^^ przezucać bolty/gwiazdki zeby nie zabraklo Cos jeszcze? acha i jeszcze tylko to ze wszystko w 2 sekundy :) Zycze powodzenia ;) |
health potion
uh health potion health potion uh health potion health potion uh itd.. nie mozna bylo tak? ;\ health potion - co 1 sec uh - co 2 sec wiec w ciagu 1 tury (2 sec), mozna wypic 2 potiony (400*2 - u pala, 600-700*2 - u knighta) i raz sie uhnac (200-300? - u pala, 150~ - u knighta) w sumie 1-1.1k hp/ture u pala ~1.3-1.6k hp/ture u knighta edit. a, widze, ze ktos to juz rozpisal, nie przeczytalem wszystkich postow dokladnie, przed napisaniem swojego :< |
Cytuj:
|
A najlepiej to przywrocic stary system leczenia niz mieczyc sie z nowym sposobem pt. jak przezyc anni ?
Poprostu podpisz sie. Temat ma juz 92 strony, to nie moze nie zwrocic ich uwagi ;d http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1940731 |
Cytuj:
@Anni Prawdę mówiąc może i jest trudniej, ale ciekawiej :) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No nie wiem, a co do uh zawsze kilka set hp jest bo z mana potami sie nei gryzie tak btw. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:26. |