![]() |
Cytuj:
Jak mi nie wierzysz to ustaw sobie uosu zeby ss'y co 1 sec robilo i zabij jakiegos potworka i zobacz ;p |
Można wyłączyc widok nicka i raportów o hitach, ale to i tak pewnie fake
|
A co powiecie na to ? ;]
http://img162.imageshack.us/img162/5920/pottyql0.jpg |
To juz widzielismy -.-
|
Ten screen to nie fake wejdźcie na tibie org to zobaczycie
|
Dobra może nie fake ale dajcie spoiler :)
|
Cytuj:
4 slowa " zal mi twojej starej " Temat " Hehe Mam Spike Sworda " Ogarnij człowieku xD |
Oj moi mili "tibijczycy"...
Oh ludzie... większość z was chciała by dostać spoila od razu do ręki! Naprawde ti nie mam tego sof'a, to były fakie ("specjaliści" powinni znależć zniekształcenia koloru wokół hita '50' nad szkieletem). Chciałem tym tylko ukazać, że według was najlepiej by było jakbyście dostali odrazu mls'a do ręki, bo byście pokazali "noobon" kto tu żądzi. Już dawno zapomnieliście że rozwiązywanie questów samemu, lub z kimś innym, nie z gotowych spoili i solucji, jest podstawą RPG.
Upadkiem rookgardu i jego mieszkańców będzie dzień, w którym ukaże się spoil właśnie na ten quest! WIĘC APELUJE!! NIE DAWAJCIE NIGDY GOTOWEGO SPOILA NA ŻADNE QUESTY DOTYCZĄCE TIBIJSKICH LEGEND I MITÓW!! Jedynie w miarę możliwości o jakieś podpowiedzi, lecz nie gotowe spoile!! Proszę o zamknięcie tematu. Z góry dziękuję! |
W sumie to dobrze ze nie ma tego spike sword , rook pozostanie rookiem.
@UP Wiekszosc wierzyla w to i chciala go znalesc nie przez screena z 50 hitem w skeletona tylko przez pokazanie spike sword na stoliku w banku |
Cytuj:
Co to sa te "legędy"? BUAHUAUHAUHAAHU. Spoilery sa fajne. =o |
Naucz się pisać nieuku jeden.
|
Może u tego pana to fake , lecz na harmonii Potty on harmonia zdobył go ^^ Gratulacje dla tego pana :)
|
Cytuj:
Powiem tak: "Żal mi Cie ; )" |
Cytuj:
|
Cytuj:
http://img88.imageshack.us/img88/2509/lalani4.png Hehe ;> i... pozdr. |
Cytuj:
Jawole isc poprostu ciachac minosy i roty i tyle. Mi chodzi o lvl a nie bawienie sie w dedektywa. |
Rookgard to Rookgard. Gdyby nie jego legendy i mity byłby on nudny.
|
Rookgard to Rookgard, ale Rookgaard to też Rookgaard.
|
Po prostu fake, nie ma o czym mówić. Proszę was nie wygłupiajcie się(mówię zarówno do autora jak i do odpowiadających :) ). Po prostu jak jakiś nowy gracz tu wejdzie i zobaczy 10 ss z SoF to sie dopiero zacznie pisanie dziesiątek tematów na temat "JAk zdobyć tego Spike'a??", "Ja też go chcę" itd.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25. |