Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Updates (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=166)
-   -   Tibia Tales Quest (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=157541)

Kurizu 19-12-2007 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inz (Post 1794147)
Jest quest także na Blue legs :) Zaczyna se w bibliotece na Darashi..Dalej nie powiem ;po

z ukrywaniem tajemnic to się spóźniłeś o jakieś pare dni :P Spoiler już jest od dawna ( z resztą szkoda że go ktoś opublikował tak bym się cieszył z rzadkich legów a tu zonk :( )

@down...
nie tylko ty też poświęciłem na to ładnych pare h :(

Gatho Gokhinin 19-12-2007 19:50

To sobie pomyślcie poszukajce poczytajcie bo to już jest przesada.. PRzez bezmyślne spoilowanie ten quest już nie jest niczym szczególnym a to, że sam sie meczylem zeby go zrobic bez spoila, nie ma teraz zadnego znaczenia ;\

Longaar 19-12-2007 20:47

90% społeczności tibijskiej to osoby od których trudno wymagać umiejętności logicznego myślenia, jedyne co im wychodzi to radość z wykonanego questu za pomocą spoilera...

Dobija mnie jednak fakt że mimo dokładnych spoilerów niejednokrotnie dostaje prywatne wiadomości "Jak? Skąd? Czym?"... Szczyt szczytów.

To że spoilery pojawiają się tak szybko to nie jest dla osób publikujących je zabijanie RPG, serwisy prześcigają się w publikacjach żeby przyciągnąć użytkowników, konkurencja jest duża, kto pierwszy pokaże jak zrobić questa ten przyciągnie rzeszę odbiorców i to jego serwis będzie najpopularniejszy, update to do tego doskonała okazja :) Zresztą widać to na wikipedii erig'a... strona jest przeciążona :P

Co mnie pociesza... do tego nie wiem czy ktoś doszedł... Po wykonaniu secret service otrzymujemy paczkę...

Cytuj:

19:49 You see a mysterious package.
It weighs 10.00 oz.
It bears the seal of the AVIN.
Po użyciu widzimy

Cytuj:

You don't think it's appropriate to open it... yet
Jeśli jeszcze nie teraz to kiedy? I co wtedy? :)

Tibia kryje wiele tajemnic

luki343 20-12-2007 17:47

help

Mam 30lvl a podobno death ring quest jest od 30lvl? prosze o pomoc

Elvegor 20-12-2007 18:31

...

Ja juz zrobiłem 5 misji nowych 4 sam i 1 z opisem bo sam na to bym nigdy nie wpadl :p
Na Terra amulet, death ring, 4 kamyczki i minion helm znalazlem sam
tlyko na ozdobe tego sworda juz nazwy zapomnialem :) zrobilem z opisem

Teraz biore sie za robienie questu na blue legs spróbuje zrobić bez opisów

A i jeszcze jedno wiecie skąd można wziąć magma seta ?? widzalem ostatnio w kogoś w domku magma arma i legs

Kurizu 20-12-2007 20:57

Longaar ja tam coś czuje że trzeba czekać na nią do przyszłego update... i tak myślałem gdyby nie fakt hmm "dlaczego nie zaznaczył w takim razie questa jako <completed> " więc coś musi być w tym

zaś Death ring jest od 35 lvl

Rafals from hell 20-12-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvegor (Post 1797351)
Ja juz zrobiłem 5 misji nowych 4 sam i 1 z opisem bo sam na to bym nigdy nie wpadl :p
Na Terra amulet, death ring, 4 kamyczki i minion helm znalazlem sam
tlyko na ozdobe tego sworda juz nazwy zapomnialem :) zrobilem z opisem

Teraz biore sie za robienie questu na blue legs spróbuje zrobić bez opisów

A i jeszcze jedno wiecie skąd można wziąć magma seta ?? widzalem ostatnio w kogoś w domku magma arma i legs

Ozdobny sword to całkowicie inna misja ;]

Longaar 20-12-2007 22:18

Spotykając w Tibii cukierki, czekoladki, czapeczki na urodziny Tibii i wiele innych shitów psujących klimat gry można się spodziewać że raczej przy dorocznej gwiazdce i wprowadzeniu mini update z Grynch Clan Goblins paczuszkę będzie się dało otworzyć w Wigilię i dostaniemy pomarańczki :] Wcale bym się nie zdziwił :D

matecki 21-12-2007 10:13

Ukończyłem 13 misji Tibia Tales Questa - czy ktoś wie, czy jest może ich więcej ?

Abut 21-12-2007 11:44

A w Quests masz napisane Tibia Tales Quest (complete)?

Makasto 21-12-2007 12:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Metal'Hard'Rocker (Post 1792210)
@up
OMG. Michał napisał, że od 30lvl-,-

Edit: A no tak. Tą wiadomość dostałem od niego na PM.

Ja chciałem zrobić u Muriela na 31 levelu i się nie dało.............

Ramzes_of_sorcer 21-12-2007 12:36

Zaczołem misje u npc dla druidow w carlin mowi cos o ztruciu wody przez slimow co ja mam zrobic by wykonac ten quest???
Jestem tutaj nowy

Ramzes_of_sorcer 21-12-2007 13:17

co trzeba zrobic u npc lda druidow a carlin??????/
:)

Toren 21-12-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ramzes_of_sorcer (Post 1798457)
co trzeba zrobic u npc lda druidow a carlin??????/
:)

Boże przecież pisało masz to wylać na ziemie gdzie slimy w carlin -.-

Hawk17 21-12-2007 19:25

czy wiadomo komuś czy oprocz nagród za poszczegolne misje jest jakaś nagroda za kompletny caly quest ??

Mati_Paurel 21-12-2007 19:47

Niech ktos napisze co trzeba powiedzieć dla Bustu Bonnecrusher zeby nam zleciła misje??? jak ją wykonac?

Ramzes_of_sorcer 21-12-2007 20:28

dzięki. miłego expienia:D

Premiann 21-12-2007 22:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mati_Paurel (Post 1799199)
Niech ktos napisze co trzeba powiedzieć dla Bustu Bonnecrusher zeby nam zleciła misje??? jak ją wykonac?

właśnie niech ktoś w końcu odpowie na te pytanie...

Michoss 21-12-2007 22:27

Gail General/mission

Kurizu 22-12-2007 11:58

Zacznijmy od tego że masz iść NIE do "busty bonecrusher" a do "bunny bonecrusher"
potem tak jak kolega wyżej zwrócić się do niej z szacunkiem "HAIL GENERAL"

@druid mission
Już nikt nie czyta naprawdę tego co npc ci pisze ?

Cytuj:

Padreia: It will originate from slimes that will swarm out of the sewers and infect every citizen with a deadly disease. Are you willing tohelp me saving Carlin?
Padreia: I knew I could count on you. Take this high intensified vermin poison. In my vision I saw some kind of 'pool' where these slimes came from.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11.