![]() |
Cytuj:
z ukrywaniem tajemnic to się spóźniłeś o jakieś pare dni :P Spoiler już jest od dawna ( z resztą szkoda że go ktoś opublikował tak bym się cieszył z rzadkich legów a tu zonk :( ) @down... nie tylko ty też poświęciłem na to ładnych pare h :( |
To sobie pomyślcie poszukajce poczytajcie bo to już jest przesada.. PRzez bezmyślne spoilowanie ten quest już nie jest niczym szczególnym a to, że sam sie meczylem zeby go zrobic bez spoila, nie ma teraz zadnego znaczenia ;\
|
90% społeczności tibijskiej to osoby od których trudno wymagać umiejętności logicznego myślenia, jedyne co im wychodzi to radość z wykonanego questu za pomocą spoilera...
Dobija mnie jednak fakt że mimo dokładnych spoilerów niejednokrotnie dostaje prywatne wiadomości "Jak? Skąd? Czym?"... Szczyt szczytów. To że spoilery pojawiają się tak szybko to nie jest dla osób publikujących je zabijanie RPG, serwisy prześcigają się w publikacjach żeby przyciągnąć użytkowników, konkurencja jest duża, kto pierwszy pokaże jak zrobić questa ten przyciągnie rzeszę odbiorców i to jego serwis będzie najpopularniejszy, update to do tego doskonała okazja :) Zresztą widać to na wikipedii erig'a... strona jest przeciążona :P Co mnie pociesza... do tego nie wiem czy ktoś doszedł... Po wykonaniu secret service otrzymujemy paczkę... Cytuj:
Cytuj:
Tibia kryje wiele tajemnic |
help
Mam 30lvl a podobno death ring quest jest od 30lvl? prosze o pomoc
|
...
Ja juz zrobiłem 5 misji nowych 4 sam i 1 z opisem bo sam na to bym nigdy nie wpadl :p
Na Terra amulet, death ring, 4 kamyczki i minion helm znalazlem sam tlyko na ozdobe tego sworda juz nazwy zapomnialem :) zrobilem z opisem Teraz biore sie za robienie questu na blue legs spróbuje zrobić bez opisów A i jeszcze jedno wiecie skąd można wziąć magma seta ?? widzalem ostatnio w kogoś w domku magma arma i legs |
Longaar ja tam coś czuje że trzeba czekać na nią do przyszłego update... i tak myślałem gdyby nie fakt hmm "dlaczego nie zaznaczył w takim razie questa jako <completed> " więc coś musi być w tym
zaś Death ring jest od 35 lvl |
Cytuj:
|
Spotykając w Tibii cukierki, czekoladki, czapeczki na urodziny Tibii i wiele innych shitów psujących klimat gry można się spodziewać że raczej przy dorocznej gwiazdce i wprowadzeniu mini update z Grynch Clan Goblins paczuszkę będzie się dało otworzyć w Wigilię i dostaniemy pomarańczki :] Wcale bym się nie zdziwił :D
|
Ukończyłem 13 misji Tibia Tales Questa - czy ktoś wie, czy jest może ich więcej ?
|
A w Quests masz napisane Tibia Tales Quest (complete)?
|
Cytuj:
Ja chciałem zrobić u Muriela na 31 levelu i się nie dało............. |
Zaczołem misje u npc dla druidow w carlin mowi cos o ztruciu wody przez slimow co ja mam zrobic by wykonac ten quest???
Jestem tutaj nowy |
co trzeba zrobic u npc lda druidow a carlin??????/
:) |
Cytuj:
|
czy wiadomo komuś czy oprocz nagród za poszczegolne misje jest jakaś nagroda za kompletny caly quest ??
|
Niech ktos napisze co trzeba powiedzieć dla Bustu Bonnecrusher zeby nam zleciła misje??? jak ją wykonac?
|
dzięki. miłego expienia:D
|
Cytuj:
właśnie niech ktoś w końcu odpowie na te pytanie... |
Gail General/mission
|
Zacznijmy od tego że masz iść NIE do "busty bonecrusher" a do "bunny bonecrusher"
potem tak jak kolega wyżej zwrócić się do niej z szacunkiem "HAIL GENERAL" @druid mission Już nikt nie czyta naprawdę tego co npc ci pisze ? Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11. |