![]() |
A będą jakieś nagrody? :>
|
Satysfakcja z wygranej ;]
|
O oerciak pilnujesz tego tematu jak michoss precla(nie, to nie obraza dla Ciebie ani dla michossa , tylko fakty stwierdzam) ^^
|
Cytuj:
EDIT: Ej, a dostane jakąś nagrodę za to, że jestem jedyną osobą która/której fake wbił się do WSZYSTKICH działów XD? @Down A ja nie wiem czemu ode mnie wymagają jej poprawy ;]. To było tam od samego początku ;]. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Znaczy na upartego można powiedzieć, że precel (bez odc. specjalnych) jakąś tam fabułę ma, ale to już tak upierając się Cytuj:
A tak to nie ma się szczerze z czego cieszyć - głos z rzyci każdy może dać. No, ale twoja kontrowersyjność ci popularność przyznaje, nie powiem. Gorzej, że za jakiś czas o preclu nikt nie będzie pamiętał (prawie :P). Bo wszystkim się przeje (tobie widze też się zaczyna nudzić) i bye bye maszkaro. Prowadze w 2 kategoriach (na chwilę obecną) Yay ^^ Dzięki wielkie - mam nadzieję, że taka tendencja się utrzyma :D Cytuj:
Piszę prawdę? Piszę. I jest git :D |
A właśnie ! Po co zrobiłeś ten temat? Będzie coś dla najlepszych? o.0
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
No chyba że ktoś z was coś wymyśli,bo ja mam nawał roboty w ogóle,a na dodatek nie wiem co takiemu zwyciężcy by dać o.O |
Jak mu zrobię specjala to dostane wpier**l, nie?
|
Cytuj:
Trzeba wymyśleć co innego. Choć jak dla mnie sam tytuł byłby wystarzcający |
Mam pytanie do was:wyborców i uczestników:
A ono brzmi tak: Ukryty tekst:
To zależy od was. Bo ja osobiście mam dość takich wypowiedzi. @Down: Twoja opinia,mimo iż wulgarna(i to bardzo ;p)oddaje w 100% co o nich myślę ;p |
Wy*******aj z nimi bo to tylko posty ludzi, którzy chcą się podlizać Michossowi i udawać, że są fajni a dla mnie to są kupą gówna -.-
|
Ja powiem idź mi stąd... Boże co za ludzie -.- LIZO DUPY !! Nawet się nie warz tego uznawać !
|
Nie, nie uznawaj takiego gówna. To są lizodupy ale się dziwie po jakie gówno podlizywać się Michossowi?<bez obrazy>
Ignoruj te beznadziejne posty... |
Dokładnie! Lubie precla, ale to jest przegięcie =.=" Nie uznawaj tych głosów, oni chcą sie tylko podlizać Michoss'owi...
@Edit: Cytuj:
|
Cytuj:
Nie licz. |
Jak na razie ludzie są za wywaleniem :)
Gdyby do tego doszło,Michoss i jego Precel straciliby po 3 głosy z każdej(prócz ostatniej)kategorii. Na dodatek wszyscy którzy lizali mu dupę dostają brak możliwości na ponowne zagłosowanie. Czyli: Caban Nadbaltycki yashima Celoz Avios(Jemu głosów jeszcze nie zaliczyłem,dlatego Michoss tylko traci 3 głosy) |
Uważam ,żeby unieważnić takich n44b-ów ,którzy chcą się tylko podlizać ,żeby wystąpić w odcinku lub w specjalu.
Hmm... nazwa odcinka? "Lizodupy"? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:50. |