![]() |
Różową bluzkę...
|
Cytuj:
@topik Nic konkretnego, kase. Kiedyś, jak byłem małą rybką, to miałem jakieś prezenty i w ogóle, a teraz już się tylko kase dostaje... Cytuj:
Cytuj:
@down .ban McAffrey 30d :< |
Cytuj:
Cytuj:
|
Noobrill prosił, żeby się pochwalił. ;;;
Kolejny klasyk Tolkiena (tym razem Dzieci Hurina... jea.), płyta Jimiego Hendrixa (kto wymyślił kupienie mi tego?), nowy numer CDA (w Szwecji to rarytas; żałuję, CDA się zeszmaciło odkąd przestałem czytać), portfel (na co mi drugi?), odwiedziny mojej siostry na Święta (***) i po Świętach mam się wybrać po nową kurtkę, bo wcześniej mi się nie chciało. To chyba jedyny prezent, z jakiego jestem zadowolony, bo ze starej już wyrosłem i głupio wyglądam. Aha, jeszcze kasa i słodycze, ale to chyba zbyt oczywiste, by pisać. |
Eee... Torbe sportową, słuchawki Creative'a do mp3, Toffife i 100zł, podkładke pod mysz Steelpad'a, bidon termiczny, skarpetki Nike'i, majtki Lama'y, bokserki Cotton World'u i tyle, rofl :D Połowa od rodziny mojej dziewczyny. Masakra ^^
|
Cyfrówkę + kartę 1GB + Drukarkę laserową. Taki secik :>
|
"Kryminalistyka" Brunona Hołysta, koszulka Iron Maiden, Tolkien - "Dzieci Hurina", pierścionek, tenisówki, Kronika Kobiet, kosmetyki. Aż się źle czuję, że tyle kasy na mnie wydali, nie ma co, wzruszyłam się. : )
|
Cytuj:
|
dostałem "ostatnie życzenie rypnięte mieczem przeznaczenia że aż się krew elfów polała" czyli 3 pierwsze tomy sagi Sapkowskiego oraz 300zł od ręki
|
Cytuj:
Z sagi to ty tu tylko Krew Elfów miałeś. śmiejmy sie B)B)B):evul::evul: |
Cytuj:
ziomus hahahaha:D:D8o8o:]:] ty to masz chumor :cup::cup::cup::confused:8o:] Żeby nie było offtopa: Kaska, kaska... |
Ja dostałem: kosmetyki, bluza, jeansy, spodenki, majtki, krawat, taki śmieszny kubeczek :), 200$ kanadyjskich i słodyce :p...
|
-logitech g5
-sweterek -siano |
iPhone 8GB, router bezprzewodowy Netgear + USB Dongle, "Lato w kuchni przez cały rok" Nigelli Lawson, długopis Cerruti, koszulka + spodenki do tenisa Adidas, bokserki.
|
Organki yamahy z Niemiec od staruszka i perfum jakiś tam od mamy. ^^
No zapomniałbym jeszcze kurtki z podobnym stylem do spodni. xD @down A jakby było to zażądaj za nie pol skarpety na pewno im przejdzie. xD |
Cytuj:
|
Eh to tak...Pióro naciągane , Perfumy , Lusterko ( żebym mógł sobie stawiać idealnie irokeza ;p) , Słodycze i 200zł nooo i chyba tyle :D
|
Cytuj:
Btw Co wy macie z tymi sweterkami? Gdyby mi ktoś dał sweter na święta to bym mikołajowi rózgę podpieprzył dla wiadomego celu. Nie cierpię swetrów... |
Kasa. Do tego sprzeda się expa na Infernie (chce ktoś? PM), kasę z Inferny na Allegro (chce ktoś? PM) i będzie gitara (dosłownie).
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:00. |