![]() |
może sami zrbimy łancuszki? ja zacznne :
Witam , ja i moja rodzina składająca sie z 3 gejów , 2 pedofilów i jendego starego kozła wykryła chorobę która może zabić człowike jest to **** ( chackniety i po***any alkoholik ) na ta chorobe jest tylko jedno lekarstwo Bubble to postac 200lvl przyjedź do przydupasia dolnego pojdz w lewą strone prawej ulicy i spotkaj się z alfonsem kiełbasą pamietaj aby dostac bubble trzeba miec 3 podpaski i jeden bilet na film lubie łańcuszki Prześlij to 5 osobom a dostaniesz w ryj Prześlij to 15 osobom a na serio dostaniesz w ryj Prześlij to 25 osobom a nie zaliczysz numerqu przez next 5000000 minut Prześlij to 35 osobom a sie wkuriwa i wyciągne ak-47 i za*******e ci szynke z lodówki THXALL RIGHTS BY GORGI :P |
Ja dostałem raz taki:
Cytuj:
|
Huh .. to chyba ja mam farta, bo jak narazie mało łańcuszków dostaję (jakoś 1 na tydzień). Jak wy dostajecie po 5 dziennie to można się tylko zachlastać. :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wersja light(dla znajomych)
Łańcuszek dla znajomych Magdy i Gołdzi : Ustawcie sobie status :" MIKOŁAJ NIE ISTNIEJE ... MOJE ŻYCIE STRACIŁO SENS.. http://forum.tibia.pl/images/smilies/frownx.gif " jezeli tego nie zrobicie bedziecie mieli na maxa z***anego sylwka a juz nie wspomne ze mikolaj was dopadnie gdzies w krzakach... http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif jezeli natomiast ustawicie sobie taki statuS to dpotka was ogrome szczescie w postaci usmiechow MAGDY& GOŁDZI & COMPANY http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif WESOŁYCH ŚWIĄT I NIE ZAPOMNIJCIE O STATUSIE !! "PS(); Wersja full(dla nieznajmomych) To jest idjotyczny Łanicószek dla znajomyh i njeznajomyh Magdy (rzęsy) i Gołdzi: Jerzeli maż w dópje łańcószki to tym bardziej pżesyłai go dalei Bydź morze popsójeż następnej osobie chómor na śwjenta http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif Dołączcie do TYSJENCY takih optymistuw jak my i podobnie jak oni óstawcje sobie statós: "MIKOŁAJ NIE ISTNIEJE ... MOJE ŻYCIE STRACIŁO SENS.. http://forum.tibia.pl/images/smilies/frownx.gif" jerzeli tego nie zrobicie bedzjecie mjeli na maxa z***ane świenta TO NAPRAWDĘ DZIAŁA; Romek nie pżesłał dalej tego łańcóżka i nie óstawił sobje opisó; zanim pojawiła się na niebie pierwsza gwiazdka zhajcała mó się hoinka a Gutka starą popieściły stadionowe lampeczki, Marcela ruwnierz tego nie zrobiła i wszystkie jej domowe zwieżaki dostały sraczki a nie wspominamy o tym, jak Mietka dopadł mikolaj w kżakah... jerzeli natomiast óstawisz sobie taki statós i prześleż to guwno dalej; spotka Cię ogrome szczescie w postaci ósmiehuw MAGDY& GOŁDZI & COMPANY http://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif Hojinka spali się tylko częściowo, zwieżaki dostaną sraczki ale w Wielkanoc, Róskich na stadijonie o*******i słórzba celna a Mikołaje w następne święta będą badani pod względem pedalskich odróhuw Stwożyliśmy ten łańcószek od tak sobie w kilka minet więc morze zawierać drobne <blee>ndy ale i tak nie mósi Ci sję podobać WESOŁYCH ŚWIĄT I NIE ZAPOMNIJCIE O STATUSIE !! http://forum.tibia.pl/images/smilies/tonguex.gif I jak tu nie kochać ludzihttp://forum.tibia.pl/images/smilies/biggrinx.gif P.S Zostawiłem pisownię orginalną. Edit:Co do tych dzwi obrotowych. "Wszystko jest możliwe, tylko trzasnąć dzwiami obrotowym się nie da." To jest orginalna wersja przysłowia. Chodzi tu o to, że zwykłym dzwiamy da się trzasnąć o futrynę, a obrotowymi nie. Dzwiami obrotowymi można kogoś udeżyć/przywalić/powalić/uszkoadzić/zabić itd, ale nie można kogoś "trzasnąć". Trzaska się w futrynę(jeżeli chodzi o dzwi). Można kogoś trzasnąć pięścią/deską/krzesłem/... ale wtedy to już inna historia. |
Next
Nastepny łańcuszek:
Istnieje polska strona gdzie zbierane sa pieniadze na sztuczne serce www.polskieserce.pl naciskajac na skarbonke w ksztalcie serca wspomagasz te akcje o 5groszy.To niewiele ale jest duzo ludzi z dobrym sercem. Mozesz kliknac tylko raz dziennie na te skarbonke.Wyslij ten list jak najwiekszej liczbie osob. Nieno głupszego łańcuszka niewidziałem:( |
Cytuj:
|
@LOLO ja dostałem coś podobnego
Mam cos dla Ciebie a sprobuj mi to przerwac , ja sama nie lubie roznych lancuszkow (sa wk...) ale to jest cos innego... Istnieje polska strona gdzie sa zbierane pieniadze na sztuczne serce : www.polskieserce.pl , naciskajac na skarbonke w ksztalcie serca wspomozesz ta akcje o 5 groszy. To nie wiele ale jest duzo ludzi z dobrym sercem. Mozesz kliknac tylko raz dziennie na ta skarbonke. UWAGA jesli wyslesz to: 15 osobom - jestes wielki duchem sercem i moze czyms jeszcze ... 10 osobom - masz 2 rece (lewe) i 2 nogi 5 osobom - jestes inwalida 3 stopnia 0 osobom - jestes warzywkiem Przesylam to do lubianych osob. Czyli do Ciebie. Jutro o 13:25 Stanie cos dobrego , przygotuj sie na najwiekszy szok swojego zycia ... Ktokolwiek przerwie ten list lancuchowy bedzie mial przeklete zwiazki Tu mama Karoliny. Ona jest bardzo chora. Będzie mieć operację nogi. Groziła jej amputacja, ale jest szansa na uratowanie jej. Operacja ta jest, niestety, bardzo kosztowna. Za każdą przesłaną do jakiejś osoby wiadomość serwer Gadu-Gadu obiecał przeznaczyć 10 gr. Jeśli wyślesz tą wiadomość do 30 osob, pokaże Ci się filmik komediowy. Daję słowo, uśmiejesz się! Jednak mi i Karolince nie jest do śmiechu. Porszę cię, wyślij tę wiadomość do przynajmniej 30 osób, a pomożesz Karolinie. Ty nic nie płacisz, a przeznaczysz na jej operację aż 15 zł! To dla nas bardzo dużo, a ty poświęcisz jedynie 1 minutę na przesłanie tej wiadomości do 30 osob. Dziękuję w imieniu swoim __________________________________________________ _______________ Najbardziej mnie dziwi jak tacy "mądrzy" ludzie próbują kogoś namówić że za kliknięcie tu i tam ta i ta osoba albo to i to konto dostaną 1 grosz :| Ja olewam takie łańcuszki |
Cytuj:
A można wiedziec co to jest za link????? 8o |
A oto SUPER ŁAŃCUSZEK ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Prześlij to 100 osobom, a gratis dostaniesz mikser! Prześlij to 200 osobom, a odkurzacz CLATRONIC będzie twój! Prześlij to 537 osobom, a każda panienka będzie cię chciała zaliczyć! Prześlij to 666 osobom, a będziesz mógł podpisać z szatanem pakt o przedłużenie życia! Dodatkowo, jeśli wyślesz to w przeciągu 10 minut pokaże się filmik, jak pewien kretyn wysyła ten łańcuszek! Nie wiem jak to działa, ale działa! Jeśli nie wyślesz tego nikomu to jutro w południe zmiażdży cię tabun pędzących słoni, a dobije cię szwadron gigantycznych wiewiórek żołnierzy!!! |
Jeśli mnie kochasz, prześlij mi 1
Jesli mnie bardzo lubisz, prześlij mi 2 Jeśli mnie lubisz, prześlij mi 3 Jeśli mnie nie lubisz, prześlij mi 4 Jeśli mnie nie nawidzisz, prześlij mi 5 Jeśli mnie nie znasz, prześlij mi 6 Jeśli nie masz o mnie zdania, prześlij mi 7 Jeśli myślisz, że jestem ładny/ładna, prześlij mi 8 Jeśli myślisz, że jestem brzydki/brzydka, prześlij mi 9 Jeśli chcesz dostać buzi, prześlij mi 10 Jeśli chcesz ze mną chodzić, prześlij 11 Jeśli kochasz mnie, jak siostre/brata, prześlij 12 UWAGA! Prześlij tą wiadomość do wszystkich [bez wyjątków], których masz na swojej liście kontaktów, aby dowiedzieć się, co o Tobie myślą odpisz koniecznie KU*WA jak ja nienawidze takich łańcuszków już nie wytrzymuję nerwowo, ale to faktycznie dziewczyny najczęściej rozsyłają takie łańcuszki, ale dzięki za tamte z tym wiesiem itd będę je wysyłał każdej babie jaka wyśle mi następny łańcuszek :evul: EDIT a z resztą już mówiłem wielu osobom na gg, żeby mi tego nie wysyłały bo to jest wku*wiające, najczęściej mówiły że spoko nie wyślą następnym razem, a potem od tej osoby łańcuszek+dopisek: jak ja cie lubie wkurzać |
@ blebleble
mam do powiedzenia bardzo wazny komunikat - napisze go tutaj - moze przeczytacie - komunikat brzmi: WY*******AC Z ŁANCUSZKAMI TAKIE COS NICZEMU ALE TO QRWA JEGO MAC NICZEMU NIE SLUZY!!! zapycha tylko siec QRWA JEGO *******ONA MAC :} - jak wierzycie ze wysylajac 20 po*******onych wiadomosci do 20 ludzi bedziecie mieli a) wielki dom b) szczescie w milosci c) za***isty samochod d) jakies inne a nie wysylajac to jak wyjdziecie z pokoju to sie na was szafa zwali i zginiecie TO JESTESCIE PO*******ENI ;] (bez urazy) wielkie dzieki za wysluchanie ;] (rozdalem juz 4 ignory na gg i nie chce rozdawac wiecej) teraz troche informacji (z pierwszej lepszej strony o spamie i lancuszkach): listy te wywoluja niepotrzebne zamieszanie, obciazaja lacza przez zbedny ruch w Sieci. Wysylajacym spamy moze tez chodzic o zebranie bazy danych adresow e-mailowych w celach komercyjno-marketingowych (chodzi oczywiscie rowniez o mail) Co zrobic w takich sytuacjach - bo czasem nie wiemy, czy to zart, czy tez sprawa powazna? Jesli chodzi o lancuszki, osobom niewierzacym zaleca sie dalsze niedowiarstwo, osobom wierzacym przypomina sie, ze wiara w moc lancuszkow jest wykroczeniem przeciwko pierwszemu przykazaniu dekalogu (nalezy wierzyc tylko w Boga, a nie w jakies tam moce pocztowe, nawet jesli chodzi o poczte elektroniczna). to dokladnie tam jest |
Next
UWAGA UWAGA W PIATEK O GODZINIE 22.00 PROSIMY WSZYSTKICH O BYCIE NA GG BĘDZIEMY POBIJAĆ POLSKI REKORD ŻÓŁTYCH SŁONECZEK CZY NIE CHCESZ ZOBACZYĆ JAK TWOJE GG MA SAME ŻÓŁTE SŁONECZKA NO PEWNIE ŻE CHCESZ MACIE BYĆ ROZEŚLIJ TO DO WSZYSTKICH KTÓRYCH MASZ NA GG
Nieno ten ma jakis sens ale łańcuszek jak łańcuszek nienawidzeX( Dziś dostałem nowy:( Prześlij tą wiadomość wszystkim , których masz na gg a dowiesz się co o Tobie myślą inni. Każdy odeśle Ci tą buźkę, która wyraża jego uczucie do Ciebie. A buźki są następujące: -- Kocham Cie! -- Szaleje za Tobą! -- Chcę Cię mocno uściskać! --Chcę Cię pocałować! --Myślę o Tobie! --Jesteś dla mnie aniołkiem! --Podobasz mi się! --MmM.. Zakochałem/am się w Tobie! --Chcę Cię bliżej poznać! --Mam dla Ciebie kwiatuszek! --Fany KOKSIK z Ciebie! --Fajną masz pupcie! -& Chcę się z Tobą lizać!-- slonko Ty moje!-Bardzo Cię lubie! --Jesteś spoko! Czemu akurat ja je dostaje:( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |