![]() |
Heh, dobre. Na pewno lepsze niż te poprzenie paski. Czyli jednak na serio pomysły biorą się z życia. ;p
|
Przeczytałem starego Klevasha i szczerze mówiąc na 8/10 , kontynuacja jest na 10/10. po prostu miodzio!
|
|
Jupi :D <hhhhhhhhh10>
|
Myślę, że "Klav'isch" brzmiałby lepiej.
|
Całkiem możliwe, ale wtedy mi to nie wpadło do głowy. Zresztą wg początkowego pomysłu imię Klev'esh miało brzmieć poważnie.
|
Lepiej Clev'er, ku chwale tanich wyrobków.
Ad. paska - true, tyle, że Miszy pomagał w robieniu Herbi Oxyna. |
Ja nie wiem czy ty nie masz, Zając, pomysłów? Przecież Orog to temat tak ciekawy do robienia pasków jak schnąca farba. Jego multikonta i noobostwo już nikogo nie śmieszy ani nie dziwi.
Teraz jest żałosny. I jeśli będziesz o żałosnych osobach robił fake`i to spadną one to poziomu tychże osób. ;< |
|
Takie sobie. Nie jest zle chodz to kolejny paskowiec o noobie. Zreszta to prawda ze teraz jest coraz wiecej takich osob co mowia PL??//?/ ;p
Zrob cos fajnego zeby mozna sie bylo posmiac xd |
Mało śmieszne...
|
Eeee, E?
To jest fake paskowy humorystyczny czy filozoficzny? Bo się pogubiłem. Jeśli humorystyczny to masz kiepskie pomysły, że akurat na taki wpadłeś? Pospolite w Tibii, oczywiste dla wszystkich, itd. 3/10 Jeśli filozoficzny to dobry, 10/10 |
@Ten fajny o Orogu:
Tak, on rządzi xD Najpierw był tu jako "Orog", później pojawił się na pomocfake, gdzie wypuścił fake'a który wszystkim się podobał (a tak dokładniej to była ironia), później odszedł (przeze mnie! :D) i tutaj przybył jako "chiny"...Później znów był na pomocfake, ale korzystał z konta, które było uznane za innej osoby czy coś xP (dzisiaj dostał bana, więc...strzeżcie się!) ;D @topic: Spoko ;d 10/10 nie mam zastrzeżeń. |
Jakieś dziwne te siano ;/....
coś kiepskie...ale na 7/10 sie nada.... |
Cytuj:
A GO POJECHAŁEM HAHA Nie, nie wiem o co mu chodziło z Herbim. ;p Tzn. w fejku mi nie pomagał, resztę pozwolę sobie zostawić bez komentarza... |
Niektóre zaje***te niektóre troche denne a ocena za wszystkie to 8/10
czyli dobry fake według mej skali |
Podoba mi się określenie "fake filozoficzny". Aż zastosuję je w pierwszym poście :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |