![]() |
Cytuj:
|
wiem wiem ^^ wygladam na 10 a zachowuje sie jak bym mial tak z 6 co nie? wlasnie takie juz zycie ;s
do ktoregos tam wczesniej tego co mowil ze mam sie pierdolnac: od kamerzysty :wiesz chlopak na rapowaniu to ja sie znam , a ty lepiej sie pierdolnij sam, bo walisz takie tu glupoty, ze az na dupie robia sie poty, kurwa co ty tu robisz wogole, jestes 0 powiem ogolem, chcesz mi dojechac 8-latek ci pojedzie, mam ten styl tak jakby po sasiedzie. dalej chcesz sie jechac jak mi przykro... dobra zbijam stad na piwko a do tego pana up^^ pokaz sowje zdjecie albo nagraj filmik i pokaz jaki z ciebie kulturysta :> |
Miałem już nie pisać...
Ale za bardzo mnie roz¶mieszyli¶cie 8o "ponownie" Kamerzysta taki wypiot!? haha chciałbym z nim solo, uwierz mi stał by z 2 sec... on ma czarny pas? karateka? w dupe niech se wsadzi swój pas, wiesz co to Tajski box? Wasz kamerzysta złożył by sie na lowkicka Widze też ze twoj idol to Mezo Gl |
...
tajski box?? dobra sorry przepraszam juz nie bede tu cie wyzywal bo mnie pobijesz jakims takim arcy mega chwytem...A umiesz jak chuck norris? tak z polobrotu? nagraj filmik i daj go tu doda to troche powagi do naszego tematu. Cos masz do Meza?? Nie no tylko go w to nie mieszaj ok? On Ci nic nie zrobil...Nie no na pewno ty go nigdy nie sluchales wiec jestes elo ziom.
Kamerzysta xD elo elo |
y: ja mu zrobiłem epulsa
x: no gratulacje jeste¶ kozak xD ŻALosne ale da się ogl±dać Czwartek był dobry :D |
..
babcia probowala wcisnac kazdemu krzaczek:P
Vaner team postanowil jej troche pomoc i podrzucil bombke Kamerzysta elo elo xD |
;D o tym podforum pamięta TYLKO Atimcia niestety:-( a szczególnie o mnie:'-((((
|
Mi sie bardzo podobaj± wszystkie filmy xD
|
Cytuj:
|
AHahahhaahahahahhaahhahah, na tym filmie co w autobusie byli¶cie było widać tak± morde w tle jak kamerowali¶cie tego Pawła czy jak mu tam, żal widziałem tego leszcza xDDD. Filmiki takie sobie.:P
|
mozliwe ;d
|
Re:
Przesadzacie, lecz z bombk± dla babci było fajne :D
|
Wasza stara kisi ogóra.
|
Cytuj:
|
ehh... pisanie takich pierdół że na rl Cie pobije itp jest dla mnie żałosne...
Zgadzam sie że filmy s± do bani no ale cóz nie musze odrazu pisać "masz w pierdól jade po Ciebie" tylko dlatego że mi się filmik nie podobał..... próbujcie dalej może jakis bedzie najs:cup::D |
Olsztyn ach :D Ale może być tylko lekka żenada :baby:
|
Cytuj:
Ejjjj no ja sie ciebie boje :S boje sie tajskiego box'a bauwhawuhauwhawuhauw tajska skrzynka, ej wez ten typek niech sie ciebie boi bo go rzucisz tajska skrzynka :< ja wezme wieksza skrzynke i gryziesz glebe boshe co za gosc straszy na forum skrzynkami :\ wiesz co ? nub z ciebie yolllllllll tajski box ty nawet pewnie nie wiesz co to jest =P nie wiem ! nie zaglebiam sie ale przerazasz mnie :fear: :( A i jeszcze jedno. Smiejesz sie ze ma idola Mezo ta ? Wolalbym byc na jego miejscu i miec idola mezo niz na twoim i miec enrike iglesjasa Ironia_mode_off >.< |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:22. |