![]() |
Marcin twego tematu o opcji szukaj już nie ma ;<
Chłopaki jak będziecie od¶wieżać mój temat o błędach klienta tibijskiego: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=164974 to ja będe od¶wieżać ten temat NIECH BĘDZIE NA WSPÓLNIE B) |
Od¶wieżam
Post Od¶wieżacz !
Wiecie po co go pisze ? Chyba już wiecie, Aby temacik był u góry. Thank you. |
Co do tematu to ja mógłbym zrobić sam takie co¶ pod Tibię 8.1. Widze, że Ľle się zabrał do tej sprawy. Ale w jego filmiku najbardziej podobały mi się te skrypty :P.
|
Zauważyli¶cie, że ostatnio znowu zaczynaj± dawać linki do Shadow Rexa?
@down Ten temat jest stworzony do niepotrzebnego od¶wieżania, looknij wyżej. |
@up: Kopu, kopu? Zauwazylem tylko tyle ze niepotrzebnie odswiezasz temat.
@topic: Shadow Rex rlz |
E Marcin nie zauważyłem
|
TUTAJmożesz znale¶ć filmik. Wszystko to fake :/
|
Od¶wieżam
[CHAR]Shadow Rex[/CHAR] powinien usun±ć filmik z YT przynajmniej. Możliwe, że te 32425432534536256546437546875 noobków przestanie dawać linki. Offtopic: www.szadołrexzdobyłspikesłorda.com.jutube To widać często na forum |
@up
Tja... Już widze jak usówa ^^ Stracił by swoich 32132156469752 fanów(czyt. noobów). |
Cytuj:
powinien [usun±ć wszystkie filmiki z YT skoro uważacie że to fake] ma spike sworda to ma niech sie nim nie podnieca bo to pokazuje jakim bendzie noobemX(X( |
chcialem cos dolozyc aby udowodnic ze to fake!
gdy otwiera skrzynke spike sword pisze lacznie "spikesword" tak jest tylko z longswordem czyli blad w fake, gdy pije lf, pokazuje sie z ziemi i leci do gory, tak jest na ots, dokladnie wam powiem ...FAKE JAK NIC! |
Na koncu filmu jest napisane ze to fake i zadna sila chyba ze wielkiego gma , cma czy innego popapranca z cipsoftu tego nie zmieni.
|
Cytuj:
Je¶li to jest spolszczona wersja to podaj mi jej link, wtedy ci uwierzę. |
@Up
A komu zależy na tym żeby jaki¶ spamer w cokolwiek uwierzył? Wszystkim wisi co ty o tym my¶lisz. |
Temat do przyklejenia _/ Nic dodać nic uj±ć _/
|
Refresz, ludzie znowu zaczynaj± się podniecać Shadow Rexem.
|
To chyba nie jest powód do rado¶ci.
|
@Up
No raczej... Shadow Rex był i będzie :P... No przynajmniej cos sie dzieje na rooku... (trzeba patrzec na to z dobrej strony!) Mysle ze temat ten jest do przyklejenia :P |
Proponuję zamkn±ć, żeby chociaż tu nie poruszać tego tematu.
Zniesławianie plx. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15. |