![]() |
Dobry pomysł z tym działem ;)
Ronald do roboty , harmonia czeka http://www.tibia.pl/forum/images/smilies/cool.gif @Dr.Unknown plz zmień obraz w podpisie bo to naprawde w****ia jak ten napis do złudzenia przypomina SZOZupak |
Dobry pomysl z tą gazetą i wywiadami B) Ale czy odpali ?Mysle ze tak chociaz zalezy z kim sie gada xD Jeden ci powie Spier***** a inny chętnie udzieli odpowiedzi :) mnie mozecie "przesluchiwac" tylko nabije lvlq :baby:
|
Jak dla mnie bomba , tylko trzeba to dokladnie rozplanowac...jakies działy (wojny,newsy etc.) .
|
COOL musze mieć taka koszulkę i kubek (bende szpanował przed klasą hihih) ale pomysl cool tylko jak zdobyć koszulkę :tongue:
|
Gazeta?
Wy tu gadu gadu, a ja się wziołem do roboty . Jeden artykuł napisany i bede sie zabierać za drugi :]
|
Wow ... nienawidzę tibia.pl, ale chyba mogę kilka wywiadów i reportaży z Solery porobić :D już szykuję sobie wywiad z Javadu - vice-liderem DOL :]
|
Hmm.. tak jak większości czytelników pomysł na gazetkę bardzo mi się podoba(nie tyle na samą gazetkę co na wywiady- o ile bedą prawdziwe), ale bardziej interesuje mnie ten konkurs z koszulkami. Z tego co zrozumiałem mamy wam wysyłac grafiki stworzone przez nas na kompie?? Czy grafiki znalezione przez nas i nadające sie do umieszczenia na koszulce?? Czy wysyłania pocztą gotowych projektów( teraz zastanawiam się czy prowadzicie korespondęcje listowną :D)?? Bardzo bym prosił o odp.
|
Dobra, to ja już zamawiam kubek :D Do gazetki raczej nie napisze (może jedynie z gościem, który od 11lv siedzi na DSach :P) ale chętnie sobie poczytam. Możnaby też przygotować wersję gazetopodobną, wydawaną np. co tydzień lub miesiąc, w której znajdowałyby się najważniejsze informacje ze świata Tibi.
|
! ! ! !
Bardzo dobry pomysl :). Spodobala mi sie ta propozycja... widze ze duzo sie zmienia na tibia.pl. Gratuluje :) A co do gazetki to mozliwe ze uda mi sie cos wyskrobac http://tibia.pl/forum/images/smilies/biggrin.gif <Edit by Vanessa> Edytuj posty :). |
No dobra, ale czy ktorys z moderatorow jest w stanie powiedziec kiedy ta gazetka powstanie???
|
Ok dałem już jeden wywiad , maybe one more?! A i no właśnie kiedy powstanie wreszcie te forum?
|
Nie no super...Wysłałem 35 godzin temu artykuł do Gimiliego a on mi nawet nie odpisał...chyba wyśledo iinnego modka bo nigdy sie nie doczekam...
|
Robi sie coraz ciekawiej:) I mam w związku z tym pytanie (przejrzałem wątek ale jeszcze ono nie padło): czy w gazecie będzie możliwe zamieszczanie niektórych artykułów tudzież wywiadów z Tibianews? Zdarzało mi się pare razy stamtąd brać różne rzeczy (nawet na to forum), i wiem że Excessus jak go ładnie poprosić nie stwarza żadnych problemów, a nawet patrzy przychylnie byle zaznaczyć że to pochodzi z tibianews.net... I czy zrobicie na forum jakiś osobny dział z sugestiami co do gazety, czy zamieszczać je tu? Chociaż już teraz jest tu mały bajzel...
Pozdrawiam. |
Ja chętnie moge pisać dla gazety. Mam w tym doświadczenie redaguje gazetkę szkolną. :D
|
Cytuj:
@stu mamy pozwolenie na tlumaczenie i zamieszczanie artykulow/wywiadow z tibianews na naszej stronie |
Dal mnie to bardzo fajny pomysł sam juz wysłałem jeden artykuł do Vanessy
mam nadziejee ze go wrzuca na farum ;) A jak nie to mam juz pomysl na nastepny artykuł :D :D |
Bardzo mi się podoba pomysł z gazetką ;) Myslę, że pomoże on wyjaśnić niektóre plotki, które chodzą na każdym z Tibijskich światów :)
Gratulacje za pomysł ! |
Już wcześniej myślałem o koszulce z motywem z Tibii, chciałbym mieć na plecach wielki napis 'br?' zwykłą czcionką : )
|
super cieszę się, że nareszciekażdy serv będzie miałwłasne forum
|
Nie no dla mnie pomysł jest bomba tylko mam pytanko ????
Jak macie zamiar rozprowadzic te kubki czy koszulki po całej polsce i kiedy je wprowadzicie jak juz bo ja bym chetnie kupil po kilkanascie kompletow kubkow czy szafe koszulek :D . A i jak bedziecie je sprzedawac tylko w niektorych miastach prosze o Iławe (na mazurach) lub olsztyn :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:54. |