Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Prace na konkurs - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15901)

Gtyk 05-11-2004 15:34

a jak sie moje podoba?:>

limenu 05-11-2004 15:53

a jak wam się podoba mój "ala matrix" ?

zrobiłem go w skali 1:1, już gotowy do wykorzystania :)

@up... świetne, a nawet genialne, jeżeli miecz jest twój.
@down

sadysta :D

Magus 07-11-2004 07:36

@Dr. Unknown i inni
****a mać, to jest temat do komentowania a nie w****iającego dopytywania się "a moja, a moja?", "a moja ktoś widział?". Skoro nikt ich nie skomentował to widocznie są one do dupy. Jezeli zobacze jeszcze jeden post w tym stylu osobiście wręcze wam bany na miesiąc.

roland 07-11-2004 17:23

Panie Cymcymek, masz pan może prawa autorskie do tych obrazków?

Dr.Unknown 07-11-2004 17:40

@Cycośtam
Allle się napracowałeś, chyba ci się procek spalił jak to na googlach szukałeś...(ja mojego draga znalazłem,a ale na koszulke trzeba było go wrzucić i napisy zrobić).

Emil1 08-11-2004 17:41

Kubek Youri'ego jest genialny. Jeden z najlepszych projektów w całym temacie. Mi osobiście nie podobają się koszulki gdzie napis: "tibia.pl" jest duży. Bo w takiej koszulce wyglądał bym jak chodząca reklama. Tibia.pl to może pisać co najwyżej na netce xD.

Vegefa Ziom 08-11-2004 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emil1
Kubek Youri'ego jest genialny. Jeden z najlepszych projektów w całym temacie. Mi osobiście nie podobają się koszulki gdzie napis: "tibia.pl" jest duży. Bo w takiej koszulce wyglądał bym jak chodząca reklama. Tibia.pl to może pisać co najwyżej na netce xD.

A ty myślisz, że ta bluzka to nie ma być reklama?:p Ty się cieszysz, że łazisz w koszulce z napisem tibia.pl, a oni cieszą się z zupełnie tego samego powodu, jak chcesz najzywklejszą koszulkę to tu nie kupuj tylko w pierwszym lepszym sklepie.
A kubek faktycznie r0x :)

Zyraf 08-11-2004 20:32

@up
hehehe
no to ja poprosze pieniadze bo ja w szkole robie reklame na ławkach :P
na każdej ławce, na której siedze jest adres Tibia.pl :P
może dojdzie nowych członków :P

Bambuko 08-11-2004 21:00

Jak widzisz my tu rozmawiamy o reklamach, za które ty płacisz:P

MayGyver 09-11-2004 10:16

ostrzezenie
w kazdym poscie ma znajdowac sie klauzula dotyczaca praw autorskich
jestem autorem badz nie jestem

jak zobaczylem rysunek bodajze autorstwa Royo to zdebialem
przeciez koles nie ma praw do tego

Togashi Yokuni 09-11-2004 21:13

@Roland
Won od Cyma!!! I przestan mowic o prawach autorskich panie ideał... przypomniam ci i bede ci wypomnial do konca twojego zycia na tym forum o rysunkach wzietych z L5k i msylales ze sobie je przywlaszczysz i wyjdziesz na mocarza rysownictwa... jak ty jestes debilem nieznaczy ze inni tez sa...
@Dr.Unk
Co tak ostro? a twoj pierwszy post z propozycja? Avatar Doba LOL, nc...

Dr.Unknown 09-11-2004 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Togashi Yokuni
@Roland
Won od Cyma!!! I przestan mowic o prawach autorskich panie ideał... przypomniam ci i bede ci wypomnial do konca twojego zycia na tym forum o rysunkach wzietych z L5k i msylales ze sobie je przywlaszczysz i wyjdziesz na mocarza rysownictwa... jak ty jestes debilem nieznaczy ze inni tez sa...
@Dr.Unk
Co tak ostro? a twoj pierwszy post z propozycja? Avatar Doba LOL, nc...

hehe, wiem o co chodzi widziałem zdjęcia z waszych huntów:), wiesz wkórzyłem się, bo mógłby coś od siebie dodać.

Przybitek 25-11-2004 20:25

Mi sie ten kubek i talerz podoba ile by taki komplecik kosztowal(1 kubek i 1 talerzyk)?? :D
bym chyba zakupil pisac priv mesage jakby co :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05.