![]() |
a jak sie moje podoba?:>
|
a jak wam się podoba mój "ala matrix" ?
zrobiłem go w skali 1:1, już gotowy do wykorzystania :) @up... świetne, a nawet genialne, jeżeli miecz jest twój. @down sadysta :D |
@Dr. Unknown i inni
****a mać, to jest temat do komentowania a nie w****iającego dopytywania się "a moja, a moja?", "a moja ktoś widział?". Skoro nikt ich nie skomentował to widocznie są one do dupy. Jezeli zobacze jeszcze jeden post w tym stylu osobiście wręcze wam bany na miesiąc. |
Panie Cymcymek, masz pan może prawa autorskie do tych obrazków?
|
@Cycośtam
Allle się napracowałeś, chyba ci się procek spalił jak to na googlach szukałeś...(ja mojego draga znalazłem,a ale na koszulke trzeba było go wrzucić i napisy zrobić). |
Kubek Youri'ego jest genialny. Jeden z najlepszych projektów w całym temacie. Mi osobiście nie podobają się koszulki gdzie napis: "tibia.pl" jest duży. Bo w takiej koszulce wyglądał bym jak chodząca reklama. Tibia.pl to może pisać co najwyżej na netce xD.
|
Cytuj:
A kubek faktycznie r0x :) |
@up
hehehe no to ja poprosze pieniadze bo ja w szkole robie reklame na ławkach :P na każdej ławce, na której siedze jest adres Tibia.pl :P może dojdzie nowych członków :P |
Jak widzisz my tu rozmawiamy o reklamach, za które ty płacisz:P
|
ostrzezenie
w kazdym poscie ma znajdowac sie klauzula dotyczaca praw autorskich jestem autorem badz nie jestem jak zobaczylem rysunek bodajze autorstwa Royo to zdebialem przeciez koles nie ma praw do tego |
@Roland
Won od Cyma!!! I przestan mowic o prawach autorskich panie ideał... przypomniam ci i bede ci wypomnial do konca twojego zycia na tym forum o rysunkach wzietych z L5k i msylales ze sobie je przywlaszczysz i wyjdziesz na mocarza rysownictwa... jak ty jestes debilem nieznaczy ze inni tez sa... @Dr.Unk Co tak ostro? a twoj pierwszy post z propozycja? Avatar Doba LOL, nc... |
Cytuj:
|
Mi sie ten kubek i talerz podoba ile by taki komplecik kosztowal(1 kubek i 1 talerzyk)?? :D
bym chyba zakupil pisac priv mesage jakby co :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05. |