![]() |
X
Moglby ktos umiescic jeszce raz ss z tym small stone? bo mi sie nie wyswietla ;s
|
Poradnik ładny... Ale nie do tego mam zastrzeżenia ^^:
@Do osób, które narzekają na to, że mapki są dupne - zróbcie lepsze. Pogadamy. @Do tych, którzy gadają o Demonie (jako potworku): On jest dla FACC też, ale nie da się go bić. Znajduje się w podziemiach IotK, jeśli się nie mylę. ;) Demony do zabicia są tylko dla PACCa. |
NIEzly ^^
Jednym slowem full wypas widac ze modek kawal dobrej roboty! :D
Widac ze sie postarales NARX i gratz |
wypasione!!! :D :D :D
|
Ja sobie szedlem do jaskini troli :D schodze nadol i zabijam pare trolli i dziwie sie co to za maly lasek tam jest pod ziemia wchodze miedzy drzewa i wpadlem w dziure (patrze jakas dzwignia i tabliczka)pomyslalem ze jest to droga do demona dla facca X(
|
30 minut i z mapek zrobiłem sobie markery na mapce w Tibii :)
Btw. 15 mapka coś nie wchodzi. [chyba jedna z większych...] |
Siema
Ale sie napracowałeś a do kąd ty tak w ogóle doszedłeś;)
|
Heh ...
Wescie otpowiadajcie szybciej a nie co roka post :/ i mi tesz nie pokazuje sie ten obrazek 8o
|
WY tu kurfa nie powinniscie narzekac na ten poradnik, bo jest dobrze napisany i nie ma co sie pierdol czepiac. Inna sprawa ze dojsc do tego questa czy demoni dalej to jest katorga nawet z mapka ze wzgledu na te labirynty, wiem bo ostatnio sam tam szedlem ;p
Czekam tylko na 60lvl i wrl xD |
Poradnik...
Poradnik jest supcio i bardzo dobrze zilustrowany!!! Myślę że komuś się napewno przyda! co prawda fajnie by było jak by droga była zaznaczona na niebiesko bo coś nie bardzo widze ale poradnik JEST SUPCIO!!! :) :D :p ;) B) :] :D :)
edit: a w ogóle to jak ma się np.: 35 czy tam 36 lvl to nie można z tamtąd wyjść?!? :) :p :) |
PORADNIK jest do bani i jebany na ryj:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :evul: :evul: :evul: :evul: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :] :] :D :D :o X( X( :confused: :confused: :D :D :D :D :D :D :D :D :evul: :evul:
|
Spoko poradnik tylko że troche to dla mnie zakrencone jak sie tyle sceneruw oglonda:D :D
Cytuj:
|
bardzo fajny poradniczek, a mapki niczego sobie! Ja tam wszystko widze!!Nie rozumiem tych wszystkich którzy cie krytykowali za ten poradnik bo chyba nie mieli powodu. jest on niemalże perfekcyjny!! 11/10 hehe super dzieki ci smigam z kumplami tam.Pozdro dla ciebie!!
|
Ehhh.. Mogłbyś zaznaczyć białym kolorem, a nie czerwonym. Tak to nic nie widać.
Za przejrzystość : 2/10 Za treść : 9,5/10 :P |
:)
tnx teraz wiem ze sie nie zgubie ;p
|
Poradnik jest w pewnym stopniu męczarnia, bo po jego czytaniu/ogladaniu odechciewa sie isc na te warlocki.
W koncu ktos mogl by pomyslec nad zrobieniem do tych lini strzalek/gryfow co znacznie uprosilo by odczytywanie jego. |
ja tam dolazlem spokojnie... dz za poradnik przydal sie
|
Na Demonie Jest Gdzieś Warlock
Możecie powiedzieć gdzie bo w opisie questu jest napisane ze można spotkać warlocka ale nie napisali gdzie ;( i czy on jest dla facc?
|
cos sie mi screeny nie otwieraja , jak znam zycie wina mojego kompa.
poradnik ogolnie ladny tylko: -razi mnie w oczy tytul , nie wiem czemu, " Jak dojsc na Demony" tak jest chyba poprawnie ;/ -linia... czerwona jak wokolo na mapkach jest braz, czerwien i zolc... WEZ BIALY LUB ZIELONY ;p to kilka minut w paincie ;p |
Tak w podziemiach wypadało by zmienić kolor drogi bo zabardzo sie z mapą zlewa, zmien na zielony :p. A reszta spoko
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:39. |