![]() |
@Ryba
Lub chociażby wejść w ten ogień ;P |
@xr3
Ale to jest tylko gra. Gra ma za zadanie zreslaksować grającego i być może niektórzy w ten sposób odreagowywują trapując innych, jednym sprawia przyjemność czynność a ca innym czynność b, to jest gra i w świecie rl dana osoba może się zachowywać całkiem inaczej a niżeli w grze. Gra interenotwa a świat rzeczywisty to 2 różne rzeczy i niewarto ich łączyć w jedno |
ogolnie film okej ale niektore pomysly deduwy wywolywaly u mnie odruch glowa-biurko >.< jesli ktorys jest zainteresowany szczegolami to PM~
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@2x down Mi tutaj w ogóle nie chodzi o tego Grorlama, tylko o te twoje popierdolone teksty, myślisz, że to kogoś obchodzi? To się kurwa mylisz. btw http://www.pskonejott.com/otc_displa...racter=xeremon nom, chuja wiem; < Nawet jeśli robisz te runy na bocie (ng rofl'n'lol) to i tak boisz dupsko i nie jesteś daleko od kompa, bo po prostu boisz się o bana, a może juz delete?;] A i jeszcze jedno, kiedy miałeś bana to codziennie na forum siedziałeś lub na tym swoim pallku.. nawet w czasie bana nie potrafisz skorzystać z życia tylko tibia elo <3 @edit Ty wychodzisz? Yeah, yeah.. ;] Shareeee |
@ up gitara ,ci ludzie nie maja zasad moralnych , kolo placi zaplacil bylo go pusic chociaz z 2 strony niepotrzebnie sie wkleil do akcji z tym exura san , co dobil wampa niebyla tojego sparawa moglsie niew****alac, ale wystarczajaco zaplacil , niewiem czemu on az tyle dal za to by niepasc , pomijajac to ze mogl biegac to chyba na silach mu zalezalo , ja bym dal sie ujebac na 45 lev za bohy ;p.
|
Cytuj:
Edit: Nie mistrzu, nie robię run na bocie. Gdy gdzieś wychodzę, to czasem mówię kuzynowi żeby sdki mi robił bo debil siedzi na chacie cały dzień i rżnie w CSa. |
Cytuj:
2.Co 90 ek robił na scarabach ? 3.Miał takie tittle. 4.Bezkarni ? Oni wam nic nie zrobili :) |
@Up
były masskicki, i się bałem expić na eg. piratach. myślałem że na scarabach nie padne <ironia> padłem i się pociąłem, nie miałem co zrobić z życiem, zmierzło mi wszystko, postanowiłem się zabić !111jeden</ironia> @Ktośtam "Hail Deduwa, A JA ZAŁOŻYŁEM GEJE" tak chciałem sobie pospamować, żeby takie yndższyry* jak Ty sie podniecały tym ;[ Btw. Cześć i chwała tym co choć trochę się podobał ten filmik, doceniamy ;) *- przesłuchaj sobie piosenek KATa a się dowiesz. have a nice day. :) |
Cytuj:
Kto spamuje czymś takim to sie sam podnieca.... czyż nie jest tak?? @Xr3 i Jancia Widac tak samo myślimy :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Heh nice trap tez tak spróbuję
co do filmu to ten paladyn byl głupi że all oddal ja bym wolał zginąc iz cos oddac |
@Gora
Dzięki ;) @Edwardo o, na taką reakcje czekałem, jesteś niezwykle inteligentny, gratulacje, pewno już masz 25 lat i jesteś informatyk, jak Bill G. czyż nie ? :) @Jancia. (4 podpunkt) zrobili, zrobili... Kitara~ - Insulting (fuck you polak noob) ~Archer Green - Niszczenie trapa ;) @Karoleer. chwała Ci :) @Kuan Ti Opyliłem, dostałem dobrą oferte to sprzedałem ;) za tego chara dostałem 2000 zł i laptopa, mi się spodobała ta oferta więc sprzedałem, to tylko gra... a chyba wiecie dzieciaki co można sobie zafundować za 2000 zł :) @OT. ostatni post w tym temacie, jesteście żałośni ludzie, my wastujemy żeby takie dzieci jak Oni (wszyscy co krytykują ten filmik) miały co pisać i nabijać posty !11jeden KTHXBYE. /Signed. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Skoro masz 135 rp a grasz na non pvp to znaczy ze jestes noobem:) bo Pewnie HUnted za bycie noobem:D |
@Up: Polska! o/o/o/o _/ :flagapl:
@Down: JEEEEEE |
@up
Polska! Nooby, thiefy i lurerzy! Rasisci, Nacjonaliści i banda znudzonych, szalonych 12 latków!!! |
Jak ktoś tam wcześniej wspomniał każdy gra jak lubi,jedni expią drudzy zabijają (dla mnie lepszą satysfakcją jest jednak powalenie kogoś na ziemię na serverze non pvp niż na pvp)
Co do wypowiedzi typu Cytuj:
Chodź może myślicie,że łatwo mi tak mówic ale najlepiej w takiej sytuacji gdy już nie ma ratunku, a wszelkie runy i mf sie kończa schowac lub wyrzucic plecak tak aby oprawcy mieli jak najmniejszy zarobek. Na koniec powiem, że ci co nigdy nie grali na non pvp niech sie nie wypowiadają. |
Cytuj:
Filmik fajny ;) Pozdrawiam, Jesion. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:51. |