![]() |
Cytuj:
Obecnie pracuję nad komiksem :) Będzie on dłuższy od innych pozostałych, czekajcie cierpliwie :D Pozdrowienia i dzięki za wszystkie komentarze! |
No ładne. Motyw z 'br' u Banshe - wymiata :D :D
|
nice nice ladnie robisz fake
.................................................. .................................... mam pytanie wiesz moze z kad mozna miec ten program bo biele forumowiczow o tym mowilo : photoshopa <--- cos w tym stylu plx msg |
daj więcej, proszę!!! wszystkie są wspaniałe!!!
|
Cytuj:
|
Super, może nie należą one do tych co się wiele dzieje i wogóle,ale bardzo oryginalne,śmieszne i bardzo dobrze wykonane :-) GRATY
|
Dzięki za wszystkie komentarze i przepraszam za zastój, który ostatnio jakoś jest... Jakoś nie mam narazie chęci do tworzenia nowych prac, zobaczymy później ;)
Jeszcze raz wszystkich przepraszam, tych, którzy tu wchodzą i nie widzą żadnych nowości. Wkrótce powinienem coś dodać. Pozdrowienia. |
z deczka za***ioza spoko fajki :D :D
|
Czesc mam pytanie dotyczace fake'ów ... Jak ustawic Jasc Paint Pro Shop 8 do robienia literek z Tibii Co jest lepsze Tahoma czy Verneda i jak ustawic zeby literke pogrobic czarnym kolorem z gory THX
PS.Niezle faki'e czekam na wiecej ... B) |
Witajcie !
Dawno nic nie dodawałem, całkiem zaniedbałem ten temat, jeżeli się nie mylę to minęły około 3 miesiące od kiedy nic nie włożyłem. Daję słowo, że to się poprawi i niedługo coś stworzę ;-) Póki co, zapraszam tych, którzy jeszcze nie oglądali moich prac. |
Bardzo fajne fake'i. Podobają mi się :) Humor nie nahalny i takie przejrzyste ;)
|
super fake! tylko czcionka za gruba.
dawaj wiecej! aha, Apticer, skad bierzesz takie tabliczki z ludziakmi i napisami? |
Dodałem nowe fake'i, możecie je znaleźć w pierwszym poście.
|
hehe..nawet niezła ta nowa część :P (24.02)
|
Dla mnie to bardziej wygląda jak OTserv (troche zmieniony).
|
Cytuj:
|
Wiecej tego rob :)
|
Ten orc powinien dostac halberda anie wh ;p ale tak to spoko br? hehe to wymiata :D
|
Spoko Fake'i :D nie widze błędów spox. Dawaj więcej !
|
zajefajne!!! more!!!!more!!!!!more!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:34. |