![]() |
Racja źle sformułowałem pytanie.. :p
|
Full eq, PACC, 45 minut.
|
1h 38 minut, PAcc, Full eq, jednakże zamiast katany carlin sword. Exp na trollach w Premium Zone. Zawsze mam 2k+ na 8 lvl, więc można jakoś zacząć życie na Mainie :]
|
naprawde rekord tibi w przejsciu roka to 19,5 minut na tibi 7.6 a mój rekord to 1h 49 min sam liczyłem na stoperze
|
@up
Jeżeli jestes noobem, lub newbie to nie pisz w tematach gdzie chcesz "zabłsysnac"(co ci z lekka nie wychodzi), poniewaz denerwujesz ludzi swoim pieprzeniem o tym jaki ty jestes boski. @topic 2h~~ |
29 minut, full eq, 2x exp, blackD, ~11k/h
na drugi dzien to samo, 27 minut. |
ja przechodzilem najszybciej 6 dni i nie wstydze sie tego wazne ze wyszlem (pozniej i tak rooka zlapalem (pieprzona Chimera!!))
tak 1 dzien - 1 lvl tyle ze 3 lvl wbilem 1 dnia |
3x 2h~ bez pacca i z eq -.-
(3 charami w jeden dzień wychodziłem każdym po 2h~ później już miałem dość :D) |
ciancy...
wiecie ze rekord to jest 5sek~? kolo na 8 lvl z 15 m lvl wybral sie na behemoty z kolegami, dwa behemoty dobil do czarnego hp. zrookowal sie. koledzy ubilmy behe i kolo na rooku mial adva na 8 lvl ^^
|
wolfy skele na pacc 25 min z 2 x expem
|
Cytuj:
|
Mój najszybszyy czas wyjscia z rookaa to 2.5 godziny ! xDD aa grałem rano i bez lagów i 3 osoby było online na rooku xP xDD :berserk::berserk::berserk::berserk::berserk::kilo f::kilof:
|
2h i 17 min razem z kupnem i sprzedaza itemow (bez pacc)
|
50 minut lol jak wy to robicie ? :D
mój rekord 4.5h facc 0eq 1.2k gp |
Ja przeszłam rooka w 3h najszybciej :D
Probowalam tez ze znajomymi zrobic takie cos jak inni tutaj mowia ( bicie potworka ,rookowanie i dobijanie przez reszte ) ale akurat bylo mnostwo ludzi na rookowym rynku i zmarnowal kolega mnostwo czasu na przepychanie sie X( To znaczy nie pobil rekordu ,ale i tak zaliczyl to w jakas minute :] |
Ja przeszedlem rooka w niecale pol godziny na expie x2...
|
Cytuj:
wyślij mi linka tego OTSa na priva B) |
@up jesteś żałosnym maniakiem i masz paskudny avatar w ,którym obrzydliwa koza z nosa leci
|
Mój jakoś 45-50minut z pacc i swordem B)
|
Kurcze 2 tyg. neta nie miałem.. proszę się nie wykłucać jaki jest rekord:p
Tylko podać swój czas :] Ja jestem dumny, że pierwszym charem robiłem rooka 2 tygodnie :D 2000' rok to był:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:30. |