![]() |
naprawde bardzo ladne fake ;p prosze o wiecej ;p
|
kolejny fake z serii gifów..tym razem troche bardziej dopracowany - lecz itak beznadziejny, wszystko to spowodowane szlabanem na kompa...
o to historia, jak gildia Unit, ktora proboje rzadzic sie na titani, chce wyeliminowac swojego glownego wroga..evul Tomeczka Rozyczke http://img111.exs.cx/img111/6764/lol10.gif |
No... w końcu cię umęczyłem żebyś to zrobił. Mi sie podoba jak reszta poprostu zajefane.
|
:D gratki za te gify i komixy lol uśmiałem się przy nich dawaj dalej !!
|
Super!!
Gratuluje!! fake jest swietny a to ze nie jest dokladnie wykonany to nic!! naprawde oby tak dalej!! :) tylko zal bidnego tomka... :(
|
ładne buty :P
aha! czekam na dalsze fake'i z niecierpliwościa!!!! B) :D 8o |
@Tomek Różyczka
Czy twój pomysł z tym przybliżeniem do twarzy :D można wykorzystywać ?? Tzn sam zrobie twarz od nowa tylko czy moge wykorzystać twój pomysł z wyrażeniem emocji przez zbliżenie na twarz, czego w tibii nie ma a to było śmieszne :D ! |
Cytuj:
|
Buhahahhahhah :D , nie no Tomeczek wymiata :D , a co do tego Golden Armora... Fajny boom !!!! jak wybuchło to spadłem z krzesła i niemogłem w stać :D :D , Takie efektowne te Boom !!!!!No i te flaki ;P . Dawaj więcej gifów :D bo to wymiata :D ... no i te zbliżenie twarzy :D .
|
Następny twój fake zawalisty. Zbliżenie twarzy RoX ;) Rób dalej, ja będe nadal czekał :]
|
Gz ^^
Gratz dobry pomysl moze wykonanie nieco biedniejsze ale podoba mi sie oby tak dalej ^^ See Ya =] :]
|
Historyjka może i fajna ale wykonanie... bieda z nędzą:/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Taa, komiksy Avala są hiper śmieszne... Normalnie spadam z krzesła... A wykonanie też jest brzydkie, wszystko co sam dorysował bleeee. Te może też nie są najlepsze pod względem humoru i wykonania, ale jednak myślę, że kiedy coś ci się nie podoba i porównujesz to do czegoś innego, to powinieneś wybrać coś dobrego, a nie także 'średniego'.
|
calkiem nice :] B) more plx :D
|
Cytuj:
HAIL SS!! |
Ludziska! Tu nie chodzi o wykonanie. Ten kolo zrobił kilkanaście (-dziesiąt?) obrazków. Możecie się czepiać, jak ktoś jeden przedstawia....
Aval'yah - pomysły masz świetne. Takie specyficzne poczucie humoru. ;) Jak dla mnie, BOMBA. :cup: :) |
Widać jeszcze, mogłeś ładniej powklejać bo to wszysto brzydko wygląda :(
A poza tym dawaj więcej :D |
Hehe pomysl niezly wykonanie troche gorsze ale nie jest tak zel 7/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42. |