Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   historia życia i śmierci Tomeczka Różyczki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15955)

Scream 13-11-2004 18:23

naprawde bardzo ladne fake ;p prosze o wiecej ;p

ketsok 03-12-2004 21:35

kolejny fake z serii gifów..tym razem troche bardziej dopracowany - lecz itak beznadziejny, wszystko to spowodowane szlabanem na kompa...

o to historia, jak gildia Unit, ktora proboje rzadzic sie na titani, chce wyeliminowac swojego glownego wroga..evul Tomeczka Rozyczke

http://img111.exs.cx/img111/6764/lol10.gif

Lord Sith 03-12-2004 21:40

No... w końcu cię umęczyłem żebyś to zrobił. Mi sie podoba jak reszta poprostu zajefane.

Centaurek 04-12-2004 17:15

:D gratki za te gify i komixy lol uśmiałem się przy nich dawaj dalej !!

Aisoz 04-12-2004 21:10

Super!!

Gratuluje!! fake jest swietny a to ze nie jest dokladnie wykonany to nic!! naprawde oby tak dalej!! :) tylko zal bidnego tomka... :(

Aisoz 04-12-2004 21:13

ładne buty :P
aha! czekam na dalsze fake'i z niecierpliwościa!!!! B) :D 8o

Centaurek 04-12-2004 21:32

@Tomek Różyczka
Czy twój pomysł z tym przybliżeniem do twarzy :D można wykorzystywać ?? Tzn sam zrobie twarz od nowa tylko czy moge wykorzystać twój pomysł z wyrażeniem emocji przez zbliżenie na twarz, czego w tibii nie ma a to było śmieszne :D !

ketsok 04-12-2004 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Centaurek
@Tomek Różyczka
Czy twój pomysł z tym przybliżeniem do twarzy :D można wykorzystywać ?? Tzn sam zrobie twarz od nowa tylko czy moge wykorzystać twój pomysł z wyrażeniem emocji przez zbliżenie na twarz, czego w tibii nie ma a to było śmieszne :D !

nah..zastrzezone :D

Avager 05-12-2004 00:56

Buhahahhahhah :D , nie no Tomeczek wymiata :D , a co do tego Golden Armora... Fajny boom !!!! jak wybuchło to spadłem z krzesła i niemogłem w stać :D :D , Takie efektowne te Boom !!!!!No i te flaki ;P . Dawaj więcej gifów :D bo to wymiata :D ... no i te zbliżenie twarzy :D .

Lord Sith 05-01-2005 16:36

Następny twój fake zawalisty. Zbliżenie twarzy RoX ;) Rób dalej, ja będe nadal czekał :]

Teronir II 05-01-2005 18:19

Gz ^^

Gratz dobry pomysl moze wykonanie nieco biedniejsze ale podoba mi sie oby tak dalej ^^ See Ya =] :]

Aval'yah 06-01-2005 20:16

Historyjka może i fajna ale wykonanie... bieda z nędzą:/

Hail Brothers of the Ring 07-01-2005 11:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah
Historyjka może i fajna ale wykonanie... bieda z nędzą:/

ehh..młody chłopaczek zachłysnął się sławą?? moze jemu nie chodzi o dobre wykonanie a jedynie o dobre poczucie humoru? "Noob Killer" jest moze niezle zrobiony ale np część 2 mi sie nie podobała.

Palladni 07-01-2005 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hail Brothers of the Ring
ehh..młody chłopaczek zachłysnął się sławą?? moze jemu nie chodzi o dobre wykonanie a jedynie o dobre poczucie humoru? "Noob Killer" jest moze niezle zrobiony ale np część 2 mi sie nie podobała.

LoL... Sławą... Hehe ta mejbi i jest sławny na swój sposób ale wykonanie historyjek Tomka niewprawia w zachwyt a Komiksy Avala są dobrze wykonane i mają poczucie humoru, te w tym temacie są smieszne ale wykonanie sux :( Ale i tak czekam na następne prace :p

Bambuko 07-01-2005 17:23

Taa, komiksy Avala są hiper śmieszne... Normalnie spadam z krzesła... A wykonanie też jest brzydkie, wszystko co sam dorysował bleeee. Te może też nie są najlepsze pod względem humoru i wykonania, ale jednak myślę, że kiedy coś ci się nie podoba i porównujesz to do czegoś innego, to powinieneś wybrać coś dobrego, a nie także 'średniego'.

Jaszczur of Secura 07-01-2005 23:12

calkiem nice :] B) more plx :D

Palladni 08-01-2005 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SuPeRMAN
... A wykonanie też jest brzydkie, wszystko co sam dorysował bleeee.

To bylo o Fejkach Tomka czy Avala? Bo według mnie Aval pod Wzgledem graficznym Very Good robi.... Np. Gazeta, Zwarcie (Na robotach) Albo Noktowizor. Ale Fejki Tomka tez są fajne.

HAIL SS!!

szopenfeldziarz 09-01-2005 16:46

Ludziska! Tu nie chodzi o wykonanie. Ten kolo zrobił kilkanaście (-dziesiąt?) obrazków. Możecie się czepiać, jak ktoś jeden przedstawia....

Aval'yah - pomysły masz świetne. Takie specyficzne poczucie humoru. ;) Jak dla mnie, BOMBA. :cup: :)

Kurczaczek 09-01-2005 17:03

Widać jeszcze, mogłeś ładniej powklejać bo to wszysto brzydko wygląda :(
A poza tym dawaj więcej :D

Master Dawidoos 15-01-2005 12:51

Hehe pomysl niezly wykonanie troche gorsze ale nie jest tak zel 7/10

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:42.