![]() |
Raporty
Mam pytanie. Czy jak chce napisać raport do GM'a to mam pisać po POLSKU czy po ANGIELSKU?
|
Cytuj:
A jak jestes w Anglii... eee nie to zly przyklad xD jak jestes w ameryce to zeby kupic chleb w sklepie mowisz po polsku czy po angielsku ? Buahahahahaha te zazalenia na bany sa najlepsze ;] padam przy nich !! |
Ktoś powiedział, że jakby było więcej GMów (tak po 2 na serwer) to byłoby lepiej. To bzdura! GM to też człowiek musi spać, jeść, a że nie jest pracownikiem Cipsoftu to musi też pracować/chodzić do szkoły. Lepszym rozwiązaniem byłoby zatrudnienie CMów z różnych krańców świata np. CM w Niemczech pilnuje Europy podczas CM w Australi śpi i na odwrót.
|
HAHAHAHA! :D
ten artykul odrazu poprawil mu humorek od rana :) ( no jak sie wstaje o 12 to 13 to jest rano :D) |
ciekawy artykuł :) jeżeli takie coś przytrafia sie gm w jednym dniu to ja nie chce być gm ... nie wytrzymał bym :p ja nawet grając zwykłym charem czasem nie wytrzymuje, kiedy podbiega do mnie grupka noobków i pisze plz tp albo plz 2gp. ale czasem jest sie z czego pośmiać :p
naprawdę fajny artykuł |
jak sie zkontaktowac z gm ??
|
Jak można napisać coś do GM'a jeżeli chce się odwołać od bana? Bo po zalogowaniu na konto na tibia.com nic takiego nie widzę, gdzie mógłbym coś napisać, wysłać do GM'a.
|
ostatni zal jest najlepszy ;dd
|
gram w Tibe 3 lata i widziłem gm 2x na oczy, moj kolega zrobil 4 chary lvl 100 plus na bocie poto zeby je sprzedac i ani razu nie zostal zbanowany wiec kTO TO JEST WOGOLE GM?
moze 36 gmów jak zlozylo sowje wszytkie interwencje uzyskali by taki wynik jak w tym moscie 10 banów !! |
Siema wszystkim. Powie mi ktoś dlaczego nie moge się zalogować na świecie Nerana lub Harmonia? :confused:
Może Newbie jestem ale nie wiem :baby: |
Świetny news najlepesze było to :
Wytłumaczenie: Chciałem powiedzieć backpack!! normalnie żal.... |
Haah. Pomysłowość, tudzież ludzka głupota nie znają granic.
Tekst przedni,jeden z najlepszych na forum. |
Świetny artykuł :):)
a najlepsza wymówka była z tym wyłączonym monitorem :D8o ps. jak już wspominano powinno być więcej GM'ów ;p |
LoL
Niby banuja boterow a u mnie na saphira w kazdym cave z rotami sa boterzy i nie da sie expic zal szczegulnie najwiecej botow jest na liberty bay na rotach tam to nawet 40/50 lvle botuja zal mi ich
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Odpowie mi ktoś na pytanie? plz :( |
Cytuj:
|
Ja tylko raz spotkałem GM-a i raczej miło to wspominam. Chcieli mnie załatwić a GM ich przeniósł w jakieś inne miejsce...to było dawno temu :) 8o
|
Cytuj:
|
Nie no wytlumaczenia najlepsze tylko GM mogloby byc wiecej. I mam jedno pytanie czy Gm mozga zostac tylko postacie z lvl bardzo duzymi czy kazdy ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |