![]() |
To, ze tibia jest nalogiem jest prawda. Duzo osob nie rozroznia swiata rl od swiata Tibijskiego. Znam przypadek kiedy chcieli bic mojego kolega na rl i huntowac w Tibi za to ze on niby blokuje IP. lol. Totalna glupota. Ja bynajmniej to rozrozniam. Ta gra nie jest dla ludzi bez rozumu. Bo jesli gra w nia ktos bez rozumu to widac co z tego wynika. Najlepeij udac sie wtedy do psychiatry czy do kogos. Nie wiem bo mnie to nie dotyczy >.< Gim. nr 5 znajduje sie 2 ulice od mojego miejsca zamieszkania, ale nie slyszalem o tym przypadku.
Pamietajcie lduzie. Nauczcie sie rozrozniac Tibie od rl life. //Kali |
Usuniete. Usuniete. Usuniete.
|
tu ktoś czegoś nie rozumi chyba hack-to jeden z rodzajów kradzieży...choć prawie nigdy osoba doświadczona czegoś takiego nie ma chyba że gra z cafe.A złodzieje to przestępstwo a przestępców się karze
|
O ja...
musze się popytac ludzi czy mają jakiś 11 level albo cuś to wtedy gaz rurka pójdzie w ruch... :D Dla mnie to jest chore, kurtałka i po jakiego pieczarka wzywali policje. To normalne że ludzie się biją i co innych to obchodzi. A co do dręczenia RPGowców to to jest normalne, kościół musi się do czegoś przyczepić że magia itd. Ale niedługo dojdzie do tego że my zapaleni RPGowcy będziemy musieli chować się po kanałach...
|
OMG, moja szkoła...
|
I tak jak zwykle gazety pier..... bzdury, nie iwedzą o czym piszą i jest jak zwykle na komputery. Tak samo było (w tej samej Pile), kiedy koleś grający w CS popełnił samobójstwo.
PS Piła rocks! ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:07. |