Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Sytuacja na Selenie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=160532)

Stonhard 11-02-2008 10:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov (Post 1892949)
O ile pamiętam, to zaczynałeś w październiku 2006, więc nie udawaj weterana... Gdzieś są zresztą Twoje posty na forum o tym jak wciągałeś speeda żeby przesiedzieć nockę na guardach.

A nie pamiętasz może jak PK team Alerix Sary, Franca Mauera, Ethiellanta itp. Cię zabił? Gdy na forum wszem i wobec ogłaszałeś jaki to Ty nie jesteś ziom Kotiego i masz u niego taaakie pro?

Tak to prawda Stonhardem zaczołem grać od 29 Września 2006 roku dzień przed swymi 17 urodzinami ;]. Ale chłopku na Selenie w Marcu 2005 roku zrobiłem Royal Paladin o namie Feeniks i to był początek servera osoby co mnie znają jeszcze z tamtego chara mogą Ci to potwierdzić, więc mi nie pierd*l, że nie grałem od początków Seleny ;]. Pamiętam to jak oni mnie zabili ale wtedy za to dostałem łacznie 120k ^^. A Speeda waliłem cały czas jak grałem Stonhardem czyli przez 270 dni...

Kusy_Kazakov 11-02-2008 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonhard (Post 1892995)
Tak to prawda Stonhardem zaczołem grać od 29 Września 2006 roku dzień przed swymi 17 urodzinami ;]. Ale chłopku na Selenie w Marcu 2005 roku zrobiłem Royal Paladin o namie Feeniks i to był początek servera osoby co mnie znają jeszcze z tamtego chara mogą Ci to potwierdzić, więc mi nie pierd*l, że nie grałem od początków Seleny ;]. Pamiętam to jak oni mnie zabili ale wtedy za to dostałem łacznie 120k ^^. A Speeda waliłem cały czas jak grałem Stonhardem czyli przez 270 dni...

No ok co do jednego to zwracam honor, ale jednak to Polacy Cię bez reasona ubijali :] A co do speeda to nie bd komentował, Twoje życie - sam je zniszczysz.

Gotronk 11-02-2008 17:41

Stoni to bylo az 270 dni <hahaha> rofl omg ;o xD dddd , tak przy okazji
każdy tutaj robi "PA" ja tez czasem w rl ruszam reka i mowie papapa jak sie zegnam z kims ;o . Czy to jest to samo ?

Stonhard 11-02-2008 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov (Post 1893375)
No ok co do jednego to zwracam honor, ale jednak to Polacy Cię bez reasona ubijali :] A co do speeda to nie bd komentował, Twoje życie - sam je zniszczysz.

No życie sobie prawie zniszczyłem... ale teraz naszczęście wróciłem na prostą 8o. Fakt polacy mnie zabili bez reasona ale zapłacili 120k za to że mnie zabili.

vuxes 11-02-2008 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1882136)
Vuxes ile siedziales przy kompie zeby odkryc ze liczyl osoby spoza listy? 4h? zal

Br? O co Ci w ogóle chodzi?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1882136)
Tory za pomyłke w nazewnictwie. a co do tradowania to chodzilo mi o sytuacje kiedy puge mial 100~ lvl sprzedawalem itemy na trade, zadnej price listy wtedy nie bylo a on mnie i tak zaczal huncic bo jak to on uwazal nie przestrzegalem pricelisty (sic!). NOmalne zachowanie to nie bylo bez kitu

Puge napisał posta na forum, że nie będzie robić PA i o to mi chodziło. Zgodzę się z tym, że wcześniej było PA. ;P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <Rahim>
was ashuasdhoasufhdupdsivh;sdifohjs'p;gfnoj;sgnkj hope u die guys nie grejta na selenie

Jakieś problemy z wysłowieniem się? o.o

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez stonhard
Ehhh co tu dużo gadać, szwedzi robili zawsze pa i będą robić bo oni to lubią, to jest chyba oderwanie się od ich nudnego lamerskiego życia na rl.. zabicie kogoś w grze i pokazanie jaki to ja kozak jestem, omg i'm bad pay! Do czasu wojny Cruoris vs Ultimation nigdy mnie żaden polak na Selenie nie zabił a Szwedzi i Słowacy robili to dość często. Jak się zapytałem Danego Karde za co mnie zabił to powiedział ze kasa na mfy mu jest potrzebna...

Posty tego typu są 100 lat za murzynami, nie poszło Ci kinda ;/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gotronk (Post 1893644)
Stoni to bylo az 270 dni <hahaha> rofl omg ;o xD dddd , tak przy okazji
każdy tutaj robi "PA" ja tez czasem w rl ruszam reka i mowie papapa jak sie zegnam z kims ;o . Czy to jest to samo ?

Musirz mahac mocniej hlopie.

Kusy_Kazakov 11-02-2008 22:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1893927)
Br? O co Ci w ogóle chodzi?

Posty tego typu są 100 lat za murzynami, nie poszło Ci kinda ;/

Tak samo zresztą jak Twoje komentarze.

Dalv_2k7 11-02-2008 22:32

Stonhard to mistrz kamuflażu i doskonale wie jak używać chameleon rune!
Nie bluzgać go!

POLSKA _/

Marczio 12-02-2008 08:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1893927)
Puge napisał posta na forum, że nie będzie robić PA i o to mi chodziło. Zgodzę się z tym, że wcześniej było PA. ;P

A co to za cytat ktorego ja nie pisalem? Bo zajebalo fake'em

No ostatnio jak lowilem ryby to wedke do wody wyjebalem bo mi myszka zwarowiala

I Vuxes jeszcze jedno
Skoncz udawac Iomera, bo on MOZE BYC TYLKO 1!!!

vuxes 12-02-2008 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1894810)
A co to za cytat ktorego ja nie pisalem? Bo zajebalo fake'em

No ostatnio jak lowilem ryby to wedke do wody wyjebalem bo mi myszka zwarowiala

I Vuxes jeszcze jedno
Skoncz udawac Iomera, bo on MOZE BYC TYLKO 1!!!

Ja nie udaję Iomera, ani nie cytuję Ciebie, ja jestem BR aki aew fdp ;].

Marczio 12-02-2008 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1895405)
Ja nie udaję Iomera, ani nie cytuję Ciebie, ja jestem BR aki aew fdp ;].

Ja jestem Jonh Soprano of Nerana

vuxes 13-02-2008 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1896623)
Ja jestem Jonh Soprano of Nerana

A ja Pogryzl Mnie Toster

Marczio 13-02-2008 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1896677)
A ja Pogryzl Mnie Toster

Kolega jest knajtem i wali z axa a ja [Stonhard] jestem druidem i wale z rozdzki.

Nareszcie odkrylem kto mowil ten tekst :p

vuxes 13-02-2008 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1897789)
Kolega jest knajtem i wali z axa a ja [Stonhard] jestem druidem i wale z rozdzki.

Nareszcie odkrylem kto mowil ten tekst :p

To nie on, bo to było nagrywane w dzień, a on tylko nocki na pokruszonym apapie robi shushushus. Pozatym on jest mistrzowskim czarodziejem a nie starszym druidem afffff.

Dalv_2k7 13-02-2008 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vuxes (Post 1897865)
To nie on, bo to było nagrywane w dzień, a on tylko nocki na pokruszonym apapie robi shushushus. Pozatym on jest mistrzowskim czarodziejem a nie starszym druidem afffff.

Ty starszych druidów zostaw w spokoju, królewski paladynie.

Kusy_Kazakov 13-02-2008 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dalv_2k7 (Post 1898279)
Ty starszych druidów zostaw w spokoju, królewski paladynie.

Powiedział "starszy" druid... :@@@@

Dalv_2k7 14-02-2008 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov (Post 1898449)
Powiedział "starszy" druid... :@@@@

Z powołania i wyboru :)

Kusy_Kazakov 14-02-2008 22:48

Och takie buty ;O A to weri sorri PQP SIM :S

krytyk44 17-02-2008 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sulor (Post 1881578)
Dlaczego wy mówicie ze Macavelli zrobil to czy tamto. Decyzje podejmujemy razem. W Ultimation to nie jest tak jak sie niektórym wydaje ze macavelli nami steruje a my robimy co nam powie. On jest liderem ale nie absolutnym przed kazda akcja pyta sie czy ma ktos cos przeciwko zabicu kogos tam :d

gdybym nie byl w ultimation to moze bym uwierzyl;)

Hevender 19-02-2008 19:19

Chcialbym zaznaczyc ze odszedles z Ultimation rok temu i na ventrillo siedziales prawie caly czas tylko z ethiellantem na prywatnym kanale. Od tamtego czasu bardzo wiele sie zmienilo.

PS. Spytaj sie Blademorta jak Szwedzi traktuja polakow :D

Maksous 19-02-2008 19:33

Cytuj:

Nareszcie odkrylem kto mowil ten tekst
A ja jestem palem i wale z "krulewskiego spira" xD......

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47.