![]() |
To jest piekne naprawde wielki wyczyn az sie wzruszylem cenie to najbardziej ..........hmm poniewaz tez mam knajta
moze kiedys...... B) :) |
Naprawde to jest piekne az wielkie grazt dla tych mistrzow az mi zapiera dech w piersiach moze dlatego ze jestem knajtem i najbardziej lubie to profesje........moze kiedys..... B) :)
|
Gratz!!! :D
Ja chyba nigdy moim pallkiem do anihilatora nie dojde. ______________________________________________ Hosel Lvl:15 M-lvl:9 Skills:61/51,42 fishing Miasto:Ab'dendriel Świat:Nova |
A ja żałowałem że wybrałem knighta a tu miłe zaskoczenie :). WIELKIE gratz dla tych wielkich knightów którzy są chlubą naszej profesji :P.
|
Explosion knigh.
Gratz tego wyczynu.
A co do tego explo nie dziala na demona to buble solujac go uzywala tego w duzych ilosciach!! ;) |
Brawo Brawo! Bardzo trudne zadanie sobie postawiliście ale widać że byliście bardzo dobrze do niego przygotowani Gratuluje. 4 knightów to dość nietypowa formacja jak na ten quest ale cóż Wasz wybór dokonoaliście tego i wielkie brawa dla Was. Życze dalszych sukcesów :].
|
Cytuj:
|
1.W prezencie jest bear którego można sprzedać za... DUUŻO kasy :D
2.gratz.myślałem że Wurzel juz daaawno zrobil tego questa.no bo 2 w rankingu lvli jest... 3.jeśli ktoś robił filmik z tego to może dacie? bo chciałbym to zobaczyć :)) |
Gratz!!!!
Też bym chcial miec Magic Sworda :P ale chyba niebede go miel nigdy :( X( Powiedzcie mi ile tam było Polaków?? |
Nic dodać nic ując Wielkie Bravvvva :D
|
Cytuj:
No to trzeba byc idiota zeby nie wiedziec z czego bila reszta......:/ oczywiscie ze z explozji........ a tak wogole to tez na Antice jestem i gratz dla nich :D |
Gratz dla knightów!Ale mam małe pytanko.Co wypada z prezenta?
Kumple mi mówili że różne rzeczy, inni że lalka i miś,a jeszcze inni że magic plate armor. :confused: |
Nie, nie strzelali z Explozji, poniewaz wtedy byliby exhaused i zgineliby. Pierwszy - bloker - blokowal, moze czasem z ice rapiera atakowal (ale raczej duzych damage by nie zrobil), a pozostali 3 knightci strzelali z Burst Arrows'ow. Odkad nie ma exhaused podczas strzelania z nich, moga jednoczesnie sie UH'owac, co powoduje ze Annihilator dla 4 knightow nie jest ciezki do wykonania (damage z Burst Arrows zaleza od LVL/MLVL, nie od distance fightning - atakuje sie z nich z sila okolo. 10% mniejsza niz damage z HMM'ow). Kazdy ich burst wchodzil w demony po 50-100 damage (okolo)...
Latwizna... Btw, a z prezentu wypada "Annihilator bear" (zwykly mis z 'magicznym' napisem). I to chyba jedyna rzecz jaka wypada, bynajmniej o czym innym nigdy nie slyszalem... |
czytajac ten temat zaczynalem juz watpic, ze na tym forum sa jacys inteligentni ludzie .... a jednak, brawo Lifely Sorcerer :cup: za rozjasnienie calej ciemnoty
Pozdrawiam |
@up
Zgadzam sie z kolega bardzo dobrze ze wyjasnil ta sprawe ;) a co do knightow to racja z burnstow walili a pierwszy blokowal i nie sadze zeby uzywal ice rapierow :P @ 4 Knights ( GRATZ ) poprostu niemozliwe stalo sie mozliwe :) |
Jak To Nieosiogalne a Dzieci Del'toro ?
|
hehe! GratZ dla tych Panow. Tez chcialbym wybrac sie na Ani~. No ale coz... lvl 24+ sorc nie ma na to szans przez najblizsze 150 lat :(
|
Graty,ale szkoda, że nie dostaje się z Anihilatora thunder hammera:( to nie fer, że kto ma sworda ten może spoko mieć najlepszą broń w tibii, kto axe też może mieć spoko tego axe z anihilatora...a co z Clubami??!! :( to nie fer
|
@ up
Nie zalalmuj sie podobno jest quest z thunder hammerem podkreslam PODOBNO ale coz moze jest mam nadzieje ze cie troche pocieszylem ;) btw. swordy sa najlepsze dla knightow :P wiem sam doswiadczylem :) |
lol
to stare zdjecie wurzel ma teraz 180+ lvl bo tez gram na antice al pozatym to wedlug mnie najlatwiej knightami na anhilatorze bo knight ma najwiecej hp 3 knightow sie uhy a 1 tlucze z ice rapierow to hyba nirmalne nie ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:39. |